Şimdi Ara

CARS2 ... Türkçe ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe oyun kervanına Cars2 de katılmış ... başka başlık varmı bilmiyorum ama ben bir hususa değinmek istiyorum .. Tüm menüleri ekran konuşmaları esprileri herşey Türkçe .. Muhteşem olmuş ... 7 yaşındaki oğlum şimdiye kadar hiçbir çocuk oyununda bu kadar eğlenmemişti .. Sadece oyunun güzel olması değil oyunun her yönü ile kitapçığına kadar Türkçe olması süper olmuş ... Eğer bu son tatil günlerinde çocuklarınıza bir hediye almak isterseniz tam 10 numara... paylaşmak istedim sizlerle... Türkçe CARS2 Parasının hakkını sonuna kadar vermiş ... Bilginize...

• yeğenim oynuyordu bunu. anlata anlata bitiremiyordu valla
    çocuklar çok seviyor cars'ı
  • Küçük arkadaşlarımız için iyi bir oyun olmuş.
  • Mm'da görmüştüm cidden güzel olmuş. Disney den beklenmeyen bir hareket.
  • valla ne yalan sölim bende bayılıyorum cars a
  • Çocuklar cidden Arabaları seviyor. :) Ben bu seriyi henüz izlemedim. Geçenlerde bir tanıdığın küçük kızı geldi işyerine, ısrarla bana şimşek makkuinin resmini çıkar diyor. O kim yahu diyorum bi arattım milyon tane sonuç çıktı, kırmızı arabaymış meğer. Sonra da meytır istedi. :P
  • ya arkadaşlar bende 1 saat takıldım baya baya süper oyun olmuş ... daha önceki 2 oyunuda almıştık açıkçası kötüydü ama bu oyun direk yarışlar savaşlı yarışlar mükemmel pistler driftler ... şaştım kaldım.. ama ilk önce satış sitelerine baktım daha ucuza ancak ingilizce vardı oyun ... ancak biraz daha paraya kıydım d-r den aldım ... dedim ya tamam biraz tuzlu ama parasını çocuklar için, arada kumandayı kaparsak bizim içinde hakkını veriyor ... hatta bursa zafer plazada teknosa kapının önüne koltuklu direksiyonlu koymuş ... ekran kalitesini görünce tamam dedim olur bu ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal Outlast'a Türkçe Yama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Çocuklar cidden Arabaları seviyor. :) Ben bu seriyi henüz izlemedim. Geçenlerde bir tanıdığın küçük kızı geldi işyerine, ısrarla bana şimşek makkuinin resmini çıkar diyor. O kim yahu diyorum bi arattım milyon tane sonuç çıktı, kırmızı arabaymış meğer. Sonra da meytır istedi. :P

• Bende bayılıyorum bu seriye 2.filmini 1 ay bekledim
  • İlkokullular Cars'a tapıyor desek yeridir, lisanslı ürünleri Türkiye'de milyonlar sattı neredeyse, pazarcılar bile çakmasını yapmaya çalışıyor ama ben hemen anlıyorum gözü yamuk yumuk çiziyolar ''Hımm lisanssız...'' diyorum içinden. Nedense bana yapıtın piyasa kısmı ilgi çekici geliyor.
  • ya fiyatını eğer 90 tl filan yapsalardı evinde ps3 olan tüm çocuklara satardı ... şimdi benim evlat ile yine başından kalktık ... ne diyeyim hd tv de filan görüntüler muhteşem olmuş ... adamlar pazarlamayı biliyor kardeşim ... ama fiyat hariç .... şimdi tam 5 yıl bu ekmeğin yağını yerler .... bir önceki cars oyunları berbattı ama filmini belki evde 50 kez izledik aldığımız oyuncakların haddi hesabı yok ... vallahi kaliteli bir oyuncak mağzası açsak köşeyi döneriz kesin ... kaçınızın çocuğu var bilmem ama bir gün baba olunca benim bu sözümü hatırlarsınız aylık bütçenizin önemli bir kısmı onlara giyim kuşam ve oyuncak olarak buharlaşacak ... :))))
  • Benimde küçük kardeşim var bayılıyor valla cars'a, şimşek mcquin'ede dil araba diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Benimde küçük kardeşim var bayılıyor valla cars'a, şimşek mcquin'ede dil araba diyor

Dil Araba lakabını da ilk defa duydum ne cins kardeşin varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Benimde küçük kardeşim var bayılıyor valla cars'a, şimşek mcquin'ede dil araba diyor

Dil Araba lakabını da ilk defa duydum ne cins kardeşin varmış...

Çocuk işte, şimşek mcquin diyemeyince kendi uydurdu bir şeyler.

• 13 yaşındayım hastayım bu filme Oyununuda bulcam bir yerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

13 yaşındayım hastayım bu filme Oyununuda bulcam bir yerden

ama bulursan Türkçe versiyonunu bul ... ara esprileri kaçırma ve orjinal filmdeki seslendirmeyi yapanlardan oyna birde oyunu ... :))
    üzerinde epey çalışmışlar ...
  • filmin 2013de uçaklar temalı olanı gelicek. adı tabi" planes " . daha sonraki dönemde de gemiler temalı filmi olacakmış.

uçaklar filminin fragmanını izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

filmin 2013de uçaklar temalı olanı gelicek. adı tabi" planes " . daha sonraki dönemde de gemiler temalı filmi olacakmış.

O fake diyorlardi.Gemi versiyonundada ali kaptan oyayacakmis ve replikte su seninle birbirimizi bir turlu sevemedik yasamla olum arasindaki cizgi ne kadar ince degil mi birazdan olumle bulusacaksiiiiiin mcquin kaptaaaaaaaaaan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

filmin 2013de uçaklar temalı olanı gelicek. adı tabi" planes " . daha sonraki dönemde de gemiler temalı filmi olacakmış.

O fake diyorlardi.Gemi versiyonundada ali kaptan oyayacakmis ve replikte su seninle birbirimizi bir turlu sevemedik yasamla olum arasindaki cizgi ne kadar ince degil mi birazdan olumle bulusacaksiiiiiin mcquin kaptaaaaaaaaaan.

fake değil ayrıca @LOSTPLANET imzana baktım da uçaktamı doğdun

• quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

fake değil ayrıca @LOSTPLANET imzana baktım da uçaktamı doğdun

Tesekkurler bilgi icin umarim ilk filmlerin ununu kullanmazlar yani tuttu diye araba ucak gemi yapmaya kalkmazlar umarim hepsini.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.