Şimdi Ara

ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: suadiye

pazar çarşısı,
    beşiktaş pazarından aşşa in orda bi sor pazar çarşısı nerde diye anlatırlar sana,
    yerseeeee

:) yemez hocam malum anarşik bunlar..keleş meleşde vardır üstlerinde..kim diyodu okumuş çocuk bunlar diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

quote:

Orjinalden alıntı: RYS

quote:

ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!!

la hiç gülecem yoğudu bu küfüre karşı olan bizim bildiğimiz çarşımı yoksa pazar çarşısımı

Bir de benim bildiğim Basket sahasında pota arkasında rakip oyuncular topu başlatırken İĞREÇ İNSAN DIŞI HAREKETLERLE oyunculara TÜKÜREN, BALGAM atan, en ağır küfürleri eden bir ÇARŞI var.

Bir de adam öldüren katil Çarşı var.

Bir de dükkan camları indiren adam döven, bunu gururla sitelerinde yayınlayan HAYDUT, futbol TERÖRİSTİ ÇARŞI VAR

• quote:

pazar çarşısı,
    beşiktaş pazarından aşşa in orda bi sor pazar çarşısı nerde diye anlatırlar sana,
    yerseeeee

ben beşiktaşta oturuyorum zaten yiyosa sen gel de görelim seni
  • Al işte terörist haydut diyip ondan sonrada düelloya davete ediyosunuz ilginç bi tezat!!
    bende kadıköyde oturuyom nolceekk şimdii
  • quote:

Al işte terörist haydut diyip ondan sonrada düelloya davete ediyosunuz ilginç bi tezat!!

1. yersee diye olayı başlatan sensin sonra zeytinyağlık yapmaya çalışıyorsun bi derdin varsa söylersin hallederiz yok ordan in aşaa anlatırlar sana yersee felan dediğin için bende sana beşiktaşta oturduğumu söyledim duello değil bizim ikinci evimiz de kadıköy gerilimi başlatan sensin kardeş sen laflarına dikkat et bende edeyim anlaştık
  • quote:

Al işte terörist haydut diyip ondan sonrada düelloya davete ediyosunuz ilginç bi tezat!!

Terörist değil Futbol teröristi ikisi farklı şey...
  • Arkadaşım benim amacım ortamı germek değil ortamı geren sizlersiniz,
    sabahtan beri yorum yapmayan kalmadı maşallah,
    ne zorunuz var çarşıyla anlamadım..
    quote:

quote:

1. yersee diye olayı başlatan sensin sonra zeytinyağlık yapmaya çalışıyorsun bi derdin varsa söylersin hallederiz yok ordan in aşaa anlatırlar sana yersee felan dediğin için bende sana beşiktaşta oturduğumu söyledim duello değil bizim ikinci evimiz de kadıköy gerilimi başlatan sensin kardeş sen laflarına dikkat et bende edeyim anlaştık

• quote:

Arkadaşım benim amacım ortamı germek değil ortamı geren sizlersiniz,
    sabahtan beri yorum yapmayan kalmadı maşallah,
    ne zorunuz var çarşıyla anlamadım..
    quote:

quote:

tamam birader sana bişe demiyorum eğer sen çarşı yı destekliyorum diyosan sana tek kelime etmiyorum artı özürde(!) diliyorum selametle kal

• Neyse arkadaşlar olayı fazla büyütmeyelim isterseniz.
    Barışın bence..

Bu konuyada burda nokta koyalım. Bjk'li arkadaşlar olayı farklı biz daha farklı görüyoruz..
  • problem yokk
  • ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!!------------- Merak ettim de..,Ne zamandan beri???
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!!------------- Merak ettim de..,Ne zamandan beri???

nezaman oldugu önemlimi bence bir şey sürekli ise değer kazanır
    eğer bjklı taraftarlar hep lay lay diyecekse ben razıyım
  • suadiye

kafana göre genelleme yaparak iş yapma bir daha...!!

ilk msj ımda belirttim ama anlamadın neyse...
  • la adamlara bak yaw..
    küfür ederler kızarlar etmezler kızarlar...
  • ne yorumlar var yahu..
    söylediği değil içindeki önemliymiş

"laylay" diyince hakeme olan tepkini küfür etmeden belli ediyosun işte daha ne olsun tribünlerin amacı da bu değil mi..ayrıca sadece o da yoktu son dakikalarda hakem kararlarında saçmalamaya başlayınca "hakem gol gol gol" denildi eskinden olsa orda hakeme ana avrat gidilirdi..bu bir gelişme ama olaya at gözlüğüyle bakınca anlamak zor oluyo..at gözlüğü lafına takılmayın önemli olan içimdeki..
  • Çarşı olmasa BJK taraftarı centilmen ama ne kadar it kopuk varsa doluşmuş Çarşıya. Tabi çarşıda iyi adamalrda vardır aklı başında ama haydut kılıklı it kopuk mekanı olmuş, klüp yöneticileri çok yüz vermiş bunlara.

Her takımda var böyleleri ama BJK de çok sesleri çıkyıor, kontrol edilemiyor, hem taraftara yazık hem oyunculara yazık böylelerini beslememeli BJK ama özellikle Sinan Engin döneminde iyice azıttı bunlar. Mafyavari tiplere destek verdiler hep.
    Şimdi sanırım Demirören bunların musluklarını kesti o yüzden pek sevilmiyor...

Helal olsun ama.

Başkan iyi bir başkan bence takımın iyiliğini istiyor.Ama futboldan anlamıyor tek eksiği o. Ben mesela başkan olsam gider transferini kendim yaparım, eksikleri anlar o mevkilere Avrupanın en yetenekli oyuncularını bulurum, Avrupadaki hemen hemen tüm oyunculardan haberim var mesela ama o adamın haberi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oligarşi -- 11 Mart 2006; 2:26:41 >
  • Çarşı küfüre karşı mı? komik kaçmış hakikaten! bırak çarşıyı FB stadyumunda bile küfürün önlenebileceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

Çarşı küfüre karşı mı? komik kaçmış hakikaten! bırak çarşıyı FB stadyumunda bile küfürün önlenebileceğini düşünmüyorum.

Maşallah tüm fenerliler komik kaçmış,muhaaaa vb. tepkiler veriyor,ama inönüde son 2 maçtır oluşan alenen küfür etmeme olayını yok sayıp kendi sahanızda oynadığınız son iki maçta oluşan küfür ve şiddet eylemlerini yok sayıp çarşıya sayıp dökmek hepinizin işine geliyor.
    ayrıca ck1907 isimli şahsiyetede bir nebze olsun katılıyorum,ülkemizde insanlar maçları ölüm-kalım hadisesi olarak gördükçe stadlardan ne küfür nede şiddet eksik olur
  • 11.03.06 bugün tarihli milliyet gazetesinden alıntı, çıksın bakalım o küfür olmaz bizde diyenler bir adım öne şimdi..

Yıldırım el koydu

Fenerbahçe Başkanı, Beşiktaş derbisinde aileleriyle birlikte taciz edildikleri gerekçesiyle yazılı şikayette bulunan iki kişiyi dinledi, "Bunların kökünü kazıyacağız" diyerek operasyon sinyali verdi

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisini maraton üst bölümünde izleyen 5 kişiden oluşan iki ailenin yazılı şikayeti üzerine tribünlerde oluşan sıkıntılara el atma kararı aldı.
    Şikayet dilekçesi yazan Erdin Çavuşoğlu ve İlker Öztürk isimli taraftarları kulübe davet eden Yıldırım, olayın gelişimi hakkında bilgi aldı. Derbi günü eşleri ile birlikte kombine yerlerine geldiklerini, ancak burada bazı kendini bilmezlerin fiili ve sözlü saldırısına uğradıklarını bildiren iki mağdur, bundan böyle maça gitmek istemediklerini söylediler. Can güvenliklerinin bulunmadığı gerekçesiyle polis tarafından stattan da çıkarılan iki mağdur taraftar, aileleriyle yaşadıklarını "işkence" olarak tanımladılar.
    Başkan Yıldırım, iki taraftarı dinledikten sonra kombine kart hakları saklı kalmak kaydı ile ailelerin oturdukları tribünü değiştirdi.
    Yıldırım'ın, taraftar adına özür dileyip, "Hiç merak etmeyin, bundan sonra statta kimsenin kılına zarar gelmeyecek. Bunların kökünü kazıyacağım. Şiddete başvuranların tamamını temizleyeceğim" diyerek tribünlerde operasyon sinyali verd

Kaynak
    http://www.milliyet.com.tr/2006/03/12/spor/spo02.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Mart 2006; 11:54:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

11.03.06 bugün tarihli milliyet gazetesinden alıntı, çıksın bakalım o küfür olmaz bizde diyenler bir adım öne şimdi..

Yıldırım el koydu

Fenerbahçe Başkanı, Beşiktaş derbisinde aileleriyle birlikte taciz edildikleri gerekçesiyle yazılı şikayette bulunan iki kişiyi dinledi, "Bunların kökünü kazıyacağız" diyerek operasyon sinyali verdi

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisini maraton üst bölümünde izleyen 5 kişiden oluşan iki ailenin yazılı şikayeti üzerine tribünlerde oluşan sıkıntılara el atma kararı aldı.
    Şikayet dilekçesi yazan Erdin Çavuşoğlu ve İlker Öztürk isimli taraftarları kulübe davet eden Yıldırım, olayın gelişimi hakkında bilgi aldı. Derbi günü eşleri ile birlikte kombine yerlerine geldiklerini, ancak burada bazı kendini bilmezlerin fiili ve sözlü saldırısına uğradıklarını bildiren iki mağdur, bundan böyle maça gitmek istemediklerini söylediler. Can güvenliklerinin bulunmadığı gerekçesiyle polis tarafından stattan da çıkarılan iki mağdur taraftar, aileleriyle yaşadıklarını "işkence" olarak tanımladılar.
    Başkan Yıldırım, iki taraftarı dinledikten sonra kombine kart hakları saklı kalmak kaydı ile ailelerin oturdukları tribünü değiştirdi.
    Yıldırım'ın, taraftar adına özür dileyip, "Hiç merak etmeyin, bundan sonra statta kimsenin kılına zarar gelmeyecek. Bunların kökünü kazıyacağım. Şiddete başvuranların tamamını temizleyeceğim" diyerek tribünlerde operasyon sinyali verd

Kaynak
    http://www.milliyet.com.tr/2006/03/12/spor/spo02.html

Hocam sizde şunu anlamadınız bir türlü.

Bir tarafta biraz abartılı olarakta söylese. (küfürü bitirdim diye) En azından bir şeyler yapmaya çalışan bir başkan. Diğer tarafta da bana ne ya bana mı küfür ediliyor FB ile Aziz yıldırım'a küfür ediliyor, ediliyorsa vardır bir sebebi ne halleri varsa görsünler tavırlarında iki başkan..

Yukarıda Aziz Yıldırım'ı kötülemek için alıntı yaptığın yazıda bile Aziz Yıldırım'ın bir uğraşı bir gayreti var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.