CarrefourSA 2 alana 2 bedava yapmış çikolata grubunu yanlız tarihler dışarı çıkma yasağına denk getirmesi bu sene pek stok yaptirmayacak gibi |
CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)
-
-
Carrefoursa onlineda yok mu?
-
Tosla 20/75 ile birleştirmeyi unutmayın. :)
-
Toblerone ithal değil mi ?
-
Carrefour'un en sevdiğim 2 kampanyasından biri. Yine ev çikolata dolacak anlaşılan.
-
29-31 Aralık'ta. 10 gün önce açılmış konusu
-
1 alana 2 bedava isterük -
böylede konumu açılır arkadaş , tam diyetin ortalarındayız !! insan ikileme düşüyor hele birde toslayla birleşiyorsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: elfen_liedböylede konumu açılır arkadaş , tam diyetin ortalarındayız !! insan ikileme düşüyor hele birde toslayla birleşiyorsa
her sabah bitter ve ılık süt diyeti ile kilo verdim
-
Tamda benim beklediğim kampanyada nasıl gidip alıcaz akşam 8 de kpanıyor.haftasonu sokağa çıkmak yasak😢😢😢 -
Sınır varmı. Sınırları zorlaya bilir miyiz -
Hafta sonu neden sorun olsun ki zaten 29-30-31 Aralık salı -çarşamba-perşembe
-
-
Hepsiexpress ile de kombolanabilir. Tabii çikolatalar ne zaman gelir ya da stokta biterse gelir mi orası allah kerim :)
-
pusudayız
-
Zararlı ve hala yiyen var.. -
Az miktar ve bitter olursa yenilebilir. Kakao literatürde "süper besin" olarak geçer.
-
son kullanma tarihi 2022 olur inşallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: august landmesserson kullanma tarihi 2022 olur inşallah
hadi inşaallah
Tosla 20/75 ile birleştirmeyi unutmayın. :) |
ithal çikolatalar hariç demişler görsele ithal çikolataları koymuşlar milka toblerone lindt geçerli değilse ne alacağız 80 gramdan 60 grama indirilip hem de fiyatı artan ülkerlerden mi |
Gider bimden hazır çorba tavuk döner alır gelir burda katkı madddeli çikolata zehir nutku atar.
|
her seyi bir irkciliga baglamayin arkadas ya.. adamlar cikolatada %50 indirim yapmis gelmis dandik fransiz diyor.. fransizlarla bu olayin ne alakasi var? fransa'da ceo ve yonetim kurulu toplanmis turkiye'deki cikolata kamkanyasini bitirelim demisler ve bitmis... bu kampanyayi baslatan da son veren de carrefour turkiye ve turkiye'deki cikolata firmalari...ve buradaki kampanyayi belirleyen turkler yani... bu forumda surekli boyle cahil yorumlar gormekten biktim.. 2 sn dusunce ne kadar sacma sapan bir yorum yaptiginin farkina varir ama dusunme ihtiyaci duymuyor... |
Hocam kusura bakmayın ama gereksiz duyar kasmışsınız. Konu başlığında neyin ne olduğu yazıyor zaten. Marketlerin katalogları falan da paylaşılmış ki kaynak olması açısından paylaşılmak zorunda zaten. O zaman sizin mantığınızla forumda hiçbir gıda, market promosyonu paylaşılmasın yani öyle mi? Sizinki şeye benzemiş, Ramazan ayında oruçlu oruçlu bir restorana girip "oruçlulara saygı gösterin" demeye benzemiş. Ya da aç karınla televizyonda yemek kanalı izlemeye. Resim paylaşılması sadece hava atmak için değil, çoğu kampanyada kampanyanın hatalı olmadığının ve teslimatların yapıldığının kanıtı olarak da paylaşılabiliyor. Ya da doğru ürün, yanlış ürün, SKT gibi durumlar için de. Ayrıca bunun özgürlükle hiçbir alakası yok, o konuda da ağır saçmalamışsınız. Kimse size buradaki kampanyadan faydalanmanıza engel olmuyor. Ha maddi durumunuz yüzünden siz veya bir başkası alamıyorsa, onun adı özgürlüğe müdahale değil, özür dileyerek söylüyorum ama TDK sözlüğüne göre yoksulluk ya da fakirlik oluyor. Bunun da sebebi ne yazık ki forumdaki insanlar değil, ülkenin başındaki bizi yönetenler. |
29-31 Aralık'ta. 10 gün önce açılmış konusu |
1 alana 2 bedava isterük
|
Aferin çok faydalı bir mesaj attın Adam gibi soruyorum, mağazalara özel mi yoksa online sipariş ile de faydalanabiliyor muyuz diye ama hep bi laf sokma çabaları Uygulamada en fazla bir tane ekleyebiliyorum aynı çikolatadan |
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tod süper dolu paket
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X