< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom'u mahkemeye vermek istiyorum lütfen yardımcı olun

-
-
şimdi aradim yine sikayet kaydı oluşturdular şaka gibi ne olacak bilmiyorum yemin ediyorum bıktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr bu adrese de bir eposta at telefon numaranla beraber. Eğer bir şey çıkmazsa thh vermeni öneririm. -
Thh ye cayma bedelsiz iptal konusunda nasil basvuru yapabilirim bu durumu gerekce gostererek
Mail gonderdim teşekkür ederim
Geri dönüş oldu mu ?
Dava açacaksanız,
Tüketici mahkemesine başvurmanız gerekiyor. Bir avukata vekalet verirseniz size dosya oluşturacaktır.
Tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorsanız;www.turkiye.gov.tr
Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemihttps://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
-
Çok teşekkür ederim destekleriniz için okadar yere yazdım ki cumartesi günü arayip evin onunde olduklarini soylediler modem getirmisler modemi değiştirdiler ben aradigimda gelemeyiz diyen adamlar evin onunde beni bekliyordu yok arkadaşlar en yuksek hizi alacagimi da bilsem turk telekom benim icin bitmistir son kurşunu atmış oldu umarim hicbir sekilde muhattap olmam omrumun geri kalaninda mail ile dönüş yapilmadi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-102AA0015 -- 17 Haziran 2020; 10:33:20 >
ben neler çekmişim animsadikca kötü hissediyorum çok dertliyim
2005 'de özelleştirme sonrası 6 milyar dolara Arap lübnanlı hariri (otaş) şirketi telekomu satın aldı o dönem telekomun kasasinda 1.1 milyar dolar para vardi 10 senede ödediği parayı senden benden misli ile çıkardı şirketi bankalara teminat gösterip 5 milyar dolar borçlandirdi 10 yıl boyunca telekomun bütün taşınmaz arazilerinide sattı yerli bankalara olan borcuda ödemedi elinde bulunan %55 lik hisseye Akbank Garanti iş bankası el koydu hariri arap parayida alıp kaçtı bu 3 banka kendi arasında bir konsorsiyum çoklu ortaklık oluşturup şirketin faaliyetlerini işletmesini llv levet yapilandirmaya verdi yiğit bulut jöleli orda yönetim kurulu üyesi %25 hazinede %15 i borsa istanbul'da halka açik %5 i varlık fonunda anlıcan şirketin akıbeti belirsiz kimin eli kimin cebinde belli değil yani kayyum atanmış bir kurum gibi düşün yetim kalmış bir çocuk gibi o yüzden bu kadar rahatlar bu kadar vurdum duymaz tavir sergiliyorlar ki hesap soran yok uzaktan eğitim diyorlar hizmet yok başı boş bi ülke almış başını gidiyor seni beni kim düşünüyor..Ozellestirilirken bunlar devletin sırtında yük hizmet kalitesi artacak gibi bahaneler ile güzelim şirketi hibe ettiler ilerleyen zamanlarda bunlarin örneklerini daha çok göreceğiz yıl olmuş 2021 uzay cağını yaşıyor dünya, biz internet alt yapısını çözememişik para veriyon hizmet yok çünkü ülkemizde her alanda oturmuş bir sistem yok şaka gibi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X