Şimdi Ara

###Carrussca yarın geliyor###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanı sırasında basın mensuplarını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Arjantinli Carrusca'nın yarın İstanbul'a geleceği imasında bulundu. Basın mensuplarının transferlerle ilgili ısrarlı soruları üzerine, Carrusca ile programın yarın sabah netleşeceğini dile getiren Sezgin, ''(Carrussca yarın geliyor) diye yazabilirsiniz'' dedi.

Adnan Sezgin, Galatasaray'ın ön libero için düşündüğü Arjantinli Somoza ve İsviçreli Vogel ile görüşmelerin ise sürdüğünü söyledi.

• gelsin artık birileri...
  • Okunuşu nasıl bu ismin ?
  • Gar-rus-cha

(ch = köylülerin ''k'' okuyuşu)

yok emin değilim, zzannedersem mar-şel-lo kar-rus-ka şeklinde okunuyordur.
  • Karuka okunuşu
  • bu adam kimdir, nasıldır bileniniz varmı?!
  • Arjantin'den arkadaşıma gelen mailin Türkçe'si
    "El Chelo" Carrusca genç bir oyuncudur. U-20 milli takımında oynadı ve 2003 Güney Amerika kupasında final maçını onun attığı golle kazandılar. Şu an Estudiantes'te (Meksika 86'daki Arjantin milli takımının teknik direktörü Carlos Bianchi'nin oynadığı takım) oynuyor. İyi bir oyuncu ve takımınızın değişmez oyuncusu olabilir. Bana göre onun problemi yeteneği değil fakat değişken performansıdır. "El chelo" bir lakaptır ve özel bir anlamı yoktur, genellikle Arjantin'de Marcelo isimli kişilere takılır.

Somoza ile ilgili olarak, onu beğeniyorum çünkü Arjantin futbolunda yüksek performans sergileyen bir ortasaha oyuncusudur. Mükemmel bir ortasaha oyuncusu ve uzak mesafeden attığı birçok golü var. Velez Starsfield'da oynuyor (Chilavert ve Carlos Bianchi'nin takımı). Bana göre ikisi de avrupa kupasını hedefleyen bir takım için önemli transferlerdir (adquisitions'ın anlamını bulamadım, bu manaya geldiğini düşünüyorum). Avrupa futbolunda oynamak için yeterli kalitededirler.

Arjantin'den gelen başka bir mesaj
    Hey, Im a fan of River Plate but I know most of the players
    I think Carrusca is a very talented player. He could get better by gaining experience.
    Instead Somoza is outstanding nowadays. I think he is one of the best players shown in the Argentinean League. He was near the argentinean squad, or that was what newspapers and reporters said. He has the skills, so i think you'll gain a fantastic player with that transfer

Sabah Gazetesi
    Somoza yılın transferi olur

G.Amerika futbolu uzmanı Troiani, G.Saray'ın gündemindeki Somoza için, "Kısa zamanda Arjantin A Milli Takımı'na girer. Ülkenin en iyi futbolcularından" dedi.

Güney Amerika futbolunun en büyük uzmanları arasında gösterilen, kariyeri boyunca birçok Avrupa kulübü için Güney Amerika Ligleri'ni tarayan, Ze Roberto ve Lucio gibi isimlerin Almanya'ya gelmelerinde büyük rol oynayan ünlü Arjantinli 'scout' Fernando Troiani, Galatasaray'ın gündemindeki Carrusca ve Somoza hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Troiani'nin ağzından sarı-kırmızılıların bugün Türkiye'ye getireceği Marcelo Adrian Carrusca...

CARRUSCA BÜYÜK YETENEK
    "Carrusca'nın kalitesi tartışılmaz. Çok yetenekli, teknik ve tribünlerin hoşuna gidecek bir sol kanat oyuncusu. Arjantin'de iyi bir ünü var. Real Zaragoza ve Cadiz gibi İspanyol kulüpleri uzun süre onunla ilgilendi ama tercihi Galatasaray oldu. Uzak mesafeden isabetli şutlar çeker. Ancak istikrarlı bir oyuncu olduğunu söylemek zor. Biraz tembeldir, kısa kısa sakatlıklarla maç kaçırdığı olur. Yine de ülkeye ve takıma alışırsa tribünleri ayağa kaldırır" Carrusca'nın
    artılarını ve eksilerini masaya yatıran Troiani, Galatasaray'ın Cumartesi günü İstanbul'a getireceği Somoza'yı ise yere göğe sığdıramadı. Arjantinli uzmanın söyledikleri, yıldız futbolcuya imza attırma arifesindeki sarı-kırmızılı yöneticilere de "Bu adamı kaçırmayın" mesajı verir nitelikte...

SOMOZA MİLLİ TAKIM YOLUNDA!
    "Somoza, çok iyi bir ön libero. Mükemmel pas ortalamısyla oynar ve çok iyi şut çeker. Sadece defansif olarak değil, hücum anlamında da çok yararlı. Şu anda Arjantin'in en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Son dönemde inanılmaz bir biçimde kendini geliştirdi. Çok yakında Arjantin A Milli Takımı'nda da oynaması kaçınılmaz. Oyun zekası çok gelişmiş ve her türlü oyun planına taktik olarak katkısı olur. Çalışkan, sağlam karakterli ve istikrarlı... Bir takıma her zaman kendisinden beklenenden fazla katkı sağlar. G.Saray, Somoza gibi bir oyuncuyu alma fırsatı yakalamışken, kaçırmamak için her türlü imkanı seferber etmeli. Gerçekleşirse, G.Saray yılın transferini yapmış olur"

• ben vogel yerine somozanın daha yerinde bi transfer olucağını düşünüyorum işAllah somoza' gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 26 Temmuz 2006; 5:02:14 >
  • Ben de öyle düşünüyorum.
    Hem takımda 2 Arjantinli daha yararlı olur bence, hem Somoza'nın yaşı genç.

Ayrıca hepimizin bildiği olaylardan dolayı Vogel biraz riskli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnosis

ben vogel yerine somozanın daha yerinde bi transfer olucağını düşünüyorum işAllah somoza' gelir

+1
    topçu kalmadı mı vogel'den başka ki,gidip illa onu almaya çalışıyor gs anlamadım ki?
  • türkiyeye gelen her futbolcu yıldız oluyo nedense...
  • duyduma gore bu oyuncu
    genc mıllı takımının sampıyon oldugu sezonda asıslerıyle tevezı gol kıralı yapmıs sampıyonada
    umarım bır rıbery vakasıyla daha karsılasmayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

türkiyeye gelen her futbolcu yıldız oluyo nedense...

cünkü tcell süper ligi dünya ligleri sıralamasında 12. sırada yer alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.