Şimdi Ara

Carrefoursa Torku tablet çikolatalar 2 Al 1 Öde (21-23 Nisan 2015) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
4.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torku cikolata alirken iyi dusunun. Bitterinden yedim ve o gece zehirlendim. Firmaya yazdim. Aradilar ilk defa karsilasiyoruz dediler. Seri numarasi uretim son kullanma tarihleri verdim. Donus yapmadilar. Neredeyse öluyordum.(abartmiyorum) gida zehirlenmesi cok kotu bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    nestlede yazılanlardan çok yazılmayanlar var en masumunda bile emülgatör vb. varken hiçbirini almamak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

torku tablet çikolatalar ilk çıktıklarında da bu fiyata yakındı , 2.5 lira yapıp 1+1 yapmış karfur

hatta bu da konusu , 70 kuruşa alan var , çok da zaman geçmemiş üstünden
    http://forum.donanimhaber.com/m_89663937/tm.htm

1 yil 1 ay yeterince uzun bir sure degil mi?

o 1 yılda diğer çikolatalara ne kadar zam geldi ? torkuya ne kadar zam geldi ? ayrıca bi arkadaş yine belirtti, gramajı eksiltip satmak da nedir?? herkes 80lik verirken bunlar 70 lik veriyor , hep kendi insanımız tarafından kazıklanıyoruz, başkasının bu kadar zararı yok

Arkadasim sen ne yazdigini okuyormusun?
    Daha uzerinden fazla zaman gecmemis diyorsun, yakin zamanda herkes bu fiyat civarinda almis diyorsun. Simdi de baska markalar bilmem ne kadar zam yapmis, diger markalar 80 gr urun cikarirken torku 70 gr urun cikariyor diyorsun. Ben senin ne demeye calistigini cozemedim.
    Soylemek istedigim su ki ulker, eti, milka, nestle 80 gr findikli urunlerini en ucuz yerde bile 2.5 tl uzerinde satiyorsa torkunun 70 gr findikli urunu 1+1 2.5 tl ye uygun fiyattir. Tabiki begenmezsen istedigin urunu baska fiyattan alabilirsin ama anlamsiz mesajlar yamana getek yok. Cunku 1 yil oncesinin fiyatlarini hicbir urunde bulamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bimdeki buono fıstıklı 1.75 olmuş daha önce 1.15 ti

• Torkunun ürünlerini beğendim markette önceliğim glikoz şurıbu olmadığından dolayı bu ürünler oluyor. Fakat forumda gezerken birkaç sene önce olan bir haber gördüm torku marka fındık kreması içinde fındık olmadığı ve gdo lu soya kullanıldığına dair. Tabiki kafam karıştı sonuçta o paketlere soya var diye etiket basmadıklarından bu ürünlerine de glikoz şurubu koymuş olabilirler mi diye düşünmüyor değilim. Aslında en iyisi paketli gıda almamak ama insanın canı bazen istiyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Milletvekili adayı oldu diye torkuyu almayan zihniyet var güzel ülkemde

Gücüne mi gitti? Sen al istersen koli koli mani olan mı var güzel ülkemin güzel insanı!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkunun ederi 1-1,5 tl zaten. normal fiyatına inmiş, sıcak bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Ürünlerini %100 Pancar şekeri kullanarak ürettiğini söyleyip piyasaya girdi.
    Şimdi bisküvi türü ürünlerinde glikoz şurubu kullanıyor.

Glikoz şuruplu ürünü yok.sallama istersen.
    Yada resim koy apışıp kalalım.ben hep bakarım pancar şekeri şurubu vs gördüm ama glikoz değil.

APIŞIP KALMANI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.

takipteyiz...

• "Glikoz koymadım,pancar şekeri koydum" diyerek müşteri tavlamaya çalışan bir firma...

Peki soya lesitini koymadın mı? Peki yağ olarak Palm yağı koymadın mı? Bunlar çok mu harika katkılar?
  • Ne çikolataymış yiyende yemeyende pişman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Arka kısmının fotoğrafını koyar mısınız ? %100 Şeker yalanı devam ediyormu merak ettim.

yüzde yüz şeker yalanı derken ? bilmediğimden soruyorum bu konuyu açar mısınız ?

Simdi bunlar pancar sekeri diye girdi piyasaya , yanilmiyorsam no1 gofreti idi, onda glukoz surubu vardi, firma no1in reklamda ozellkle glokuz surubu icermez demiodu ama diger reklamlarda o ifade gectigi icin millet hepsinde yok saniodu, saniyorum arkadas bunu soyluyor.

• Torku'nun ürünlerini beğenerek tüketiyorum ..

Gofretini tatmanızı öneririm. Ayrıca yoğurdu da çok güzel.

Carrefoursa Torku tablet çikolatalar 2 Al 1 Öde (21-23 Nisan 2015)
  • Kuzen Larry Balki kullanıcısına yanıt
    patron değil başkan kardeşim o seçimle geliyorlar ezbere konuşmayın! ha sen torku yeme çokta fifi senin gibiler almasın zaten siz gidin nutella nestle vb yiyin faydanız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GpRsCi -- 22 Nisan 2015; 21:05:10 >
  • torku banada 400 gr cam kavanozda olanları ilk çıktığında 3,5 - 5 lira arasında heryerden çok rahat alınabiliyorken şimdi 7-8 liradan aşağıya satılmıyor. tamam lezzet olarak harikulade ama neyin artışı bu kardeşim bu kadar. fındık rekoltesini bahane ediyorlarsa şöyle söyleyeyim, 3 senedir üretim seviyesi aynı ve fiyatlarda hemen hemen aynı düzeyde. kendi fındık bahçelerimiz var ve 4-5 ton arası ürün alırız ama olayı fındığa bağlamak tüketiciyi aptal yerine koymaktır. gider yarım kiloluk çokokrem alırım 5 liraya, bundan sonra torkuya kazıklatmam kendimi.

bu arada torkunun sahibi milletvekili adayı denmiş ama torku bir kooperatif kuruluşu. yönetim kurulu başkanı orada temsilci ve yönetici vasfında, herhangi bir sahiplik söz konusu değil. güç için siyasete girmeside memlekette alışkın olduğumuz şeyler. yarın chp gelir başa hepsi chpli olur, ben umursamıyorum açıkçası

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Dedemlerin de 4-5 ton fındık çıkan bahçeleri var hatta babama miras kaldı geçen sene ilk defa toplamaya gidecektik ama don yüzünden fındık hakikaten olmadı. Gitmedik olmadığı için olsa olsa çerez niyetine 3-5kg vardır.

Torkunun ederi zaten 1-1.5 tl diyen arkadaş ülkerin, etinin ederi 3 tl mi peki? Sanki yurtdışındaki çikolatalar kadar kalite çikolata üretiyor bu 2 firma.

EDIT: Ayrıca pancar şekeri kullanıyor ama onun dışında 20 tane koruyucu madde kullanıyorlar diyen arkadaşlar diğer firmalar kullanmıyor mu? Olaya zararın neresinden dönersek kardır gözüyle bakmak lazım.

Son olarak herkes özgürdür isteyen istediğini alır yer, kavga etmeden fikir alışverişi olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert969 -- 22 Nisan 2015; 22:00:58 >
  • Bursa Nilüfer'de 1 tane bile kalmamış

• 4 tane fındıklınkaptım 5tl.
    Bence bu markaya karşı haksızlık yapmayalım. Bence çok lezzetli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ediyoeum arkadaşlar karalama yapmayın almayacaksanız saygı duyun çekilin,
    Bu mantaliteyle devam ederseniz zaman yakjn zamanda tartışmanıza sebep olacak yerli firmalarıda kalmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Milletvekili adayı oldu diye torkuyu almayan zihniyet var güzel ülkemde

İsrail urunlerini severek tuketen

• Tekira Carrefourda da 1 tane bile yoktu, az stokla böyle kampanya yapılmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.