İthal hariç yazıyor fakat görsele neden eklemişler ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (4. sayfa)
-
-
toslayla almak için carrefoura fiziksel olarak o şekilde ödeme yapmak gerekiyor ama. Online market alışverişlerinde kilogram farkı vs. sebeplerden dolayı tosla gibi debit kartlar kabul edilmiyor. her ne kadar alacağın ürün paketli ve fiyatı belli olsa da, kilogram olayına girmiyor olsan bile sipariş veremiyorsun online olarak.
-
Kapıda ödeme yapın tosla ile -
Hepsi express ile olacağından emin değilim. Sonuçta ödemeyi Carrefoursa'ya değil Hepsiburada'ya yapıyoruz. Carrefoursa online'da olabilir dediğiniz gibi.
-
Son 5 gün -
obezlere çukulata
-
Evet zaten öyle -
Carrefour'un haberi yok bu kampanyadanquote:
Orijinalden alıntı: Evrekas29-31 Aralık'ta. 10 gün önce açılmış konusu
-
Bu sekilde 2 alana 2 bedava kampanyasından yararlanabiliyor muyuz? Sanki stok bitiyordu ve yollamiyorlardi diye kalmış aklımda. -
Carrefoursa mağazada geçerli mi bu? Yoksa sadece carrefoursa online yada hepsiburada expresste mi geçerli ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçekten oluyorsa mağazada, sabah işe geçerken uğramayı düşünürüm ben de. sayı vb sınırı yoksa, fiyatlar da önden şişmiyorsa sıkıntı yok.
-
Alım sınırı var mı arkadaşlar. İnternette bu kampanyayı bulamadım
arkadaşlar toblerone 360gr lıkları seneler önce 5TL ye stokluyorduk, o tarz bir kampanya bulan var mı:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 27 Aralık 2020; 20:49:42 > -
400 gramlıkları 5 TLye almıştım ben de zamanında
Geçen hafta 100 gramlıklar kampanyayla 5 TLye düşmüş
O fırsatlar imkansız artık
quote:
Orijinalden alıntı: berkay956arkadaşlar toblerone 360gr lıkları seneler önce 5TL ye stokluyorduk, o tarz bir kampanya bulan var mı:)
O zamanlar 400 gr dı toblerone bim 5 tl ye satmıştı arabasının BAGAJINA yükleyip foto atmıştı biri koli koli almış :) sene 2013 falandı.. Şimdi 50 gr mı 10 tl oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aman tanrım
-
UP UP UP UP Hazır mıyız bu gerçekten var mı varsa kaynak ekleyebilir misiniz :)
-
Şaka gibi gelebilir ama şundan hiç almadım. Nedir bunun olayı? Kalıp şeklinde çikolata değil mi?
Kampanya linki vb yok sanırım. Sabah gideyim diyorum ama...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X