Şimdi Ara

tıraştan sonra yüzümde ki kabarmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tıraş olduk 1 gün geçti ve sakallar batmaya başlıyor arkasından da kabarmaya, sivilce gibi pıtır pıtır bir şeyler çıkmaya başlıyor. sakalları iyice uzatmadıkça geçmiyor. mecbur olarak jilet kullanmam gerekiyor, makina ile aldığımda sorun olmuyor çünkü jilet gibi dipten almadığı için sakallar daha uzun oluyor ve batmıyor.

2 gün önce sakal tıraşı oldum arkasından bugün tekrar oldum fotoğrafıda onun üzerine çektim. tıraştan sonra krem falan sürüyorum yumuşak olsun batmasın diye ama pek fayda etmiyor. ne yapacağuz ?

• Orası nere la benim vücudumda öyle bir yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 11 Aralık 2012; 23:13:48 >
  • tahriş ediyorsun ondan oluyor sakalları tersine kesme yumuşat falan yada duştan sonra ol. dikkat et biraz biraz cilt yapısına da bağlı
  • Jiletle bir kaç kez üstünden geçiyor isen böyle tahriş olur. Aynı durumu ben yaşıyorum sivilceden nefret ederim ergenlikte bile sivilce çıkmadı bende şimdi her tıraştan sonra çıkıyor Hele birde kaşıntısı yok mu tam uyuz oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Orası nere la benim vücudumda öyle bir yer yok

...
  • tek yönde kes sakallarını o zaman sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLaCuestaa

tıraş olduk 1 gün geçti ve sakallar batmaya başlıyor arkasından da kabarmaya, sivilce gibi pıtır pıtır bir şeyler çıkmaya başlıyor. sakalları iyice uzatmadıkça geçmiyor. mecbur olarak jilet kullanmam gerekiyor, makina ile aldığımda sorun olmuyor çünkü jilet gibi dipten almadığı için sakallar daha uzun oluyor ve batmıyor.

2 gün önce sakal tıraşı oldum arkasından bugün tekrar oldum fotoğrafıda onun üzerine çektim. tıraştan sonra krem falan sürüyorum yumuşak olsun batmasın diye ama pek fayda etmiyor. ne yapacağuz ?

aynısı bende de oluyor yapacak bir şey yok sarı tüpte hametan krem var gece yatmadan bolca ondan sürüyorum sabaha büyük çoğunluğu geçmiş oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

tahriş ediyorsun ondan oluyor sakalları tersine kesme yumuşat falan yada duştan sonra ol. dikkat et biraz biraz cilt yapısına da bağlı

orası kafanın bir bölümü sende olmaması gayet normal

Edit:Haketti konudışı dhyi böle saçmalıklardan kurtarıyoruz öz güveni kırılmıştır şimdi bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 11 Aralık 2012; 23:31:49 >
  • quote:

o zaman bu sensin ?

ters almıyorum, üzerinden 2 sefer geçmiyorum, tıraştan önce sıcak suyla yumuşatıyorum, bastırmıyorum, kör bıçakla kesmeye çalışmıyorum vs vs. yani ilk defa tıraş olmuyorum, yaş 25.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekbu

quote:

tahriş ediyorsun ondan oluyor sakalları tersine kesme yumuşat falan yada duştan sonra ol. dikkat et biraz biraz cilt yapısına da bağlı

ne diyon ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekbu

quote:

• quote:

quote:

o zaman bu sensin ?

ters almıyorum, üzerinden 2 sefer geçmiyorum, tıraştan önce sıcak suyla yumuşatıyorum, bastırmıyorum, kör bıçakla kesmeye çalışmıyorum vs vs. yani ilk defa tıraş olmuyorum, yaş 25.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

quote:

o zaman bu sensin ?

Alıntıları Göster
    banada oluyor yahu ,ne yapmak lazım olmaması için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brent

aynısı bende de oluyor yapacak bir şey yok sarı tüpte hametan krem var gece yatmadan bolca ondan sürüyorum sabaha büyük çoğunluğu geçmiş oluyor

benim kabarmalar sakalı uzatırsam 10 günde anca geçiyor, yoksa hiç geçmiyor. bu kremin faydası olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLaCuestaa -- 11 Aralık 2012; 23:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

tek yönde kes sakallarını o zaman sorun yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

tek yönde kes sakallarını o zaman sorun yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    bendede oluyordu.soldan sağa almaya başladım yanlamasına o zaman sorun kalmadı deneyerek bulacaksın kaymak gibi akması gerek jiletin

• quote:

quote:

benim kabarmalar sakalı uzatırsam 10 günde anca geçiyor, yoksa hiç geçmiyor. bu kremin faydası olur mu ?

kremin faydası olabilir de olmayabilir de

Endikasyonları:
    Bebek ve küçük çocukların pişiklerinde, ciddi olmayan yanıklarda, güneş yanıklarında, çizik ve kesik gibi yüzeysel cild lezyonlarında, kuru, çatlamış ve yarılmış cildin bakım ve korunmasında (yaşlı kimselerin cildi dahil) kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

quote:

quote:

kremin faydası olabilir de olmayabilir de

Endikasyonları:
    Bebek ve küçük çocukların pişiklerinde, ciddi olmayan yanıklarda, güneş yanıklarında, çizik ve kesik gibi yüzeysel cild lezyonlarında, kuru, çatlamış ve yarılmış cildin bakım ve korunmasında (yaşlı kimselerin cildi dahil) kullanılır.

Alıntıları Göster
    bişeye benzettim

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

bişeye benzettim

Alıntıları Göster
    bunun tek sebebi traş bıçaklarının temiz olmaması. ya hiç kullanılmamısı kullan ya da kullanmadan önce kolonya ile dezenfekte et

• quote:

tıraş olduk 1 gün geçti ve sakallar batmaya başlıyor arkasından da kabarmaya, sivilce gibi pıtır pıtır bir şeyler çıkmaya başlıyor. sakalları iyice uzatmadıkça geçmiyor. mecbur olarak jilet kullanmam gerekiyor, makina ile aldığımda sorun olmuyor çünkü jilet gibi dipten almadığı için sakallar daha uzun oluyor ve batmıyor.

Merhaba arkadaşlar, yav aynı benimde bu şekilde hatta bazen daha beter kabarmalar oluyo, dokunamıyosun yanıyo batıyo falan. Şu anda aynı durum sakal iyice uzamadan geçmiyor bide mecbur kalıp bu kabarmanın üstüne tekrar jilet vurmam gerektiğinde kan revan içinde kalıyorum. Bu arada kullandığım jileti kolonyayla dezenfekte edip sıcak suyla iyice yıkamadan kullanmıyorum hani pis olduğundan değil.
    kolonyaymış balsammış after shave diye satılan herşey yalan dolan he balsam olayı biraz iyi geliyoda yok yani aynı sıkıntıyı yine yaşıyorum, hametan denmiş yorumlarda oda ilaç şimdi herşeyi kullanmak iyi değil doktor tavsiyesi almadan.
    Bu ıslak traş yapan makineler dahami iyidr yada usturamı kullansam daha hassas traş eder tahriş azalır falan diyorum ama bilemedim bende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.