Şimdi Ara

Çarşı Geri Vitese Karşı Değil Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim stadımızda "Beşiktaşlılık" ve "Beşiktaşlı duruşu" namına yapıyor kavgasını, davası varken S.Engin in takımda olmasını içine sindiremiyor. S.Engin haklı veya haksız mesele bu deil önemli olan yargıda davasının olması. 2003-04 sezonunda tam bir facia şampiyonluk aldınız ve Çakıcı-S.Engin muhabbetiyle bi de üste çıktınız işte Beşiktaş taraftarı sizin ve de medyanın yüzsüzlüğünüzü bildiği için ilerde yine bu şekilde yapacağınızı yapıp üste çıkarsınız diye S.Engin i istemiyor.

Ama fb tribünleri mont-atkı-bilet v.s. yani para pul rant için birbirini bıçaklıyor. Aramızdaki fark bu
  • aynen öyle kavga oluyorsa Beşiktaş için para pul için değil ve ayrıca elbette her ''toplulukta'' çürük elmalar olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

Bizim stadımızda "Beşiktaşlılık" ve "Beşiktaşlı duruşu" namına yapıyor kavgasını, davası varken S.Engin in takımda olmasını içine sindiremiyor. S.Engin haklı veya haksız mesele bu deil önemli olan yargıda davasının olması. 2003-04 sezonunda tam bir facia şampiyonluk aldınız ve Çakıcı-S.Engin muhabbetiyle bi de üste çıktınız işte Beşiktaş taraftarı sizin ve de medyanın yüzsüzlüğünüzü bildiği için ilerde yine bu şekilde yapacağınızı yapıp üste çıkarsınız diye S.Engin i istemiyor.

Ama fb tribünleri mont-atkı-bilet v.s. yani para pul rant için birbirini bıçaklıyor. Aramızdaki fark bu

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

çarşı
    gfb
    ultraaslan
    hepsi aynı kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın
    ALAKASI YOKKK

gfb AZİZ YILDIRIM KURMUŞTUR TÜM DESTEK ONDAN SEFA BUNU KENDİ SÖYLÜYOR
    ultraaslan ÖYLE YAZILMAZ ultrAslan böyle yazılır

ultrAslan tamamen yönetimden bağımsızdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1959

orda dur abicim 25 yıllık bir ruha laf atıyorsun dikkatli ol gfb zaten ultraslan hakkında hiç bilgim yok ama çarşı derken dur...ayrıca grupların başındakiler rant vs peşinde olsalar da gerçek taraftarlar da var içlerinde hem de çoğunluk...
    quote:

çarşı
    gfb
    ultraaslan

benim bahsettigim bedava bilet olayları ve yapılan taskınlıklar
    ayrıca burda isimlerle ugrasmaya gerek yok
    bizde zamanında bedava biletle içeri girdik onun bunun gazıyla kavga ettik sırada bekelyenlere taş bile attık

mac sabahından içmeye baslanırsa ne bekliyorsunuz başka

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

kimin ne olduğu hakkında yorum yapmadan önce onun ismini doğru yazmayı öğren veya ''kimseye çaktırmadan laf sokayım'' triplerinden vazgeç.
    quote:

çarşı
    gfb
    ultraaslan

yavas gel bakayım daha yeni üye olmussun öncelikle kimin fake oldugunu çekinmeden söyle ona göre senle muhabbet edelim

• quote:

bizde zamanında bedava biletle içeri girdik onun bunun gazıyla kavga ettik sırada bekelyenlere taş bile attık

Herkesi kendinle karıştırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

quote:

Herkesi kendinle karıştırma

sen efendi gibi mac izliyorsun yada en azından olaylarda yoksun

tabiki adam gibi mac izleyenler var

ama çogunluk böyle

şimde ne oldunuz duyarlı edepli efendi gibi gibi maca gidip gelen mi oldunuz
    bırakın bu işleri ya hepsi aynı
    herkes daha populer olmanın peşinde ortada dönen rantın çıkarların haddi hesabı yok

• quote:

ama çogunluk böyle
    herkes daha populer olmanın peşinde ortada dönen rantın çıkarların haddi hesabı yok

Bak @ tedoa® herkes popüler olma peşinde diyorsun ve yine yanılıyorsun.Bugün çArşı'nın böyle bir kaygısı yok.Gruba gelen onlarca teklif geri çevirildi, Alen Markaryan'a yapılan onlarca tv teklifleri geri çevirildi.Takvim gazetesi çArşı'yı yazdığında çoğumuz almadık.Bu popüler olma kaygısı mıdır ?

Şu var bak.25. yılımız olduğu için maçtan önce gidip kan verildi.6 saatte 250 kişi ve bu bir rekor.
    Greenpeace üyeleri ile beraber Galatasaray maçnda "Nükleersiz Türkiye" pankartı asıldı ve bu organizasyonda ilk defa greenpeace kendi ismine yer vermedi.

Yine yakın bir tarihte ağaçlandırma projesi var.
    çArşı budur !

çArşı sadece futbolla ilgili değildir.çArşı yaratıcıdır, duyarlıdır, asidir.

,
    Şimdi diyecekin ki içiyorlar beleş bilet istiyorlar cart curt.Maçtan önce Kazan'da buluşma olayı yıllardır var ve her maç öncesi tekrarlanır.Peki sen bir gün gördün mü bu içen insanların sağı solu yıktığını, yaktığını (sebepsiz yere, sadece içtiği için)

Bak az Alkmaar maçında sizin sağlam taraftarlarınız silah çekiyor.

Tabii sizin de yaptığınız güzel işler var.Onları da biliyorum(okul yapımı vs.) fakat bunu çoğunluğa uzatırsan çArşı'nın farklı oluşunu, taraftar olmaktan başka bir boyuta geçmiş oluşunu anlarsın.

Hala ve hala 2 - 3 çapulcu ile yola çıkacaksan bir kör kuyuya gidersin.Her toplumda çürük elmalar olur

• quote:

quote:

ama çogunluk böyle

Bak @ tedoa® herkes popüler olma peşinde diyorsun ve yine yanılıyorsun.Bugün çArşı'nın böyle bir kaygısı yok.Gruba gelen onlarca teklif geri çevirildi, Alen Markaryan'a yapılan onlarca tv teklifleri geri çevirildi.Takvim gazetesi çArşı'yı yazdığında çoğumuz almadık.Bu popüler olma kaygısı mıdır ?

Şu var bak.25. yılımız olduğu için maçtan önce gidip kan verildi.6 saatte 250 kişi ve bu bir rekor.
    Greenpeace üyeleri ile beraber Galatasaray maçnda "Nükleersiz Türkiye" pankartı asıldı ve bu organizasyonda ilk defa greenpeace kendi ismine yer vermedi.

Yine yakın bir tarihte ağaçlandırma projesi var.
    çArşı budur !

çArşı sadece futbolla ilgili değildir.çArşı yaratıcıdır, duyarlıdır, asidir.

,
    Şimdi diyecekin ki içiyorlar beleş bilet istiyorlar cart curt.Maçtan önce Kazan'da buluşma olayı yıllardır var ve her maç öncesi tekrarlanır.Peki sen bir gün gördün mü bu içen insanların sağı solu yıktığını, yaktığını (sebepsiz yere, sadece içtiği için)

Bak az Alkmaar maçında sizin sağlam taraftarlarınız silah çekiyor.

Tabii sizin de yaptığınız güzel işler var.Onları da biliyorum(okul yapımı vs.) fakat bunu çoğunluğa uzatırsan çArşı'nın farklı oluşunu, taraftar olmaktan başka bir boyuta geçmiş oluşunu anlarsın.

Hala ve hala 2 - 3 çapulcu ile yola çıkacaksan bir kör kuyuya gidersin.Her toplumda çürük elmalar olur

ben bizimkiler saglam demiyorumki hepsi aynı diyorum
    ayrıca carsının populer olma kaygısı yok diyosun ama her mactan önce acaba bugun ne yapayımda farklı olayım düşüncesi tasımıyormu ?
    ya zaten her grubun kendine ait çalışmaları var mesela ultraslan okul yardımı yapmıstı yanlış hatırlamıyorsam

bu grupların takımlar için vazgecilmez oldugu gercek
    ama yapılanlar da ortada
    içki konusunda maca gidemediğimiz zamanlar bizde gidip bir yerlerde hangi takım olursa olsun karısık mac izleyebiliyoruz olayda cıkmadan

• quote:

ayrıca carsının populer olma kaygısı yok diyosun ama her mactan önce acaba bugun ne yapayımda farklı olayım düşüncesi tasımıyormu ?
    içki konusunda maca gidemediğimiz zamanlar biz de gidip bir yerlerde hangi takım olursa olsun karısık mac izleyebiliyoruz olayda cıkmadan

Bak işte ben burada karşı çıkıyorum.çArşı farklıdır diyorum.Sebeplerim ortada.

çArşı'nın popüler olma kaygısı yok.Zaten olsaydı bu kadar farklı, bağımsız olamazdı.Popüler olma kaygısı olmadığı için bu konuma gelebilmiştir.

içki konusunda yanlış anlamışsın beni sanırım.Veya ben yanlış anladım.Demek istediğim sözde tüm kapalının hatta hemen hemen tüm tribünlerin içki içtiği var.Buna rağmen bir olay olmuş mu ? bunu diyorum.
    Ayrıca sizin yaptığınızı da takdir ederm.Olması gereken odur

Bu arada iki oldu yanlış yazıyorsun.
    "Dahi anlamındaki 'de' ayrı yazılır."

• quote:

quote:

içki konusunda maca gidemediğimiz zamanlar biz de gidip bir yerlerde hangi takım olursa olsun karısık mac izleyebiliyoruz olayda cıkmadan

çArşı'nın popüler olma kaygısı yok.Zaten olsaydı bu kadar farklı, bağımsız olamazdı.Popüler olma kaygısı olmadığı için bu konuma gelebilmiştir.

içki konusunda yanlış anlamışsın beni sanırım.Veya ben yanlış anladım.Demek istediğim sözde tüm kapalının hatta hemen hemen tüm tribünlerin içki içtiği var.Buna rağmen bir olay olmuş mu ? bunu diyorum.

ok sende haklısın
    ben carsısnın mazisini bilmem ama bu son zamanlarda yapılanlara göre konusuyorum
    dilbilgisi uyarın için saol edebiyat AA gelmişti ama neyse

• tedoa Beşiktaş topiklerinden çıkmaz oldun gel seni kartal yapalım diyorum yanaşmıyosun

quote:

quote:

quote:

ok sende haklısın
    ben carsısnın mazisini bilmem ama bu son zamanlarda yapılanlara göre konusuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

tedoa Beşiktaş topiklerinden çıkmaz oldun gel seni kartal yapalım diyorum yanaşmıyosun

quote:

quote:

quote:

ok sende haklısın

sen ne diyosun gecen gün başarılar beşiktaş topigi bile actım

• sendede var ailede sıkı Beşiktaşlılar kesin ondan oluyo bunlar..
    bizim liste kabarık ama sanada bir yer ayarlarız gelirsen
    quote:

sen ne diyosun gecen gün başarılar beşiktaş topigi bile actım
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

he he..ben onları korumuyorumki..kimlerin paralı askerlik yaptığını anlıyoruz yorumlardan sıkma canını..
    quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bilet miktarları artmış olabilir..

esenleeer esenleeer saldır saldır esenleeer...

Anladın sen onu

Biz de kimlerin pembe teskere aldıgını biliyoruz sen daha rahat ol

• ÇARŞI Kıskananlara da karşı
  • quote:

ok sende haklısın

Pratikte zayıfsın

• ACELEMİZ YOK YAVAŞ YAVAŞ GELİYORUZ
  • çarşı , ultraslan veya gençfb hiç farketmez bu guruplar takımları temsil edemez başındaki adamlar kulubden istedini alırsa araları iyi almazsa kotu forumlarda ve tribünlerde eylem yapıyorlar bu kadar basit ultraslan forumlarından ve tribünlerinden biliyorum bunu o yuzden bu guruplara bence son vermek lazım yada baslarında bir kişi olmamalı onlar kişi karar vermeli yada internet sitelerinde falan oylama be bilim gurup kararı falan olmalı 3-5 kişi çıkarları için hareket etmemeli
  • DElikanlı duruş filan ne oldu.

360 derece dairesel hareket
  • mümkünse muhabbet etmeyelim,muhatap olmayalım.eğer benim fb yerine ''febe'' vs yazdığımı görürsen karar verirsin yavaşına hızlısına...
    quote:

yavas gel bakayım daha yeni üye olmussun öncelikle kimin fake oldugunu çekinmeden söyle ona göre senle muhabbet edelim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.