Şimdi Ara

ÇARŞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Beşiktaş taraftarı anlık yaşamaya devam mı ediyo yoksa gerçekten bazı şeylerin farkına mı varıyor anlamadım.

Asıl siz uyanın git araştır sefa reisinizi ondan sonra gel buraya yorum yap. Çarşıya bir laf olunca hemen diğer takımların taraftarları yorum atıyor. Sizene arkadaşım. Çarşı dediğiniz adamlar ''Aklanında gelin'' diyebilmiştir, yönetimdeki yöneticilere. En azından sizin gibi kulübün adını karalayan yüz kızartıcı eylemlerde bulunan şikeden ceza yemiş ''Aziz Babanızı !'' savunduğunuzu gibi savunmuyor yöneticileri.

sefa reis kimdir? sefanın pepelere şereflere ismaillere tribünde çay getirdiği zamanları bilirim eski maraton zamanlarını ayrıca 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adamın tekidir neyini araştırayım onun.hem konu çarşı...çarşı beni zerre kadar ilgilendirmez ama Beşiktaş beni ilgilendirir onunda neden ilgilendirdiğini şimdi size anlatamıcam eski mesajlarımı bulur okursanız az çok fikir sahibi olabilirsiniz.Türkiyede futbol izleyip Beşiktaştan bana ne diye adam da bugünlerde Beşiktaşın durumu için bana ne diyen adamlarla aynı kafadadır.ben o adamlardan değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çarşı desteğe karşı
  • Beşiktaş ve civarında satılan ve satmaya teşebüs edilen tüm korsan ''FEDA''tişörtleri ÇARŞI tarafından kaldırtırılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.