Şimdi Ara

ÇARŞI FESHEDİLEMEZ ÇÜNKÜ!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendilerini Çarşı’nın lideri ilan eden birkaç kişi, Çarşı’yı feshettik dediler.
    Bu konuda gazetem Sabah’ta şunları yazdım. O yazıyı bir kez daha okuyun. Sonra yine söyleyecek lafım vardır;
    Buyurun efendim;

Beşiktaş’ın "cesur kalbi” ismini taktığım Çarşı kendi kendini feshetti.
    Bunu kim söyledi?

İnönü Stadı’na girmeleri yasaklanan tribün liderleri…
    Şunu özellikle not edelim;
    O tribün liderlerinin Çarşı’sı zaten 7 yıl önce; Ahmet Dursun, Seba gitsin dedikleri gün bitmişti.
    Şimdi gerçeğe dönelim;
    Çarşı; bir yaşam biçimidir.
    Çarşı; sadece Beşiktaş sevdalısıdır.
    Çarşı; futbolcuyu değil, formaya aşıktır.
    İşte bu Çarşı kendi kendini asla feshetmez. Çünkü; Çarşı demek Beşiktaş aşkı demektir.
    Lafın özeti şudur; Çarşı’yı feshedenler Çarşı’yı kurmadılar ki feshetsinler.
    Peki sorun nerede?
    Şurada efendim;

Çarşı’yı feshettik diyen Alen ve arkadaşları Sayın Serdar Bilgili döneminde genel kurul üyesi yapıldılar. Yani; taraftar olma özelliğini yitirdiler.

Peki neden bu noktaya gelindi?
    Asıl sorun işte burada. Demirören yönetimi; tribünlerin en büyük gücü olan Çarşı’yı susturmaya gücü yetmedi. Ucuz bilet, bedava davetiye vermekte sorunu çözemedi. Çünkü; sorun yeni sezonda ve başarısızlık halinde tribünlerin sahaya inmesi demek ti. İşte gelinen nokta budur. Kendimizi feshettik diyen Çarşı, Demirören yönetimi ile işbirliği yapmıştır. Nasıl mı? Tribünler Demirören istifa derken, kendini bugün fesheden Çarşı susmuştur. Peki niye susmuştur?
    Şunu herkes bilsin ki; Eskiden Köy içi, şimdi ise Çarşı bir yaşam biçimidir ve Beşiktaş var oldukça var olacaktır.

Şimdi görüyorum ki, Çarşı’yı feshettik diyenler 3-4 hafta sonra biz geri döneriz diyorlar.
    Vay be!..
    Çarşı kapandı..
    Çarşı açıldı…
    Bakınız efendim;
    Çarşı’nın üzerinden yıllarca rant elde edip kendilerine bir statü kazandıranlara şunu söylüyorum;
    Çarşı her şeyin farkında!

Kazım Kanat

Bu adamın dediklerine baştan aşağı katılıyorum.O tribün liderleri sırf kendi çıkarları için çalışıyorlar beşiktaşı zerre kadar düşündüklerine inanmıyorum. O çarşıyı onlar kurmadı ve feshedemezde. Ben tekrar iddaa ediyorum alen sırf kendi cezasını kaldırtabilmek için bu oyuna başvurdu.
    Çarşı sadece kapalının değil tüm beşiktaşlılarındır. Bunu böyle bilsinler !

• quote:

Orjinalden alıntı: zibidi_romeo
    Kazım Kanat

çArşı ismi ne zaman öne çıksa kapatılsın, etkinliği azaltılsın diyen bir kişi değil mi bu yazar? tribün büyükleri bir karara varmış.onlar bu sevda uğruna yıllarını vermiş, kalemlerini kırmış.şimdi sen ben q klavyelerimizden sözde sevgi gösterisinde bulunamayız.bu tribünlerde bir hiyerarşi vardır.ben onların kararlarının doğruluğuna bakmadan önce sırf bu sevda uğruna yaptıklarına, harcadıklarına, vazgeçtiklerine saygı duyar, ceketimi ilikler "tamam abi" derim. bırakın allah aşkına bu tür insanların yazılarını..
  • Alen haddini aşma sabrımızı taşırma
    bu adam için böyle yazacagımı kırk yıl düşünsem bulamazdım vay be nerelere gelmişik
  • Çarşı bir ruhtur.. Hangi ruh feshedilebilir sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.