Şimdi Ara

Californication ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar californication un california ve fornnication la birleştirilip bi cümle oluşturulduğunu biliyiyorum Chili peppers ın şarkısındaki gibi california+zina(fornication) anlamını çıkartamadım ne olabilir california da zina gibi bişeymi ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Californication: Anlamı ve Kökeni

"Californication", "California Fornication" (Kaliforniya Zinası) ifadesinin kısaltılmış halidir. Terim, 1990'larda Amerikalı söz yazarı ve müzisyen Tom Waits tarafından kullanılmıştır.

Kaliforniya'nın serbest ve hedonist yaşam tarzını ifade etmek için kullanılan bir terim olan "Californication", daha sonra kültür ve popüler medyada yaygın olarak benimsenmiştir. Geniş anlamda, terim aşağıdakileri ifade edebilir:

• Kaliforniya'nın gevşek cinsel ahlakını ve ahlaksız davranışını tanımlamak için kullanılır.
    • Kaliforniya'nın kültürünün diğer bölgelere yayılmasını tanımlamak için kullanılır.
    • Kaliforniya'nın yaşam tarzının olumsuz yönlerini, özellikle de aşırılıkları tanımlamak için kullanılır.

Örneğin:

• "Californication" terimi, California'nın özgürlükçü ve cinsel açıdan serbest tavrını ifade etmek için kullanılır.
    • "Californication" terimi, California kültürünün New York City gibi diğer metropol bölgelere yayılmasını tanımlamak için kullanılır.
    • "Californication" terimi, California yaşam tarzının lüks ve gösterişçiliğini tanımlamak için kullanılır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaliforniyalasmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliforniyalılaştırmadıklarmızdan mısınız? deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheker

Arkadaşlar californication un california ve fornnication la birleştirilip bi cümle oluşturulduğunu biliyiyorum Chili peppers ın şarkısındaki gibi california+zina(fornication) anlamını çıkartamadım ne olabilir california da zina gibi bişeymi ??

naptın lan sen 2. cumhuriyet sucuğu patlaması yaparsın
    sakinnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

Arkadaşlar californication un california ve fornnication la birleştirilip bi cümle oluşturulduğunu biliyiyorum Chili peppers ın şarkısındaki gibi california+zina(fornication) anlamını çıkartamadım ne olabilir california da zina gibi bişeymi ??

sakinnnnnnn

zina olmasa californication olmaz ama dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

sakinnnnnnn

Aynen arkadaşın çevirdiği gibi.Kaliforniya usulü zina..
  • Batılılaşma ( Kötü anlamda ) diye biliyorum ben.
  • california+fornication

• birde californication'i california+fornication olarak ayirdigin icin tebrik etmek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 13 Şubat 2012; 0:31:22 >

• Batılılaşmak diye biliyorum
  • genellikle abd deki kaliforniya eyaletinde yaşayanlar için kullanılır. hatta daha çok new york için. oranın tarzı hızlı yaşamı gibi birşey.
    californication dizisinde hank moody karakterinin rahat, sorumsuz ve deli dolu, cool ve kadınlara düşkün yapısıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga -- 13 Şubat 2012; 0:34:07 >
  • Kaliforniyalılaşmak.
  • diğer devletlerin iç işlerine karşımaktır.
  • Insanın kendine yakışanı giymesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccc Hank Moody ccC
  • Halkın kendi kendine yönetmesi demektir.
  • Kaliforniyalılaşmak.
  • Bir milletin kendi kendini giymesidir .
  • halkın kendi kendini yönetmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Halkın kendi kendine yönetmesi demektir.

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.