|
29 Temmuz Pazartesi günü Türkiye’deki bim mağazalarında torba hediye
-
-
Vay be torba bile sıcak fırsat konusu oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu torbayı almak için alışveriş yapma zorunluluğu var mı gidip kasiyerden Alışveriş yapmadan bedavaya torba alabilir miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasiyerler hiç verir mi ya bu torbayı .
-Bugün bimde torba verilecekti.?
+ Bize daha gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çalışanlar çoktan cukkalamistir torbaları
Fason olarak ürettirdikleri ürünlerin plastik olan ambalajlarını cam yapsınlar ve bunu fiyata yansıtmasınlar.. Yaparlar mı= Asla...
-
Müşterilerimize diyor. Yani alışveriş şart.
Poşetin marketlere maliyeti 25 kuruştan fazla diye biliyorum. Bu bir maliyet azaltma çalışması olabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimden alışveriş yaptım bi kaç saat önce torba vs birşey vermediler kimseye , konuyu yeni gördüm yoksa sorardım bir nerede torbam diye 😂
Vermezler çünkü bugün 28 temmuz, a şaşkın...
-
Aynen öyle. Şirketlerin sosyal projeleri hep birer vergi azaltma, maliyet azaltma oyunları. Poşete devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş linçleyecek yer aramışım konuyu görünce bugün sandım yarın ya giderim ya gitmem sağlık olsun artık ☺️
Milletler hak ettikleri gibi yönetilir, hak ettikleri gibi yaşarlar.
Çok çevrecilerse bundan değil çanta olanlarından versinler 10-15 lira gibi bir fiyatı var. Getir, Bisu vs bunları promosyon olarak veriyordu zamanında ev dolu senelerdir bitmedi.
-
Sabah 10 da Bimin önündeyim. Bu fırsat kaçmaz.
-
Markete giren herkes müşteri sayılır ne alışveriş şartı olsun çoğunluk fiyat bakmak için giriyor kesesine uyarsa alıyor birşeyler uymuyorsa yallah başka markete herzaman alışveriş yaptığım bim e gidip bişey almadan torba isteyeceğim vermeyecekler haa
La 2 milyonluk arabaya biniyon, beleş torbaya mı düştün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
29 Temmuz Pazartesi yazan konu başlığını 28 Temmuz Pazar şeklinde okuyup anlamanı bu çöl sıcaklarına bağlıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Temmuz 2024; 17:17:1 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay be torba bile sıcak fırsat konusu oldu.
|
Kasiyerler hiç verir mi ya bu torbayı .
-Bugün bimde torba verilecekti.? + Bize daha gelmedi |
birkaç yıl once bedava traş jelleri, bedava deodorant fırsatları olurdu. Poşete düşmüş forum ne hallere düştük |
Benzer içerikler
- temu iade nasıl yapılır
- doğum gününde hediye veren markalar
- migros fotoğraf baskı
- spotify 3 ay ücretsiz
- lcw adım at kazan nedir
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X