Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.531
Cevap
388
Favori
524.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal şekerden bilmem kaç kat tatlı olduğu için , aşırı ekonomik geliyor üreticilere. düşünün mesela bir patronsunuz ve maliyete 100 yerine 2-3 ödüyorsunuz. toplumu geri dönüşsüz bir şekilde hasta ve obez ediyorsunuz ama ne gam! tatlı para kazanıyorsunuz!!! hatta sizin gibi vahşi kapitalisleri destekleyen tüketici(!)ler bile çıkabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 24 Mart 2017; 0:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

maden suyunun da meyveli, vitaminli vb. çeşitlerini tüketmenizi önermem. depolamada yapılan yanlışlar nedeniyle kanserojen maddeler içermeye başladıkları biliniyor. sade, doğal olanını için.

aynen öyle. meyveli v.s. denilenlerin üstünde bazen maden suyu diye geçiyor etiketlerde. halbuki gazozlu içecek aslında onlar benim bildiğim. tam tanım olarak ne diyorlar bilmiyorum meyveli v.s. olanlar için. ama maden suyu doğal hali, sade olanıdır dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 23 Mart 2017; 23:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefighters

Ne olmuştu 1 Nisan'da geçen sene

100 tl ve üzeri sepette en pahalı ürün %50 indirimli olmuştu. Tabi sepete tek ürün atınca, tek üründe %50 indirim olmuştu. Et, balik, şarküteri, sıvı yağ vs. çok ucuza gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

ya çok iyi niyetli ve safçana bir arkadaşsınız (kötü hiç bir söz yok bunda) yada polyanna ile çok iyi arkadaşsınız. şöyle ki, bu lanet olası şuruplar normal şeker gibi insülin salgılanmasına sebep olmadığı ve şekerden kat be kat daha tatlı olduğu vede kanser vb. diğer hastalıklar ile, obezite ile çok ilişkili olduğu için zararlı. biz öyle diyoruz diye falan değil yani.

Fazla Canan Karatay bünyeye zararlı. Sayesinde ülkemiz her türlü şekerden nefret ediyor.

• Alın maden suyunu, ister kıvamını güzelce ayarlayıp ayranla tüketin ( harikadır ), ister içine bir miktar limon portakal suyu nar suyu vb ekleyip meyveli tüketin, tercih ve türevleri size kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Lava okudum, deliriyordum.
  • Bugün icin ilan afişi yok mu arkadaşlar ya? Gecen meyvesuyu vardi ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

quote:

100 tl ve üzeri sepette en pahalı ürün %50 indirimli olmuştu. Tabi sepete tek ürün atınca, tek üründe %50 indirim olmuştu. Et, balik, şarküteri, sıvı yağ vs. çok ucuza gelmişti.

Ah zeytinyağlar ah.
  • Schaffer markalı ürünler 1 alana 1 bedava
    Tex marka havlular ürünler 1 alana 1 bedava
    Duracell markalı piller 1 alana 1 bedava
    Philips ampul çeşitleri ürünler 1 alana 1 bedava
    LAV markalı ürünler 1 alana 1 bedava
    Kedi köpek mamaları 1 alana 1 bedava
    Deterjan çeşitleri(sadece sıvı ve kapsül olabilir emin değilim) %30 indirimli
    Signal diş fırçası ve macunları ürünler 1 alana 1 bedava

Bunların dışında var mı bilmiyorum
  • quote:

quote:

nerde o nisan mayıs indirimleri
    kilosu 12 liradan 41 kilo kuzu eti alıp bütün yaz mangal yapmıştık
    kilosu 1 liradan 100 kilo süt alıp sütlaç yapmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

Ah zeytinyağlar ah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

quote:

quote:

nerde o nisan mayıs indirimleri
    kilosu 12 liradan 41 kilo kuzu eti alıp bütün yaz mangal yapmıştık
    kilosu 1 liradan 100 kilo süt alıp sütlaç yapmıştık

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115774471

Hocam bu geçen sene 1 Nisan konusuna yazdığım cevap

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam duracell pillerde indirim kesin midir? Tamda pil alacaktim, hic bir yerde bilgi bulamadım saat kacta başlıyor indirimler?

• CarrefourSa'nın tüm ürünlerinin fiyat değişiklerini ve fiyat geçmişini tutan bir web sitesini kullanır mıydınız acaba ? :)) Bu projeden vazgeçmiştim ama bu konu canlanıyor gibi ihtiyaç olabilir.
  • Ben kullanirim

• Var mi giden? Sanalda gorunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatmank

Var mi giden? Sanalda gorunmuyor.

sistemde böyle çıkıyor

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu
  • mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Twitter'da öyle yazmış

• Bu kampanyalardan sadece carrefoursa kartımız varsa mı yararlanabiliyoruz? Yararlanamıyorsak kartı mağazadan hemen çıkartmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktivist-X -- 24 Mart 2017; 16:43:51 >
  • Twitterdakiler dışında dişe dokunur bir şey yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.