Bildirim
Online iş kurmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Udemyden kurs alabilirsin -
Sertifikalı e ticaret ve dijital pazarlama dersleri alabilirsin, ondan sonra sormana gerek kalmaz
-
Yatırımı üretime yap. Al-sat drop mrop bunların hepsi hikaye oldu. Hayvan dışkısından gübre üret yaptığın droplardan daha çok kazandırır. E ticarette küçük balıkların zamanı bitti ona buna danışarak paranı heba etme derim yine de senin bileceğin iş tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 23 Mayıs 2024; 11:49:31 > -
bende offline is dusunuyorum
-
Herkes sanki bu işte 20 yıl ciro elde etmiş gibi konuşmasın, bunlar kendi görüşlerimiz kimse kimseye görede iş yapmasın. Ticaret kapısı fiziksel olarak bile iş yapıyorken e ticaret gibi imkanların giderek artığı sistemde bitti kaçtı denemez. Önce dijital pazarlama konusunda bilginiz olsun yoksa satamazsınız, bilgisi ve yerine stratejisi olan insan olmayanı oldurur. İnstagramda bile iki patiğinizi alan oluyorsa😅 yatırım yaparken gitsede üzülmeyeceğiniz rakamları deneyim için kullanın. Para kazanma odaklı birşey elde edemezsiniz kısa vadede. -
Benim istediğim , amazon girip zengin olacağım vs değil. Gerekirse gerçekten bayilik alacağım adım atmam gerekiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X