Şimdi Ara

türkiyede neden kız arkadaş edinmek çok zor gerçekten isyandayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aga neden çoğumuz bir kız arkadaşı edinemiyoruz neden biz edinemiyoruz aga fakir olduğumuz içinmi yoksa genetiğimiz kötü olduğumuz içinmi çevremde ne kadar kız varsa efendi erkek istiyoruz diyorlar ama nerede zengin genetiği biraz iyi veya iyi olan nerede şerefsiz erkek varsa onlarlan takılıyor ondan sonra onlardan dayak veya daha ciddi bir olay yaşadıkları zaman bütün erkekler böyledir şöyledir diyorlar bizim gibi fakir genetiği kötü olan erkekler ne kadar duygusal efendi romantik işinde gücünde olan kadın erkek eşitliğini savunan erkekler varsa ise sapık şerefsiz olarak görüyorlar ne yapalım aga bu ülkede nasıl bir erkek olalım yok erkek dediğin böyle olur şöyle olur diyorlar ondan sonra o erkek olarak yetiştirdikleri maço erkekler ise onlara zarar verince erkekleri o zaman görüyorlar aga bizim sadece istediğimiz erkeklik değil aga sadece bir kadınla aşk yaşayıp onunla beraber hayat yaşamak neden zor aga bu ülkede böyle bir ilişki bulmak böyle bir kız bulmak çok zor? neden aga tek suçumuz türkiyede erkekmi olmak keşke bu ülkede erkek olarak doğmasaydım burada meraklı değilim pis genetikli ortadoğulu bir erkek olmak istemezdim sırf erkek olduğum için sapık şerefsiz damgası yemek istemezdim keşke türkiyede doğmasaydım

keşke norveçte isveçte doğmuş olsaydım hem sarışın yakışıklı uzun boylu bir iskandinavya erkeği olurdum hangi kızla tanışsam yabancı sırf iskandinavyalı olduğum için değer görürdüm ama ortadoğulu olduğumuz için her türlü allah belamızı veriyor allah

TEK SUÇUMUZ TÜRKİYEDE ERKEK OLMAK AGA keşke bu ülkede doğmasaydım

• boy kaç

• merhaba hocam foruma hoşgeldin :)

türkiyede kız arkadaş edinmek zor falan değil, sana zor

konunu okumadım

• Bu forumun 15 yıllık üyeleri kız bulamamış, sen daha 15 günlük üyesin nasıl bulacan 1ader.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

aynn kanka haklısın vallahi

• türkiyede neden kız arkadaş edinmek çok zor gerçekten isyandayım

Sarışın sever, ırkçı, batı hayranı, özgüvensiz, hiç uğraş vermeden sevgili bulmak isteyen bir tip. Senin paran olsa ne olacak ki ? Hangi kız seni napsın ? Önce insanları sevmeye çalış, salt sex üzerine kız arama dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi6 -- 6 Ağustos 2021; 16:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü bizim millet sapıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efendi erkekle ezik/vasıfsız/sıkıcı erkek aynı şey değil bunu anla önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumb Truck

Efendi erkekle ezik/vasıfsız/sıkıcı erkek aynı şey değil bunu anla önce

Kızlar için aynı şey.

190 boyum var shredded bir vücudum var, İTÜ'de okuyorum, müzik-film-dizi kültürüm güçlüdür, 6-7 farklı spor yapıyorum, paintball-airsoft tan deli zevk alırım, ingilizcem neredeyse ana dilim gibidir. Felsefeyi çok severim özellikle tanrı-din-yaratılış konusunda muhabbet etmeye bayılırım. Fizik hakkındaki teorilere hastayım. Dışarıda yürüyüş yaparken benle göz göze gelip de bakışlarını kaçırmayan erkek sayısı şu ana kadar bir avuçtur.

Sence ezik/vasıfsız/sıkıcı erkek kategorisinde miyim?

İlla Ümitcan uygun gibi bir maymun mu olalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.