Şimdi Ara

Carrefoursa - Türk Somonu 59,99TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam parça(1kg) olana bakın 55.90₺ olan o. Normalde 100₺ kg.

Annemi yolladım henüz hazırlamamışlar acele mi istiyorsunuz demiş annem evde oğlum ameliyatlı deyince ,direkt 3 tane balık(birisi aşırı büyük) vermişler hatta 350gr. fazla çıkmış annem farkını vereyim demiş.(kredi kartıyla ödemiştim öyle yolladım anneyi bi gün önceden vermiştim siparişi) Biz halletçez abla gerek yok demişler. Birini konusurken temizlemişler.

Buzluğa fileto şeklinde atılıyor mu bu balık yoksa direkt kafayı koparıp 2'ye 3'e parçalayıp mı atmak lazım? Avrupadayken marketten aldığım filetolar dondurulmuş olduğu için direkt çözdürüp tüketiyorduk. Kuzey somonuydu tabi daha lezzetli oluyor doğal olarak.

@4KabileReisi Hayır. Türkiye geneli.

@Sagiroda Sağolun, sizden de Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 13 Kasım 2023; 8:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu balığı dünyaya beğendirmişiz ama ne hikmetse bizim millete yine yaranamamışız. Sadece Ocak - Ekim ayları arasında 315 milyon dolarlık ihracatını yapmışız.

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/dunya-bu-urunleri-sevdi-ihracat-1-milyar-404-milyon-dolar-oldu-6701652

Herkes ismindeki somon lafına takılmış gidiyor. Norveç somonuyla filan mukayese ediyor. Adı başka bir şey olsaydı ne kulp takacaklardı merak ediyorum.

Biz çok eskiden beri alırız gayet güzel bir balık. Hatta balıkçıların burunları havadaydı o zamanlar bu balığı dükkan içeri sokmazlardı sadece hipermarketlerin balık reyonlarında bulunurdu. Tabii şimdi ekonomi iyice şahlandığı için balıkçı esnafı bile fiyat çeşitliliği olsun diye alıp tezgahında sergiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.