BURSASPORLU ÜÇ TARAFTAR BIÇAKLANDI Bursasspor taraftarlarının eski açık tribünün dış kısmına alınmasıyla birlikte Beşiktaş yönünden gelen siyah-beyazlı taraftarların bir bölümü barikatları aşarak, yeşil-beyazlı taraftarların bulunduğu bölüme doğru hareketlendi.
İki takım taraftarları arasında kavga yaşanırken, güvenlik güçleri biber gazı sıkarak taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı.
Bu sırada iki Bursaspor taraftarının bıçakla yaralandığı görülürken, güvenlik güçleri bazı taraftarları gözaltına aldı.
Yaralanan taraftarlar bir süre sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, tribünde Bursasporlular içinde yer alan bir taraftar da bıçakla yaralandığı için saha içine alınıp sedyeye konuldu ve ambulansla hastaneye götürüldü.
Diğer yandan, iki takım taraftarları tribünlere girdikten sonra da birbirlerine küfürlü tezahüratlar yaptı.
Taraftarlar, tünelden üstleri arandıktan sonra eski açık tribünün ön kısmına alındılar. Güvenlik çemberi içinde eski açık tribünün önüne getirilen taraftarlar, ikinci bir aramanın ardından tribüne girdiler.
Bursaspor taraftarlarının gelişi sırasında yollar trafiğe kapatılırken, bazı sürücüler kornalar çalarak durumu protesto etti.
Bu arada otobüsten inen bazı taraftarların üzerinde kesici aletler bulunurken, bu taraftarlar gözaltına alındı.
Bu arada bazı Beşiktaşlı taraftarların, yıllar sonra bir maç için İnönü Stadı yakınında sabahladıkları öğrenildi.
bende beşiktaşlıyım fakat, bu olaylarçarşıya yakışmadı.
Bunu tüm beşiktaşlılara mâl etmek ne kadar doğrudur tartışılır. Bir iki çapulcunun yaptığı pisliği tüm taraftarlara mal edemezsiniz.
Sanki bursasporlu taraftarlar sütten çıkmış ak kaşık, muhakkak tahrik vardır ama bende çarşıya yakıştıramadım.
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
Sanki bursasporlu taraftarlar sütten çıkmış ak kaşık, muhakkak tahrik vardır ama bende çarşıya yakıştıramadım.
o değilde 2 haftalık konuyu nasıl hortlattınız
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
+1
ama ben yakıştırıyom o taraftara ne yapsan haktır.... bir DiyarbakırSpor taraftarı olarak yazdım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
Bunu tüm beşiktaşlılara mâl etmek ne kadar doğrudur tartışılır. Bir iki çapulcunun yaptığı pisliği tüm taraftarlara mal edemezsiniz.
Evet
tamamını okumadım ama olayın başından anlatmaya başlamamışsınız :)
Bu olay olduğu gün bende istanbuldaydım Kartalspor ile Mersin idman yurdu maçı vardı Şeytanlar olarak gittim. Olay şöyle başlamış; Bursasporlu taraftarlar istanbula gelirken polisler arama yapıyor bütün sallama bıçak çakı ne varsa alıyorlar nerdeyse 10 kere aramadan geçiyorlar. Bursasporlu taraftarlar istanbulda çarşı grubunun taraftar otobüsünün önünü kesiyor orda kavga oluyor polis biber gazı sıkıyor çoğu kişiyi göz altına alıyor. Ardından tabi seni bi kere dürtmüşler çarşı grubu bunları inönü girişince görünce şişeleri kırıyor bıçakları çekiyor helek oluyor timsahlar :)
Bu arada BJK ile MİY maçında istabulda gezerken bjk taraftarı bizi gördü çay ikram ettiler.
Sorumlularda suç hiç Bursa gibi i... takımı inönüde çarşı önünde trübün veriyorlar.
Çarşı değil Beşiktaş taraftarıyız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme