Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim (4. sayfa)
-
-
-
Satamayınca Demek ki...
-
Hocam doğrudur yanlıştır bilmem ama evimin yanında Migros var, baya baya alkol satıyorlar. Ekmek almak için falan sıkça giriyorum, alkol reyonu bazen ana baba günü oluyor. Tekel bayilerinde durum nedir bilmem ama.. Mesela az önce sabahın 9'unda tekelciler dadanmıştı Migros alkol reyonuna. Bence satış fena değil. Ki zaten bütün ürünlerde de indirim yok. Toplasak toplam alkol ürünlerinde belki %5'inde anca indirim vardır.
-
Bugun denendi world gıda ve chippin kampanyalarında sayaç işliyor, chippin de 20 tl. hediye verecek yarın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu takip
-
Nerde indirim??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Migros'un hangi şubesi bu kral?
-
Migros dami saraplarindirimli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasada okuttunuz mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.
Kasada düşme olayı yok orada, etiket neyse o...
-
Kampanya detaylarında “Yasaklı ürün (Alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme, Milli Piyango bileti, E-PIN harcamaları ve kuyum) alışverişleri kampanya kapsamında değildir.” diye yazmakta, yine de oldu mu? Bir de world hesap hareketlerinde carrefour diye mi görünüyor chippin diye mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayet edin. Ya etiket değiştirmemişler ya da işin içinde başka bir iş var. Çünkü her Migros’ta fiyat aynıdır. Sabah Migros’a gittiğimde de etiket yenileme işlemi devam ediyordu.
-
Evet Migros’ta şaraplar sağlam indirimde.
-
Alkol diye belirtmesine rağmen sayılması ilginç bilseydim dün alırdım
Ben Migros için Carrefour fiyatının altında bir ürün görmedim. Örnek Kavaklıdere Angora Migros 85 Carrefour 75 gibi.
-
Her ürün için geçerli değil. Mesela Tekirdağ Altın Serisi Migros’ta 237 tl. Carrefour’da daha pahalı sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 11 Şubat 2022; 15:0:30 > -
Kayra Öküzgözü Carrefour 60 lira Migros 95 mesela
Hangi güne kadar sürecek acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X