Şimdi Ara

hepsiburada cumartesi günü kargoya verdi. pazartesi gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
25.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. salı günü sipariş verdiğim süper hızlı gönderide olan ürün bu sabah 11 civarında kargoya verildi. ancak hepsiburada hala kargo takip numarası göndermedi. kargo takip sayfasında da boş sayfa geliyor. acaba yurtiçi kargo ürünü yarın yola çıkarıp pazartesi ulaştırabilir mi? sizde de oldu mu benzer bir durum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cumartesi Verilen Kargo Ne Zaman Gelir?

Cumartesi günü Hepsiburada'dan verilen kargolar genellikle Pazartesi günü teslim edilir. Ancak teslimat süresi, bulunduğun konuma, seçtiğin kargo şirketine ve kargonun boyutuna ve ağırlığına bağlı olarak değişebilir.

Yurtiçi kargolar, Cumartesi günü kargoya verildiğinde genellikle Pazartesi günü varış noktasına ulaşır. Ancak yoğun dönemlerde veya hava koşulları nedeniyle teslimatlar gecikme yaşayabilir.

Cumartesi günü kargoya verilen siparişler, Pazar günü teslim edilmez. Kargo şirketleri genellikle hafta sonları çalışmazlar. Bu nedenle, Cumartesi günü verilen kargolar en erken Pazartesi günü teslim edilir.

Pazartesi günü kargoya verilen ürünlerin teslimat süresi de benzer şekilde konuma, kargo şirketine ve kargonun özelliklerine bağlıdır. Ancak genellikle Salı veya Çarşamba günü teslim edilirler.

Kargonun teslimat süresini öğrenmek için Hepsiburada'nın web sitesini veya mobil uygulamasını kullanabilir, sipariş takibi bölümünden kargonun durumunu kontrol edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pazar Gunu Kargolar Calismaz (Mng,Yurtici,Ups)
  • normalde kendim birşey gönderirken c.tesi verdiklerim pazartesi ulaşıyordu. pazar günü çalışmadıklarını ben de biliyorum.
  • Şansına bağlı...
  • dostum 30 tl lik ürünü kargoyla gönderiyorlarmı ? kapıda ödemede geçerlimi 30 tl lik üründe ?
  • Pazar günü dağıtım olmaz ama şubeler arası sevkiyat olur. Büyük ihtimalle pazartesi elinde olur, tabi bugün geç saatte verilmediyse kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Pazar günü dağıtım olmaz ama şubeler arası sevkiyat olur. Büyük ihtimalle pazartesi elinde olur, tabi bugün geç saatte verilmediyse kargo.

sabah 11 gibi mesaj geldi hepsiburada'dan. kargoya verildi diye. sanırım kargoya verdik dedikleri kargo elemanlarına verdikleri demek. yurtiçi kargo daha fatura kesmediği için takip no gelmiyor galiba. umarım p.tesi gelir. zaten 1 haftadır bekliyoruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pazar ve Pazartesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir Süper Hızlı ya bu. Nerdeyse 1 hafta olmuş siparişi vereli. Bir de süper hızlı olamsa 1 ayı bulacak demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Nasıl bir Süper Hızlı ya bu. Nerdeyse 1 hafta olmuş siparişi vereli. Bir de süper hızlı olamsa 1 ayı bulacak demek ki.

1 günde tedarik ettiler. üstüne 2 gün çıkışa hazır olarak bekledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaustun88

quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Nasıl bir Süper Hızlı ya bu. Nerdeyse 1 hafta olmuş siparişi vereli. Bir de süper hızlı olamsa 1 ayı bulacak demek ki.

1 günde tedarik ettiler. üstüne 2 gün çıkışa hazır olarak bekledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -QaRizMa-013-

dostum 30 tl lik ürünü kargoyla gönderiyorlarmı ? kapıda ödemede geçerlimi 30 tl lik üründe ?

ayıp oluyor cevap yokmu gençlerrrrrrrrrr
  • quote:

quote:

dostum 30 tl lik ürünü kargoyla gönderiyorlarmı ? kapıda ödemede geçerlimi 30 tl lik üründe ?

http://www.hepsiburada.com/odemesecenekleri.aspx

kapıda ödeme için en az 100 TL'lik alışveriş olması gerekiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaustun88

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/odemesecenekleri.aspx

kapıda ödeme için en az 100 TL'lik alışveriş olması gerekiyormuş.

Tamam Sağolasın Kardeş..

• Bu kargoların hiçbirine güven olmaz ya süper hızlı dedikleri 1 hafta buluyor
  • benim durumumda olan yok mu başka?
  • up..
  • Gerekmedikçe HB'yi tercih etmiyorum. Ereyon, Teknolojix, Hızlıal ve Kangurum daha iyi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Gerekmedikçe HB'yi tercih etmiyorum. Ereyon, Teknolojix, Hızlıal ve Kangurum daha iyi çalışıyor.

kampanya olmasa almazdım zaten. insanı alışverişten soğutuyorlar...
  • Galiba aldığınız hp bilgisayardı kampanyası olan. bende aldım benim bilgisayarda cumartesi kargoya verildi... Hemen önyargılı davranmak istemiyor insan fakat ben kargo takip için verilen bir numara görmedim. Mesaj attım firmaya geri dönerlerse buraya yazarım..
  • kargo beklemek gibisi yoktur be...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.