Şimdi Ara

Transfer Şirketi Kurmak İstiyorum. Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir transfer şirketi açmak istiyorum. (havaalanından otellere veya istenilen herhangi bir yerden başka bir yere götüren şirketlerden.) İlk başta havaalanına (sabiha gökçen, kurtköyden mesela) yakın bir büro açmayı düşünüyorum. 5, 6 araçla başlamayı düşünüyorum. ama elimde 1 araç ve 40000 e yakın nakit var. bunun için bu aracı ben kullanıp. 40000 e de işte şirket giderlerine kullanmayı düşünüyorum. Diğer 4, 5 aracı da tutacağım şöforlerden komisyon karşılığı karşılamayı düşünüyorum. sizce nasıl olur. ayakta kalabilir miyim? resmiyeti fln. nasıldır? bilgi sahibi insanların bilgilerinden faydalanmak isterim lütfen bilgilerinizi esirgemeyiniz.

1- Bu işin prosedürü nasıldır?
    2- Ne kadar bütçe gereklidir?
    3- 5, 6 araçla şirketi döndürebilir miyim?
    4- Araçlı şöfor tutabilir miyim?
    5- yolcu sigortası, kasko fln. ne kadar tutar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Transfer Şirketi Kurmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Bir transfer şirketi kurmak, ulaşım sektöründe kazançlı bir iş fırsatı sunabilir. İster VIP transfer hizmetleri ister yolcu taşımacılığı olsun, bir transfer şirketi kurmak, dikkatli planlama ve uygulama gerektiren çok yönlü bir süreçtir.

Transfer Şirketi Kurma Süreci:

• Yolcu Taşıma Türünü Belirle: VIP transfer, standart transfer veya turizm taşımacılığı gibi hedeflediğin yolcu taşıma türünü belirle.
    • İş Planı Oluştur: İş planın, şirketinin misyonunu, hedeflerini, hedef kitlesini ve finansal projeksiyonlarını özetlemelidir.
    • Yasal Yapı Seç: Limited şirket veya şahıs şirketi gibi işletmen için uygun yasal yapıyı seç.
    • Ticari Kayıt ve Lisans Alma: İşletmeni ilgili makamlar nezdinde tescil ettir ve gerekli lisansları al.
    • Araç Filosu Oluştur: Hedeflediğin yolcu taşıma türüne uygun bir araç filosu oluştur.
    • Personel Al: Profesyonel ve güvenilir sürücüler ve destek personeli işe al.
    • Teknolojiye Yatırım Yap: Rezervasyon sistemleri, GPS cihazları ve müşteri yönetimi yazılımları gibi teknolojiye yatırım yap.
    • Pazarlama ve Reklam: Hedef kitlene ulaşmak için etkili pazarlama ve reklam kampanyaları oluştur.

Otobüs Firması Kurmak Maliyeti:

Otobüs firması kurmak maliyeti, filo büyüklüğü, araç türü, sigorta primleri ve diğer operasyonel masraflar gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Maliyet tahminleri için sektör uzmanlarına danışılması önerilir.

Para Transfer Şirketi Kurmak:

Para transfer şirketleri, farklı finansal kurumlar arasında para transferleri sağlayan özel işletmelerdir. Para transfer şirketi kurma süreci, bankacılık düzenlemeleri ve yasal gerekliliklere tabidir. Lisanslama, sermaye gereksinimleri ve güvenilirlik denetimleri gibi özel hususlar dikkate alınmalıdır.

Bir transfer şirketi kurmak, özenli hazırlık ve sürekli adaptasyon gerektiren zorlu bir girişimdir. Yukarıdaki adımları takip ederek ve sektörel en iyi uygulamaları benimseyerek başarılı bir transfer şirketi kurabilir ve yolcu taşıma endüstrisinde yer edinme fırsatını değerlendirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burdan sonuç alamazsınız
    Başka bölümlerde daha iyi yanıtlar alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havaalanına yakın olacaksa 40 bin tl sermaye yetmez. Bugün pazar tezgahı açacak olsan bile min 50-100 bin gidiyor.

• Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    hocam 40 bine yakın nakit var ama borç ve krediyle 100 ile 200 bin arasına çıkar diye tahmin ediyorum. ama benim problemim acaba bunu açtıktan sonra tutunabilir miyiz ve yasal prosedürleri neler.
  • Senin dedigin olaylar oyle kolay olmuyor. Incomingden bahsetmissin bu olay cok zor ilk once A grubu seyahat acentasi kurmak gerekiyor. Ve o da gercekten cok zor. Onun yerine B veya C grubu acenta kurup A grubu acentalarin incooming servisini yerine getirceksin. Basarili olman icin en az 10 otobus 3 shuttle a ihtiyacin var. Ve bunlari kullanan transferman calistirman lazim.

Ozet:40 bin degil 400 bin olsa acamazsiniz hocam

• Şirket kur. Aynı zamanda para az. Sen işleri organize edersin. 4-5 araç getirtir ondan komisyon alırsın. Ama tanınmak şart. Aşırı derece var bu tip firmalarda. Ayni zamanda dil şart. Çevrende olmalı.

• inşahat yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende oyle durmaz

• Hocam burada iyi yanıtlar alamazsınız. İş ile alakalı forumlar var, oralara yazın bence.

Ayrıca işe başlarken çok fazla borçlanmayın. Tutma ihtimali kadar tutmama ihtimali de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.