Şimdi Ara

Carrefoursa Balık İndirimi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
15
Favori
18.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Migros’taki boyut /kg olarak daha düşükmüş. Anlayan birisi varsa hangisini önerirsiniz Migros mu Carrefour mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200TL'ye deniz levreği kimse satmaz, hele ki karadenizden levrek çok az çıkar mümkün değil bu.

• @ilkerkara Tahminim Karadeniz kıyılarında kurulan alabalık çiftliklerinde yetişiyor.

@takdag90 Çiftlik balıklarının çok büyük olması iyi bir şey değil orta olanları tercih edin.

@albati Sanaldan alacaksanız ILK150 kodu 1000/150 indirim yapıyor önceden sipariş verilmemiş numara olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 29 Ocak 2025; 12:21:54 >
  • ilkerkara İ kullanıcısına yanıt

deniz levreğini anlamanız zor dediğinize katılıyorum. ancak balığı kendiniz temizlemeniz midesinde sümüksü bir yapı varsa pelet yemle suni beslenmiştir. ama balık parçaları varsa deniz levreğidir.

ama benim bir uyarım olacak yaşadığım şehirde balık satan marketlerde çipura alacaktım. balıkların pulları yoktu kazınmıştı. eğer balık alırsanız elinizle balık yüzeyini elleyin pulun olduğunu görün veya temizletirken personelin eline bakın balığın pullarını kazımıyorsa almayın. önemlidir. muhtemelen ölmüş veya hastalıklı balıkları kaktırıyorlar. balıkların pullu olmasına dikkat edin....

• Dilimli Norveç somon kg 299₺

Carrefoursa Balık İndirimi

*Belirli mağazalara özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 31 Ocak 2025; 15:49:36 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Hocam çok da uzak olmayan bir tarihteki habere istinaden bu denli ucuza satılıyor olabilir mi Norveç somon dilimleri?

Haber:
    deniz bülten
    Norveç Somon balıklarında bit tespit edildi
    https://www.denizbulten.com/norvec-somon-baliklarinda-bit-tespit-edildi-56264h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Elinde stok fazlası olan mağazalar yapmış, levrek 189₺ olunca herkes ona yöneldi bunlar elde kalmış.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    beni arayıp norveç yok isterseniz aynı fiyata karadeniz verelim dediler. 4 saat oldu şimdi baktım stoktan da kaldırmıyorlar her sipariş vereni aramayı tercih ediyorlar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 31 Ocak 2025; 17:41:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siparisi teslim yapın norveç gelince getirirsiniz diye cevap verseydiniz, karadeniz somon pazarda 200...

• 200 liraya somon fiyatı düşmüş, ilgilenenler için fiyatı uygun

Carrefoursa Balık İndirimi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.