Şimdi Ara

ÇARŞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feda projesi forzabesiktas'tan çıkmamıştır. Şu an kapalı olan Şeref Bey Forum'da Gürkan'ın (Özbalkanlı) tasarımları ve Ersin'in (Kurnaz) St. Pauli'den esinlenerek oluşturulan fikri blogunda yazması sonrasında yönetimle iletişime geçilerek uygulamaya konmuştur. Bu proje yönetimin bunca zamandır yaptığı elle tutulur sadece birkaç icraatten biridir. (Onda da orijinal tasarıma sadık kalınmayarak siyah fedalarda daha düşük kalite tasarım, birkaç partide armanın yanlış basımı gibi aksaklıklar ve yönetimin fiyat/hedef olarak başarısız bir politika uygulamasına rağmen yönetim taraftarı dinlediği için artı puan almıştır.)
    Çarşı konusunda diyecek pek bir şey yok. Koskoca Çarşı birkaç popülistin tekelinde olamaz, gerçek taraftar bu ruhu içinde hisseder.
  • Bedava bilet olayını millet efsaneymiş gibi göstermeye çalışıyor da ne adamlar biliyorum derbilere, maçlara cebinden tek kuruş çıkmadan giren, bu da yetmezmiş gibi yanında getirdikleri elemanları da bedavadan içeri sokan.

Ama ben işin orasında değilim, Çarşı Denizli maçının hesabını versin yeter. Bunu yapsın da elbet sabahtan akşama kadar haktan bahseden bu sözde St. Pauli'lerin milletin hakkına nasıl girdiğinin de sırası gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

"desibel rekoru kirana kadar takima maddi bakimdan destek rekoru kirsaniz daha iyi olurdu" şu lafı söyleyen adam Beşiktaş bölümüne gelip konu açıyor ondan sonra bizde altında birşeyler kanıtlamaya çalışıyoruz ama kime kanıtlayacaksın, Adam gider korsan feda alır, çarşı atkısı alır korsandan, senede 2-3 maça gelmeye tenezzül etmez ama beyefendi sağda solda .ok atmayı iyi bilir beleşçi çapulcu diyerek, Kombine al dersin kongre üyesi ol dersin para yok der ama Beşiktaş hakkında herkesden çok bilir hadi arkadaşım hadi geçin bu işleri elini taşın altına koymayan adam bundan sonra Beşiktaşlıyım diye gezmesin.

1. ' elini taşın altına koymayan adam bundan sonra Beşiktaşlıyım diye gezmesin ' eveeeet işte tamda bunu söylüyorum ben, ne de güzel söylemişin, çarşı ne zaman elini taşın altına koydu ki bi anlatsan bizde öğrenirdik ama ben sana o kadar çok maç anlatırım ki çarşının yüzünden para cezası alınan, sahası kapanan , başka stadlarda futbol oynamak zorunda bırakılan ve kaybedilen onca puanlar onca paralar, vs. vs. vs.

2. 'Adam gider korsan feda alır, çarşı atkısı alır korsandan, senede 2-3 maça gelmeye tenezzül etmez ama beyefendi sağda solda .ok atmayı iyi bilir beleşçi çapulcu diyerek, Kombine al dersin kongre üyesi ol dersin para yok der' ooooh nede güzel! yazmışın nereden gördün ki benim korsan ürün aldığımı sallama istersen, benim evimde tepeden tırnağa kadar Beşiktaş ürünleri vardır

• İyi bir Beşiktaş sevdalısı olarak son olarak şunu söylüyorum: çıkar ve köstek GURUBU (çarşı) değil, destek GURUBU (çarşı) istiyorum....................
  • 3-5 ay önce belkide bir sene önce hatırlamıyorum, Çarşıyı baya eleştirdiğimde Bjk'li arkadaşlar beni aforoz etmişti..
  • Beşiktaş taraftarı anlık yaşamaya devam mı ediyo yoksa gerçekten bazı şeylerin farkına mı varıyor anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş adamlar hayatlarını veriyor beleş bilet bırakın da olsun..
  • Çarşıya laf yok ula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şu ana kadar gördüğüm çarşı destekçileri ya çarşının içinden ya hayatında stadın yanından geçmemiş o ortama öznen genç kitle.Ayrıca sen,ben,o,bu çarşılı değiliz. Ben beşiktaşlıyım,çarşılı yada q7 sporlu değilim.
    Çarşı beleş biletle stadın en güzel yerini kapatan ve bu şekilde takımı yüklü bir hasılattan mahrum bırakan, oda yetmezmiş gibi senede en az 6-7 maç saha kapattırarak bir darbede ordan vuran, amacı takım desteklemek değil kendi egosunu tatmin etmek olan sözde taraftar grubudur. Beşiktaş'ın belki son zamanlardaki en parlak döneminde kapalıya loca yapılacak ve fiyat arttırılacak diye Serdar Bilgili'yi gönderdiler,Seba'yı gönderdiler, yıllarca kulübün içine eden,batıran Demirören'e sırf beleş bilet veriyor diye gıklarını çıkarmadılar. Şimdide eğer beleş bilet bulamazlarsa ilk yapacakları Aybaba üzerinden yönetime yüklenmek olacaktır.
    Ben liseyi beşiktaşta okudum. Nerdeyse her maça giderdim(son 2 yıldır çok az gidiyorum 28 yaşındayım). Binlerce kişinin peşinden koştuğu tribün liderlerinin ne olduğunu ne halde olduklarını,neler yaptıklarını ben ve o dönem çokça bulunan beşiktaşlı arkadaşlarım çok çok iyi biliyor. Giriş kuyruğunun yanında beleşçi kuyruğu olurdu,değişik semtlerden ne kadar pislik tanıdığımız varsa o sıradaydı. Şimdide o kitlenin daha düzgün kişilerden oluştuğuna inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Yönetimin elle tutulur tek projesi olan feda çarşı nin projesidir. Ve çarşı dışında pek katılım olmamıştır.
    Eski çarşı yoktur ama daha ölmemiştir.

en kısa zamanda ölmesi dileğiyle
  • alen dediğiniz adamı basket maçında gördüm. maça arkası dönük tribünlere yabancı basketçilere küfür ettirmekten başka bir şey yapmıyor.

sorsak delikanlı.

sürekli küfür eden beyinsizlerden kimseye bir fayda gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

quote:

Yönetimin elle tutulur tek projesi olan feda çarşı nin projesidir. Ve çarşı dışında pek katılım olmamıştır.

Ne güzel şeysin sen öyle.
  • seyircisiz maç oynatmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar.
    yaptıkları tezahüratların ve tempolarının maçla hiç alakası yok.
    8 sene kulübü sömüren yd ye arka çıkmaları, seslerini çıkarmamalarını da tüm camia yazdı bi kenara.

kapalıya dönmek için serdar bilgilinin kuyusunu kazmalarına "iyi bir hamle" diye destek vermeniz akıl işi değil açıkçası.

yd den kurtulduk, darısı bunların başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Beşiktaş taraftarı anlık yaşamaya devam mı ediyo yoksa gerçekten bazı şeylerin farkına mı varıyor anlamadım.

Asıl siz uyanın git araştır sefa reisinizi ondan sonra gel buraya yorum yap. Çarşıya bir laf olunca hemen diğer takımların taraftarları yorum atıyor. Sizene arkadaşım. Çarşı dediğiniz adamlar ''Aklanında gelin'' diyebilmiştir, yönetimdeki yöneticilere. En azından sizin gibi kulübün adını karalayan yüz kızartıcı eylemlerde bulunan şikeden ceza yemiş ''Aziz Babanızı !'' savunduğunuzu gibi savunmuyor yöneticileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

seyircisiz maç oynatmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar.
    8 sene kulübü sömüren yd ye arka çıkmaları, seslerini çıkarmamalarını da tüm camia yazdı bi kenara.

kapalıya dönmek için serdar bilgilinin kuyusunu kazmalarına "iyi bir hamle" diye destek vermeniz akıl işi değil açıkçası.

yd den kurtulduk, darısı bunların başına..

http://www.youtube.com/watch?v=uNtXdGG0n2Y&feature=player_detailpage#t=245s

Alex Fergusonda kim ? Altı üstü sizin yaşınız kadar t.d yapmış yüzlerce hatta binlerce maça çıkmış biri sadece...

Yorum yaparken düşünelim biraz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

quote:

Ne güzel şeysin sen öyle.

Gökmen Özdenak Fan Club

Bırak bunu adam sexy takımın taraftarı bunlar tribün bilmez bunlar entel insanlar.
  • @KartalPenChesi alen ABİne başlayayım diyesim geldi. Alen abine söyle Dolapdere'de Kasımpaşa dolmuşlarının orada Alen'in Yeri diye birahane köşesi varken, nasıl bir anda Barbaros'da kebapçı açtığını sor. Hatta bunu Kurtuluş'tan Gökhan sordu de hatta ve hatta bunun cevabını masada verememiştin diye de hatırlat kendisine. Alen bambaşka bir adamdı ancak son 4 yıl demek ki para ile çok şey değiştirdi. Aslında Beşiktaş'ta olanlar etrafımızda Türkiye'de olan şeylerle aynı. Sen bir işin başındaki adamın zaaflarını öğren (çoğu insanda bu paradır). O zaaflarını kullan ve karşılığını iste. Demirören bunu Alen'de çok güzel uyguladı. Adamın bir hayali vardı. Sosyetit bir yerde ufacık bir yerim olsun derdi. Onu anlattı. Hayalini gerçeğe çevirdiler ve karşılığında tribünden iyi-kötü her durumda destek sağladılar. Bir Alen mi var? Bu Beşiktaş'a gönül veren amigolar da vardı. Onların tek zaafı beşiktaştı. Onlara da beşiktaşı verdiler. Ceplerinde bedava kombinelerle maçlara girdiler. Ancak bize tek yaptıkları 6 maç ceza yedirmek, o koltukları parasıyla alacak insanların gelirinden etmek oldu. Zaten çakma forma vs. alan bu adamların kulübe kazandırmadıkları tek kuruşu saymıyorum bile. Külliyen gereksiz iş. Ben bu şarapçı insanlar yüzünden ailemle maça gidemiyorum. Misal ailemle maça gitsem 3 forma alsam bu bile bir gelirdir o koltuklarda boş beleş oturup çakma forma alan adama göre. İşin özü çarşı misyonunu tamamlamıştır ve bu sene çöplükteki yerini umarım alacaktır. Artık tribünlerde sadece destek verecek, o an sahada bile olmayan takıma-futbolcuya küfür etmeyecek bilinçli insanlara kalsın bu tribünler.

• çarşı gitti geride sadece herkesin arkasından konuşanlar kalmış egemen gitti onun arkasından ernst gitti onun arkasından türkiyenin en büyük taraftar gruubu dağıldı onun arkasından konuşuluyor nasıl iki yüzlü insanlarsınız ya yazık gerçekten insanların yüzüne güler onlar gidince arkasından sallarsınız anca farketmiyorunuz ama gerçek mesele para yada beşiktaş değil sadece ego tatmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

çarşı gitti geride sadece herkesin arkasından konuşanlar kalmış egemen gitti onun arkasından ernst gitti onun arkasından türkiyenin en büyük taraftar gruubu dağıldı onun arkasından konuşuluyor nasıl iki yüzlü insanlarsınız ya yazık gerçekten insanların yüzüne güler onlar gidince arkasından sallarsınız anca farketmiyorunuz ama gerçek mesele para yada beşiktaş değil sadece ego tatmini

ernst konusunda da aynı vefasızlık konusundan dem vurmuşsun ancak çarşı ile ernst in durumu aslında birbirinden farklı gibi de görünse aynı kulvarda. ikisi de ilk başladığı zamanlar çok iyiydiler ancak artık miyadları doldu. çarşı, başlarda takımı ateşleyen bir güçken; sonraları cebine parasını koy istediğine ana avrat sövsün şeklinde bir silaha dönüştü.

• Gençlik çarşıyı gözünde büyütüyor ama eskide kaldı günler.Rant, beleş bilet kavgası yüzünden birbirlerinin ayaklarına sıkanların mekanı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.