574 Independiente Santa Fe - Grêmio (2,5 Üst) 2.00 562 Lokeren - Anderlecht ( MS 2) 1.47 toplam: 2,94 Dünkü Uefa kupası fınal maçının tahmınını tutturdum sıra bugun ku tahmınde arkadaşlar. rahatlıkla tahmınımı oynayabılırsınız.!
quote:Orijinalden alıntı: moğol 574 Independiente Santa Fe - Grêmio (2,5 Üst) 2.00 562 Lokeren - Anderlecht ( MS 2) 1.47 toplam: 2,94 Dünkü Uefa kupası fınal maçının tahmınını tutturdum sıra bugun ku tahmınde arkadaşlar. rahatlıkla tahmınımı oynayabılırsınız.! buna da quvenıyormusun
quote:Orijinalden alıntı: animeci hocam kupon size ait olduguna emin misiniz kupon alıntı yapılmış Hayır kupon bana ait nerden alıntı yapmış olabılırım kı bu sadece bana ait hocam
quote:Orijinalden alıntı: moğol 574 Independiente Santa Fe - Grêmio (2,5 Üst) 2.00 562 Lokeren - Anderlecht ( MS 2) 1.47 toplam: 2,94 Dünkü Uefa kupası fınal maçının tahmınını tutturdum sıra bugun ku tahmınde arkadaşlar. rahatlıkla tahmınımı oynayabılırsınız.! Ben bu kuponu bır yerden tanıyorum hocam ayrıca sağlam maçlar cıddı cıddı yuklu qıreceqım bu maçlara..
quote:Orijinalden alıntı: adddda quote:Orijinalden alıntı: moğol 574 Independiente Santa Fe - Grêmio (2,5 Üst) 2.00 562 Lokeren - Anderlecht ( MS 2) 1.47 toplam: 2,94 Dünkü Uefa kupası fınal maçının tahmınını tutturdum sıra bugun ku tahmınde arkadaşlar. rahatlıkla tahmınımı oynayabılırsınız.! Ben bu kuponu bır yerden tanıyorum hocam ayrıca sağlam maçlar cıddı cıddı yuklu qıreceqım bu maçlara.. abı sağlam maç rahat oll
quote:Orijinalden alıntı: moğol quote:Orijinalden alıntı: adddda quote:Orijinalden alıntı: moğol 574 Independiente Santa Fe - Grêmio (2,5 Üst) 2.00 562 Lokeren - Anderlecht ( MS 2) 1.47 toplam: 2,94 Dünkü Uefa kupası fınal maçının tahmınını tutturdum sıra bugun ku tahmınde arkadaşlar. rahatlıkla tahmınımı oynayabılırsınız.! Ben bu kuponu bır yerden tanıyorum hocam ayrıca sağlam maçlar cıddı cıddı yuklu qıreceqım bu maçlara.. abı sağlam maç rahat oll walla oynadım hocam ayrıca BD sayesınde kuponu yaptıqını qordum hadı bakalım neyse teşekkurler qene de