beyler chat uygulması yapmak istiyorum
-
-
Hocam birak bu isleri ve yazılım öğren
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
allah bilir biz bilemeyiz rakamı tam olarak ama iyi gelirler elde ediliyor bu sektörde
-
ya kanka allahını seversen dalga geçme zaten bugün şimdi kurdum hesabımı adam bi hoşgeldin kardeşim aramıza der burada ciddi ciddi şeyler yazıp konu açmak istiyorum ama sizin gibi insanlar türkiyede dolu o yüzden kanka zamanının %90 nını evde geçiriyorsun belki bir obezsin hiçbir insan sana değer vermiyor sırf senin böyle hayatı boşvermişliğin yüzünden o yüzden git ve sende bir şeyler öğren spor yap tamamı kanka burada kendini geliştiren insanlarlan böyle dalga geçmeyin diğer benim gibi konuyu açan insanlarlanda böyle dalga geçiyorsunuz gerçekten acınacak halinize gülüyorsunuz ben başka bir şey demiyorum
-
ayda 2.000 tl beni kurtatır 4 ay boyunca 1.000 tl pasif gelir beni her türlü kurtarır acaba ne kadar kişinin çevrim içi olması gerekir uygulamada onu biliyormusunuz?
-
Kanka kilolu ve kelim hicbir insan bana deger vermiyor ve hayati tespih yapmis salliyorum ama bunlarin hicbiri yazilim ogrenmen gercegini degistirmeyecek.Dalga gectigimi de nerden cikardin, yazilim ogrenseydin soyledigin isin para getirmeyecegini bilirdin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 21 Haziran 2021; 21:31:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle ilginç kişiler var aramızda onları boşver sen
-
Hocam gerçekleri konusunca kotu oluyorum, ben onun iyiligi icin konusuyorum. 78k₺ iyi para hocam. Keske dxdiagi da yazip 80k₺ ye tamamlasaydin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X