Şimdi Ara

ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşamki maçı izleyenler görmüştür umarım,
    küfürsüz stat nasıl oluyor yaratıcılık nasıl oluyor,
    lalay lay hakem laylay federasyon!!

• arkadaşım topici editleyip sil. niye oldğunu düşününce anlarsın.
  • edit ne demek?
  • Çarşıdan da bu beklenir zaten , küfüre karşıymış carşı he :) laylay çarşı nolcek
  • Ha laylay demişsin ha loy loy, mühim olan içteki niyettir.

Küfüre kılıf bulmuşlar sadece.
  • ama en azından biz kufuru bitirdik,bizim stadımızda kufur yok deyip 69 derece dönüp pozisyon değistirenlerden değiliz
  • bak şimdi işi niyete falan döktünüz,
    bu tip alaycı tezahüratla stattta çoluk çocuk bayan herkes gülüyo espirili oluyo,
    ama anlamazssınız daha doorusu yaratıcılık özürlü olduğunuzdan beceremezzsiniz çamur atarsınız,
    sizin içinizden çok iyi niyetlermi geçiyor küfür etmediğiniz maçlarda ah canım hakemimmi diyosunuz içinizden hangi niyetle hakeme kızıyosunuz anlayamadım mühim olan dışavurum değilmi,
    aslında siz herşeyi hakediyosunuz ya neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: suadiye

bak şimdi işi niyete falan döktünüz,
    bu tip alaycı tezahüratla stattta çoluk çocuk bayan herkes gülüyo espirili oluyo,
    ama anlamazssınız daha doorusu yaratıcılık özürlü olduğunuzdan beceremezzsiniz çamur atarsınız,
    sizin içinizden çok iyi niyetlermi geçiyor küfür etmediğiniz maçlarda ah canım hakemimmi diyosunuz içinizden hangi niyetle hakeme kızıyosunuz anlayamadım mühim olan dışavurum değilmi,

Bak hocam..

Eğer birisi için iyi bir şeyler düşünürsen sevap alırsın. Ama o düşünceni gerçekleştirirsen daha da fazla sevap alırsın.

Ama biri için kötü düşünür ve daha sonra uygulamaya geçirmezsen günah almazsın..

Dinimizdeki düşünce bu.. Kendine hakim olma denir buna.

Bilmem bir şeyler anlayabildin mi?

• Ameller , niyetlere göredir..(Hz.Muhammed (s.a.v)
  • Eh işte bizim yaptığımızda bunun ta kendisi kötü düşünsek bile ses çıkarmıyoruz şimdi küfüre kılıfmı oluyo yani?
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

bak şimdi işi niyete falan döktünüz,

Bak hocam..

Eğer birisi için iyi bir şeyler düşünürsen sevap alırsın. Ama o düşünceni gerçekleştirirsen daha da fazla sevap alırsın.

Ama biri için kötü düşünür ve daha sonra uygulamaya geçirmezsen günah almazsın..

Dinimizdeki düşünce bu.. Kendine hakim olma denir buna.

Bilmem bir şeyler anlayabildin mi?

• Korkarım bundan son ra laylay lafı da forumda yasaklanmış kelimeler arasına girecek :)
  • quote:

Eh işte bizim yaptığımızda bunun ta kendisi kötü düşünsek bile ses çıkarmıyoruz şimdi küfüre kılıfmı oluyo yani?

Laylay = ses çıkarmamak

Hocam sen etmek istediğin küfürün harflerini değiştiriyorsun. Sonra da ben sustum eylem yapmadın diyorsun.

Tepkini göstermek için "Federasyon istifa" , "Tarafsız hakem istiyoruz" vb gibi kelimeler kullanırsın. Ondan sonra dersinki bakın biz küfür etmiyoruz.

Ama sen o... ço. yada i.. yerine laylay dersen iş değişir.
    (bir üstteki cümleye bir bak, bazen tek harf bile insanın ne demek istediğini anlatıyor. Öyle değil mi?)

O maçın hakemine sorun bakalım laylay 'dan ne anlamış ?

Ha birde sanırım GS'lı taraftarlar " I LOVE YOU ŞENOL " dedikleri için GS ceza almıştı.

Seni seviyorum demek normal anlamda kötü bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 10 Mart 2006; 16:02:24 >

• ya ben bu jeremy ile cdemir i diğerlerinden farklı sanırdım halada öle olduğuna inanmak istiyorum ama küfür nerde laylaylom nerde sanırım sizin için varsa yoksa F.B biraz daha objektif olun Türkiyenin en bütük takımıyla taraftarına saygı gösterin.
    hem sizin de sölediğiniz gibi güzel şeyler düşünülünce sevap kazandırır ama kötü şeyler eyleme dönüşmedikçe problem günah yoktur ee o zaman daha ne ..
  • Ya hocam yapma :)

Yarın Saraçoğlu stadında bütün stat "laylay beşiktaş olmazsın şampiyon" diye bagırsa , ortalarda anormal birşey olmamış mı olacak..BJK küfürde yeni bir sayfa acmış oldu..Küfür edeceğin yerde laylay de..Ama o laylay'ın neyin yerine kullanıldıgını herkes bildikten sonra , b,iz küfürden arındık demek kendimi kandırmaktan başka birşey değil mi=?

Hele bununla övünmek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

ya ben bu jeremy ile cdemir i diğerlerinden farklı sanırdım halada öle olduğuna inanmak istiyorum ama küfür nerde laylaylom nerde sanırım sizin için varsa yoksa F.B biraz daha objektif olun Türkiyenin en bütük takımıyla taraftarına saygı gösterin.
    hem sizin de sölediğiniz gibi güzel şeyler düşünülünce sevap kazandırır ama kötü şeyler eyleme dönüşmedikçe problem günah yoktur ee o zaman daha ne ..

Hocam sen lay lom 'u gerçekten lay lom anlamında söylenildiğine inanıyor musun?

TV'lerde bazen biiiiiiip diye bir ses gelir bana öyleymiş gibi geldi. Yapılan bir şeyin üstünü örtme gibi..

quote:

Ha birde sanırım GS'lı taraftarlar " I LOVE YOU ŞENOL " dedikleri için GS ceza almıştı.

Yukarıda bunuda yazmıştım. Sence o cezayı niye aldı GS..

Gerçekten te bu sözlerin arkasında kötü bir şey yoktu. Sadece laylay olsun diye söylendi diyorsanız.
    Tamam hocam bir şey yazmayız artık.

• hey allahım ya başlığa bakınca ben de dedim noluyoruz. yaw aksamüstü iyi güldürdün beni saolasın. bi de topic acmıs yawww
  • quote:

ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!!
  • ya vallahi her şeyi kıskanmayın ya ,
    hepiniz o...ço..sunuz diye baarıcanıza hepiniz laylay laysınız deseydiniz nolurdu?hiç düşündünüzmü aradaki farkı yoksa aklınıza gelmedimi böle bağırmak,
    garibanlık bu olsa gerek,siz her şeye çamur atın oldumu yakışıyo
    laylay lay fenerrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: RYS

quote:

ÇARŞI KÜFÜRE KARŞI!!

la hiç gülecem yoğudu bu küfüre karşı olan bizim bildiğimiz çarşımı yoksa pazar çarşısımı
  • pazar çarşısı,
    beşiktaş pazarından aşşa in orda bi sor pazar çarşısı nerde diye anlatırlar sana,
    yerseeeee
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.