türkiyede neden kız arkadaş edinmek çok zor gerçekten isyandayım
aga neden çoğumuz bir kız arkadaşı edinemiyoruz neden biz edinemiyoruz aga fakir olduğumuz içinmi yoksa genetiğimiz kötü olduğumuz içinmi çevremde ne kadar kız varsa efendi erkek istiyoruz diyorlar ama nerede zengin genetiği biraz iyi veya iyi olan nerede şerefsiz erkek varsa onlarlan takılıyor ondan sonra onlardan dayak veya daha ciddi bir olay yaşadıkları zaman bütün erkekler böyledir şöyledir diyorlar bizim gibi fakir genetiği kötü olan erkekler ne kadar duygusal efendi romantik işinde gücünde olan kadın erkek eşitliğini savunan erkekler varsa ise sapık şerefsiz olarak görüyorlar ne yapalım aga bu ülkede nasıl bir erkek olalım yok erkek dediğin böyle olur şöyle olur diyorlar ondan sonra o erkek olarak yetiştirdikleri maço erkekler ise onlara zarar verince erkekleri o zaman görüyorlar aga bizim sadece istediğimiz erkeklik değil aga sadece bir kadınla aşk yaşayıp onunla beraber hayat yaşamak neden zor aga bu ülkede böyle bir ilişki bulmak böyle bir kız bulmak çok zor? neden aga tek suçumuz türkiyede erkekmi olmak keşke bu ülkede erkek olarak doğmasaydım burada meraklı değilim pis genetikli ortadoğulu bir erkek olmak istemezdim sırf erkek olduğum için sapık şerefsiz damgası yemek istemezdim keşke türkiyede doğmasaydım
keşke norveçte isveçte doğmuş olsaydım hem sarışın yakışıklı uzun boylu bir iskandinavya erkeği olurdum hangi kızla tanışsam yabancı sırf iskandinavyalı olduğum için değer görürdüm ama ortadoğulu olduğumuz için her türlü allah belamızı veriyor allah
TEK SUÇUMUZ TÜRKİYEDE ERKEK OLMAK AGA keşke bu ülkede doğmasaydım
BAŞKAN SEÇİMİ ANKETİ OY VERİN ÜSTTE KALSIN
BEYLER recep tayyip erdoğan Mansur Yavaş adaylığın koysalar hangisine oy atardınız sadece forumun hangi kişiye oy atacak onu merak ediyorum
bu şeyler benim gözlemim ne kadar erkek arkadaşım varsa %95 i evlenmeyeceğim diyor çünkü
bu sosyal medya yüzünden ne kadar abaza varsa 10 puanlık kızlardan tutun 2 puanlık kadınları çok totolarını kaldırdılar
ne kadar fotoları varsa beğeniyorlar sürekli takip ediyorlar her yönden yürümeye çalışıyorlar 10 üzerinden 2 puanlık kızlar bilene bu sosyal medyadaki abazalar yüzünden 2 puanlık kızlar kendini artık 6 puan veya 7 puan olarak görüyor erkekler de tam tersi olmaya başlıyor kadınlar ne kadar önünde erkek varsa hepsini engelliyor konuşmuyor kriterleri çok yükseltiyorlar erkeklerde ise 10 üzerinden 7 puanlık erkekler bilene öz güven kaybı yaşayıp kendini 10 üzerinden 4 zannediyor talep çok fazla olduğu için çoğu erkek kadınların yüksek beklentilerinden artık bunalmış durumda ve evlenmek istemiyorlar artık eski devir bitti aga türkiyede artık çeyiz züccaciye düğün salonları gibi evlilik sektöründe büyük bir çöküş yaşanacak
biraz konu dışı olacak ama ülkede öyle beyinsiz abazalar varki youtubede ilker fırat diye bir çocuk var hergün saat akşam 11 gibi yayın yapıyor abazaları trollüyor hergün çocuk 2 seneden beri full yayın yapıyor her gün nereden baksan 20 tane adamı işletiyor ülkede abazalar bitmiyor eğer bu ilker fırat denilen çocuk kanadada yaşayıp oradaki abazaları trollese bu işten para kazanamaz çünkü abazalar oralarda baya bir az ama çocuk bu trolü yaparak para kazanıyor çünkü burası türkiye ne demişler coğrafya kaderdir aga ne yapalım alın beyler alta link attım çocuğun trollerini izleyin oradan sosyolojik bir çıkarımda bulunursunuz
beyler acil hangi konulardan daha çok çıkacak felsefe coğrafya tarih matematik vs tyt de hadi beyler yazında ona göre bir genel tekrar geçeyim
bundan 6 ay öncesinde annemle beraber hastahaneye gittik acil bölümüne 2 tane erkek vardı acilin içerisinde ne kadar kız varsa hepsine öküz gibi bakıyorlardı laf atıyorlardı bağıra çağıra konuşuyorlardı bu kekolar her neyse annemim yanı boştu bende dedim bari annemin yanına gidip oturayım diye yorulmuştum elimde telefon ile hastahanenin dışarısında gezmekten her neyse annemin yanında oturdum baktım hemen yanımızın biraz ötesinde ilk oturacak sandalyede daha doğrusu hastahane bankında oturan mor saçlı bir kız anneme bu sizin tanıdığınız erkekmi diye sordu sert bir şekilde sonra annem bu benim oğlum dedi sert bir bakışı vardı kadının bana karşı ama o kadın yanındaki 2 tane keko erkeğe hiçbir şey yapmadı bir şey yaptığını hiç görmedim biraz bu konu hakkında biraz araştırma yaptım sosyal çevre ile internetteki erkeklerlen bir de kızlarlan çoğu erkek aynı böyle bu şekilde feministler tarafından aynı şekilde baskıya maruz kalmışlardı bu konuştuğum erkekler ise kendi halinde efendi erkeklerdi sosyal çevrem bir de internet ortamındaki arkadaşlarım
bir tane internetten discroddan konuştuğum bir kız vardı önceden feministmiş bu feministlikten çıkma olayını bana böyle anlattı bunlar bir yürüyüşe katılmışlar istanbulda kadın hakları için baya küçük bir grup feminist taş çatlasa 50 kişi filan bunlar sokaktan pankartlarlan geçerken baş reis feminist arkadaşları yolda gördüğümüz erkekleri protesto edelim demişler az ötede feministlerlen dalga geçen keko erkeklere hiç bir şey yapmamışlar benim discrodda konuştuğum kız gel bunlara sataşalım demiş hem kekolar bunlar yüzde yüz maçodur diye ama reis olan feminist gidip az ötedeki kendi halinde sokak bankında oturan 4 tane erkeği hedef olarak seçmişler o bankta oturan erkekler gayet giyinimleri düzgün ve düzgün bir şekilde oturan çocuklarmış gidip onlara siz böylesiniz siz şöylesiniz demişler çocuklar gayet düzgün bir şekilde olayı anlamadıklarını ve hiçbir şey yapmadıklarını efendi bir şekilde söylemişler hatta aralarında bazı feministler gidip bir tane gözlüklü çocuğa pankartı kafasına atmış orada o erkeklere saldırmışlar ama 100 metre önceki mesafede olan keko erkeklere bir şey yapmamışlar ondan sonra benim discordda tanıdığım kız feminitlikten çıkmış o da sürekli feministleri sevmediğini söylüyordu bu olay 1.5 sene önce yaşanmış 2020 nin ocak ayları gibi
gerçekten sizin bu konu hakkında düşünceliriniz neler gerçekten böyle bu duruma yakın bir şey yaşadınızmı hiç yaşadıysanız lütfen yazın oy verin gerçekten bu konuyu çok merak ediyorum şu dönemlerde sürekli kadınlara iş veriyorlar erkekleri işe almıyorlar bir tane erkeğin tacizi veya cinayeti bütün erkeklere mal edildiği bir dönemden geçiyoruz sadece gerçekten bu konuyu merak ediyorum
Türkiyede Efendi Adamın fiklenmemesi
gerçekten böyle şey var ne kadar efendi kendini geliştiren kadınlara değer veren kadın erkek eşitliğini savunan arkadaşım varsa hiçbirinin kız arkadaşı yok hatta büyük bir çoğunluğunun 20 21 yaşına gelmesine rağmen hiç kız arkadaşı olmamış sürekli kızlar tarafından dışlanmışlar türkiyede ancak zengin veya yakışıklı kasla uzun boylu bir erkek olman lazım kız arkadaş bulmak için ne kadar şerefiz olsan bilene kızlar bu kişilere bayıldığı için sürekli peşlerinde koşuyorlar ama türkiyede şöyle efendi erkeklerin değeri var o da efendi adamdır baba parası vardır zengindir veya zekidir iyi bir işe kalkışıp parayı bulmuştur veya dediğim gibi efendidir uzun boylu yakışıklı kaslı fit bir vücudu vardır en fazla böyle efendi erkekler değer görüyor
türkiyede feministler bilene acılarını efendi erkeklerden çıkartmaya çalışıyorlar kendi halinde olan kadınlara değer veren erkeklerden sinirlerini çıkartıyorlar ben bugüne kadar maço erkeklere karşı sert olan bir feminist görmedim hatta bir keresinde feminist bir kız arkadaşımdan senle sevgili olurdum ama çok iyi bir erkeksin demişti yani şerefsiz maço olsaydım belki o kız benle sevgili olacaktı yani türkiyede umut yok beyler
en iyisi ne yapın ne edin yabancı kız arkadaş edinmeye bakın.
beyler chat uygulması yapmak istiyorum
beyler android e özel chat uygulaması yapsam reklamlarınıda tanıdığım 300.000 sayfalı instagram sayfalarında reklam yapsam aylık uygulamadan reklamnlardan ne kadar para kazanabilirim acaba?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.820 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic