Şimdi Ara

Çarşambaya Özel Kupon ( Açıklamalı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    518 - Sheriff - Steaua Bucuresti (1) - 2.50
    536 - Slavia Prague - Genoa (2) - 1.65
    522 - Mancester City - Arsenal (Ü) - 1.60

Oran; 13.8

Maksimum Tahmini Kazanç; 13.8*5= 69 Lira.

Salzburg - Lazio

Gurupta 12 puanla yenilgisiz olan Salzburg 1. sırada. Lazio ile Villereal ise aynı puandalar. Bir üst tura çıkabilmesi için Lazio, Villereal'in yenilmesini beklemeyip işini garantiye alarak Guruptan çıkmayı garantileyen Salzburg'u yeneceğini düşünüyorum.

Sheriff - Steaua Bucuresti

Gurupta bi iddaası kalmayan Stea Bükreşi Konuk eden Sheriff'in yenmesi, Twenteninde yenilmesi durumunda Sheriff bir üst tura atlıyor. Bu şansı kaçırmamaları için Sheriff'in Evinde iddaasız Bükresi yenmesini bekliyorum.

Slavia Prague - Genoa

Gurupta Son Sırada bulunan Slavia Prague'nin Konuğu 3. sırada bulunan Genoa. Gurupta iddaası kalmayan Slavia'yı yenmesi durumunda ve Valencia'nın yenilmesinde Gurup atlıyor. Genoanın gurupta iddaası olmayan Slavia'yı yenerek üstüne düşen görevi yapmasını ve Valencia'nın yenilmesini bekliyecektir.

Mancester City - Arsenal

2 Tarafında Gol silahları Güçlü ve Son Lig maçları 4-2 Bitmiş. Maçın üst olacağını düşünüyorum.

Yorumlarsanız Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 2 Aralık 2009; 1:03:37 >

• formsuz lazio salzburgu yenemez bana göre ayrıca m.city arsenal maçı kupa maçı olduğu için büyük ihtimal arsenal yedek çıkar o yüzden oranı bu kadar yüksek ben arsenale 02 vermeyi düşünüyorum.
  • 522 - Mancester City - Arsenal (Ü) - 1.60 tutan tek maçın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trendyol sana özel kuponu!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.