bundan 6 ay öncesinde annemle beraber hastahaneye gittik acil bölümüne 2 tane erkek vardı acilin içerisinde ne kadar kız varsa hepsine öküz gibi bakıyorlardı laf atıyorlardı bağıra çağıra konuşuyorlardı bu kekolar her neyse annemim yanı boştu bende dedim bari annemin yanına gidip oturayım diye yorulmuştum elimde telefon ile hastahanenin dışarısında gezmekten her neyse annemin yanında oturdum baktım hemen yanımızın biraz ötesinde ilk oturacak sandalyede daha doğrusu hastahane bankında oturan mor saçlı bir kız anneme bu sizin tanıdığınız erkekmi diye sordu sert bir şekilde sonra annem bu benim oğlum dedi sert bir bakışı vardı kadının bana karşı ama o kadın yanındaki 2 tane keko erkeğe hiçbir şey yapmadı bir şey yaptığını hiç görmedim biraz bu konu hakkında biraz araştırma yaptım sosyal çevre ile internetteki erkeklerlen bir de kızlarlan çoğu erkek aynı böyle bu şekilde feministler tarafından aynı şekilde baskıya maruz kalmışlardı bu konuştuğum erkekler ise kendi halinde efendi erkeklerdi sosyal çevrem bir de internet ortamındaki arkadaşlarım bir tane internetten discroddan konuştuğum bir kız vardı önceden feministmiş bu feministlikten çıkma olayını bana böyle anlattı bunlar bir yürüyüşe katılmışlar istanbulda kadın hakları için baya küçük bir grup feminist taş çatlasa 50 kişi filan bunlar sokaktan pankartlarlan geçerken baş reis feminist arkadaşları yolda gördüğümüz erkekleri protesto edelim demişler az ötede feministlerlen dalga geçen keko erkeklere hiç bir şey yapmamışlar benim discrodda konuştuğum kız gel bunlara sataşalım demiş hem kekolar bunlar yüzde yüz maçodur diye ama reis olan feminist gidip az ötedeki kendi halinde sokak bankında oturan 4 tane erkeği hedef olarak seçmişler o bankta oturan erkekler gayet giyinimleri düzgün ve düzgün bir şekilde oturan çocuklarmış gidip onlara siz böylesiniz siz şöylesiniz demişler çocuklar gayet düzgün bir şekilde olayı anlamadıklarını ve hiçbir şey yapmadıklarını efendi bir şekilde söylemişler hatta aralarında bazı feministler gidip bir tane gözlüklü çocuğa pankartı kafasına atmış orada o erkeklere saldırmışlar ama 100 metre önceki mesafede olan keko erkeklere bir şey yapmamışlar ondan sonra benim discordda tanıdığım kız feminitlikten çıkmış o da sürekli feministleri sevmediğini söylüyordu bu olay 1.5 sene önce yaşanmış 2020 nin ocak ayları gibi gerçekten sizin bu konu hakkında düşünceliriniz neler gerçekten böyle bu duruma yakın bir şey yaşadınızmı hiç yaşadıysanız lütfen yazın oy verin gerçekten bu konuyu çok merak ediyorum şu dönemlerde sürekli kadınlara iş veriyorlar erkekleri işe almıyorlar bir tane erkeğin tacizi veya cinayeti bütün erkeklere mal edildiği bir dönemden geçiyoruz sadece gerçekten bu konuyu merak ediyorum |
gerçekten ciddi konu feministlerin sadece efendi erkeklere karşı saldırgan olması
-
-
Feminaziler erkek düşmanıdır.
Feminazilere şişko veya zayıf gibi şeyler derseniz ağır linç yersiniz fakat 7/24 kendileri çenesi ileride, maskülen erkek, +180 boy istediğini söyler.
Feminaziler eşitlik ister fakat konu askerliğe geldi mi eşitlik istemez. İkiyüzlüdür. İşine geldiği zaman eşitlik ister.
-
Çok zor bir zamanda yaşıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kanka bir de o da var biraz konu dışı olucak ama kanka hem erkekler kadınlar eşittir diyorlar bir de askerlik konusu açılınca hemen erkek icadıdır veya hemen ortadoğulu kadınlara bürünüyorlar hemen aga bizim türkiyedeki feministler çok iki yüzlü bir arkadaşım bana şunu demişti fakir erkeğe feminizim zengin erkeğe kadınlık bu olay böyle kanka
-
efendi olmayın o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kanka artık türkiyede efendi olmayacaksın hatta maçoda olmayacaksın çalışacaksın spor yapacaksın dil öğreneceksin ve yurtdışında yabancı bir kız bulacaksın kanka tek çözüm yolu olarak bunu görüyorum sadece ben
-
ukraynalı bir kız bulmak istiyorum gerçekçi miyim? iyi bir kariyer ile gayet de mümkün değil mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çiplerin bazılarına veriyorlar veriştiriyorlar ondan sonra suçlu delikanlı adam oluyor. Feministlik zırvadır. Ne hakkın eksik istediğin her türlü erkekle birlikte olabilirsin laf atabilirsin onlara, gidip benimle s.. bile diyebilirsin kız olarak, kim ne diyebilir. Gidip beni taciz etti de diyebilirsin. Kızlar bunların hepsini yapabilir.
-
Katılıyorum, feministler miydi bilemiyorum ama iki tane kız'a bir iki saniye baktım diye laf sokmaya giden bir olay yaşamıştım geçmişte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A43C0007F -- 22 Haziran 2021; 23:37:28 >
feminist akım kendini bilmezlerle dolu.. eğer gerçekden davaları kadına şiddet tecavüz olsa saygım sonsuz... ama bunlar çıplak eylemi bie savunan tipler.. erkekler çıplak eylem yapsa sapıklık olur... feminist akım sekse doymayan tek eşliliği kabul etmeyen bir grub.... benim gözümde böyle ve hep böyle kalacak...hiç bir zaman kocalarına sadık kalmıcakların grubu...
-
alt tarafı ossuruklu koccaman dötleri var diye bütün dünyayı kendilrinin zannediyorlar
-
"Feministlikten çıktım."
-discorddaki kız
Abi şaka mısınız? Ergen ergen ordan çıktım buraya girdim. Lise ateistleri gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 24 Haziran 2021; 13:35:27 >
-
müslüman olacaklarına lise ateisti olsunlar. ama aralarında tek fark vardır müslüman düşünmez ateist ise sorgular.
-
İçerik uzun olduğu için kısmen okudum.
Fakat başlığa bakarak konu sahibine hak veriyorum.
Hayat tecrübelerim ve gözlemlerim aynı yönde.
Öne çıkardım.
kanka allah çarpsın benim yazdığım o kadar şeyin çok kısa bir şekilde foto bir şekilde özetlemişsin gerçekten bu karikatür gerçekten doğru nerede inek kendi halinde olan efendi kadın erkek eşitliğini savunan erkek varsa feministler tarafından linç ediliyor çünkü fakir ve genetikleri kötü erkek oldukları için tek suçları bu ama genetiği iyi zengin bir erkek olsun kadınları ezsin feminikleri ezsin yine femikler ve kadınlar tarafından kral olarak karşılanıyorlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Feminaziler erkek düşmanıdır. Feminazilere şişko veya zayıf gibi şeyler derseniz ağır linç yersiniz fakat 7/24 kendileri çenesi ileride, maskülen erkek, +180 boy istediğini söyler. Feminaziler eşitlik ister fakat konu askerliğe geldi mi eşitlik istemez. İkiyüzlüdür. İşine geldiği zaman eşitlik ister. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X