Şimdi Ara

Böyle laflara karşı verilebilecek cevaplar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi şöyle bi durum var.Ben bu sene 20 yaşına gireceğim fakat gerçeği kabul etmek gerekirse 17 gibi gösteriyorum :/ 15 yaşında kardeşim var ama çok fark yok gibi görünüm olarak... belki şuanda çok büyük bi eksi olarak görülebilir ama ilerde çok büyük artı olarak bana döneceğini ümit ediyorum. Sorum ise bazı arkadaşlarım var ta çocukluktan falan yıllardır birbirimizi tanıyoruz bazen köye gidip eski günlerden konuşuyoruz, genelde her sene 1 kez gideriz köye,yada bazen msnde kamera açtığımda, beni gördüklerinde ' anaa olm tıfıl kalmışsın,hiç büyümemişsin,çocuk gibisin hala vb. laf atıyolar(BOY İLE İLGİLİ DEĞİL,GÖRÜNÜM OLARAK) tabi şaka amaçlı ama insan ister istemez alınıyor psikolojimi bozuyor bişeyde diyemiyorum.ACABA BÖYLe LAF ATMALARA karşı nasıl cevaplar verebilirim?Ölye bişey söylemeliyimki lafı ağzıan tıkıyım ^^oyada bida böyle bişeyler diyemesin bana :/

birde bu olaylar olmasa aslında kendimle barışık biri olabilirdim ama bunlar yüzünden insan içine pek çıkmıyorum psikolojim iyice bozuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 30 Mart 2010; 0:09:01 >

• tip olarak büyümems olabilrim ama büyüyen şeyleri görmek istemezsniz bence diyebilirisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

tip olarak büyümems olabilrim ama büyüyen şeyleri görmek istemezsniz bence diyebilirisin

• quote:

Orijinalden alıntı: mekase

quote:

tip olarak büyümems olabilrim ama büyüyen şeyleri görmek istemezsniz bence diyebilirisin

Alıntıları Göster
    body e git spor yap keşke daha erken başlasaydn

• quote:

tşk bunu aklıma yazıyorum

daha başka aklına cvp gelen :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan890

Alıntıları Göster
    "İlerde görcem olm ben sizi, bıdı bıdı" şeklince çıkışma da ne dersen de. Umursamaz davran hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

"İlerde görcem olm ben sizi, bıdı bıdı" şeklince çıkışma da ne dersen de. Umursamaz davran hatta.

sorun orda işte ne dicem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

sorun orda işte ne dicem ben

Alıntıları Göster
    Önemli olan boyu degil işlevi dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: B4hr1

Alıntıları Göster
    Öyle dediklerinde sende onlara olum hadi ben neysede sen niye böyle s.k gibi kaldın de ? niye uzamadın de ? :D:d
  • quote:

öyle bir imkanım yok malesef ama cvp için tşk yinede

diğer cvplar içinde teşekkürler .

devam dhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Mart 2010; 23:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4hr1

Alıntıları Göster
    bunu kafaya takıp bide burdan yardım istemene bakılırsa cidden büyümemişsin.fizikselide geç kim ne derse desin barışık ol kendinle.kötü niyetli dalga geçende ztn hiç arkadaşın olmamıştır.
  • quote:

quote:

öyle bir imkanım yok malesef ama cvp için tşk yinede

diğer cvplar içinde teşekkürler .

devam dhh

Alıntıları Göster
    çocuk dediğin senden ..... diyebilirsin sert birşey demek istiyorsan.Ama bana kalırsa yaşına en uygun davranış dikkate almamaktır,bunu yaptığında umursamadığını anlarlar birdaha takılmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bunu kafaya takıp bide burdan yardım istemene bakılırsa cidden büyümemişsin.fizikselide geç kim ne derse desin barışık ol kendinle.kötü niyetli dalga geçende ztn hiç arkadaşın olmamıştır.

dostum yaşamadan bilemezsin. aslında dediğim gibi böyle lafları demeseler kendimle bi problemim olacağını sanmıyorum ki bunu aşmaya çalışıyorum ben sadece böyle arkadaş ortamında pat hazır cvbım olsun diye açtım bu konuyu.Çünkü işin içinde komik duruma düşen ben oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

dostum yaşamadan bilemezsin. aslında dediğim gibi böyle lafları demeseler kendimle bi problemim olacağını sanmıyorum ki bunu aşmaya çalışıyorum ben sadece böyle arkadaş ortamında pat hazır cvbım olsun diye açtım bu konuyu.Çünkü işin içinde komik duruma düşen ben oluyorum.

Yaşamadım ama anlayabiliyorum.İnş. istediğin gibi bir cevap alırsın buradan.İnsanların komik duruma düşürülmesinden hiç hoşlanmayan biriyim ondan yardımcı olmaya çalıştım.
    Edit:Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 29 Mart 2010; 23:52:40 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Küçük ama çok etkili de

• quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Öyle dediklerinde sende onlara olum hadi ben neysede sen niye böyle s.k gibi kaldın de ? niye uzamadın de ? :D:d

• quote:

quote:

valla kardeşim,herkesin mutlaka bi kusuru vardır.herkese ayrı lakap takabilirsin.bunlar şaka seviyesinde kalırsa hoş şeyler arkadaşlar arasında ama bide bütün muhabbet boyunca senle dalga geçiyo değiller dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

Küçük ama çok etkili de

Alıntıları Göster
    Altında küçük ama değerli de

Genelde kızlar arasında göğüs polemiğinde söylenir bu laf ama senin durumda da söylenir herhalde

• quote:

quote:

quote:

valla kardeşim,herkesin mutlaka bi kusuru vardır.herkese ayrı lakap takabilirsin.bunlar şaka seviyesinde kalırsa hoş şeyler arkadaşlar arasında ama bide bütün muhabbet boyunca senle dalga geçiyo değiller dimi?

Alıntıları Göster
    inonu88
    aslında genel amaç şaka.Ama dil bu, bıçaktan bile keskin oluyor bazen Öyle her an dalga geçmiyolar tabi eğer böyle laf atma konuları falan açılınca başlıyolar tabi ^^ BİLDİĞİN Bİ arkadaş ortamı nasıllsa bu da böyle işte ^^Şimdi böyle şakalar yapmayın dersem kesin bu sefer niye bukadar alındın gibisinden bişeyler derler (ki demişlerdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 30 Mart 2010; 0:03:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Olmamışmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.