Şimdi Ara

Carrefoursa - Türk Somonu 59,99TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karadeniz somonudur kendisi ot gibi kokar asla orijinal yerini tutmaz stok çok olduğu için gitmiyor anladığım kadarıyla stok eritme operasyonu yukarıda bir arkadaş anlatmış sarımsaklı yoğurt buna olur mu bilmem ama ona benzer bir şey sürmeden yemek çok zor kimisi hamsi parası demiş hamsi almanızı tavsiye ederim daha keyif alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 9 Şubat 2022; 9:28:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen yılki kampanyadan almıştım fırında yaptım pek hoşuma gitmedi. Alabalığı falan çok severim ama bu biraz tırt bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türk somon zaten Norveç somon değil karşılaştırma yapmanıza gerek yok. Fakat kötü bir balık değil bence gayet güzel.bir balık pişirme sini bilene bu balık en güzel tavada fileto olarak güzel oluyor. Hamsi bile 30 TL çupra 75 80 TL kaldiki piyasadaki kafes yetiştirme cupralardan kat kat guzel lezzetli bir balik bu

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Bu balıkta yağ oranı okyanus somonuna göre çok az doğal olarak en iyi yağ konulmadan direkt tavada olur ve gayet lezzetli de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 9 Şubat 2022; 9:52:34 >
  • Bulunduğum bölge de yok başka mağazadan alıcam ama mağaza teslim seçince teslimat saati gelmiyor.Sanırım mağaza teslimatı şuan kapalı doğru mudur ?

• 80 verip çupra almak mı mantıklı bunlar mı bilemedim

Carrefoursa - Türk Somonu 59,99TL

• (Yerli, Karadeniz) SOMONu lafı yani içinde SOMON lafı kullanılması tam bir algı operasyonu.

Tüketici kandırmaktan başka birşey değil. Çünkü şuana kadar Türk insanı SOMONU sadece yağlı lezzetli norveç somonundan öğrendi, norveç somonun tadı türk insanın damak tadında yer etti.

Şimdi ise çakal yerli somon üreticisi bu ismi haksız yere kullanıp beyinleri kandırıp bize aldırmaya çalışıyor.

Durmadan dandik malların etiketlerinde gördüğümüz Almanya bayrağı ve ya "Made in Germany" yazısı gibi birşey.

Almanya zamanında çok çaklışarak, kalite üreterek bu üne bu kredibiliteye ulaşmış, uyanık çakallar ise bu ünü, şanı kendi ürünleri ile sahte bağdaştırıp bizi kandırmaya çalışıyor.

İnsanoğlu çoğunlukla mantıkla değil duyguları ile hareket eder. İnsan SOMON kelimesini balık reyonunda gördümü beyin Norveç somonuna yakın bir tadı düşünüp ucuza vole vuracam derken aslında kendisi AV olur.

Avlanan avcı lafı buradan gelir :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

şivesinden

Dead Fish Talking (2022)

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt

Somon fileto.hangi şehir carfoursami satıcı bence çok iyi fiyat fileto için

• şok markette balık dünyasının donmuş Türk somonu satılıyor temizlenmiş dilimlenmiş 440 gr paketi 23,90 TL, yanına salata çorba ile 2 kişiye çok rahat yeter, aynı fiyata tazesini alıp yiyeceksiniz neyse de 2-3 tane alıp dondurmakla uğraşmak çok akıllıca değil, aynı şekilde uskumru mezgit karides vs... var sadece şokta değil üstelik bim a101 buralarda da var, kalabalık aile değilseniz gayet mantıklı ve ucuza geliyor bu balıklar, 18 liraya yarım kg uskumru 20 liraya mezgit fileto var, don kokma gibi bir şeyde henüz denk gelmedi gayette lezzetli ben genelde bimden alıyorum bu somonuda geçenlerde gördüm şokta konusunu görünce paylaşayım dedim, yakınınızdaki zincir marketlerin donmuş dolaplarına bir bakın.

https://www.sokmarket.com.tr/turk-somonu-440-gr

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    sorma hocam,
    Gölyazı göl balığı da çok lezzetli dedi arkadaş, gidince aldık, etin tadı yok,
    olm dedim bu ne, abi dedi şöyle hazırlıyıp yağda şöyle kızartıyon...

ulen plastiği hatta beni kızart yağda yine güzel olur.

etin tadını almak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carrefour hakkaten ilginç, bu kampanyayla aynı anda 800-1000 gr çipurayı aynı fiyata sattı. üstelik banner reklam filan bişiy de yapmadı (Bursa) fırında inanılmaz lezzetliydi.
    Et yendi löpür löpür.

Hepsi kültür balığı,

bu Türk somonunun bi tane artısı var mı ona göre?

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Carrefoursa, Ankara hocam.

• Eğer çipura bulamazsam ya da pahalıysa marketten uygun fiyatlı yerli somon alıyorum. O kadar da tatsız bir balık değil ızgarada kendi yağında şıkır şıkır pişiyor ve gayet lezzetli oluyor. Ama yakın fiyata çipura varsa fayda/fiyat olarak çipura yine de kraldır.

• Bulunduğum bölgede 59 99 diye kampanya yaptılar almadım 49 a düşmüştü gündüz şimdi 39 olmuş 😃

• Nasıl bir bölge hocam orası hiç mi sıcak fırsatçı yok şanslısınCarrefoursa - Türk Somonu 59,99TL 

Ben dün baktım somon yoktu. Ama çipura vardı 65 tl büyük boy hem de düşündüm hadi sonra alayım dedim.

Bugün baktım yuh kalmamış. Artık her şey o kadar çok artıyor ki fiyat uygun mu değil mi anlayamıyoruz. Fırsatlar kaçabiliyor. Psikolojik olarak alışamıyor insan hadi cebi geçtim. Para olsa da insana pahalı gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 10 Şubat 2022; 0:55:38 >
  • HaTToRi kullanıcısına yanıt

balık taze olduktan sonra sıkıntı yok. türk somonu dedikleri alabalığı biber salçası baharatla terbiye ettikten sonra yemeniz tavsiye olur.

Somon falan değil damızlık alabalıkları iteliyorlar millete. Gökkuşağı alabalığı zaten kenarlarındaki gökkuşağı renginden belli oluyor. Ha bunu almışsın ha alabalık almışsın farkı yok.

İttir gitsin maksat

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Milas hocam kampanya şekli değişik cidden. Balık geldi fırınım yok şimdi bunu nasıl pişirsem iyi olur acaba ilk kez yerli somon deniyorum. Yanında yumurtalarını kafasını vs göndermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrisonOfficer -- 10 Şubat 2022; 11:8:33 >
    Besin değerleri de farklıdır o zaman

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.