Şimdi Ara

cas cezaları onadi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı fezlekeler üzerinden yargılamalar devam ediyor. Buna göre normal sonuç.
    Bu arada tekliflere açığız diyen Eskişehirspor başkanı, biraz hayal kırıklığına uğramıştır umarım.

CAS gerekçeli kararında açıkça tüm delilleri yeniden incelediklerini, yeniden yargılama yaptıklarını, hiçbir kurumun iddianamesine, fezlekesine, kararına, raporuna göre karar vermediklerini açıkça belirtmişler.

CAS gerekçeli kararını okumadığın belli, yalnız küçük bir tavsiyem var, doktor kontrolünde okuman sağlığın açısından daha iyi olur. Okuduğunda üzüleceğin çok şey var. Özellikle körü körüne desteklediğin başkanın, yöneticilerinle ilgili.....

duruşma öyle mi geçti peki?

Fenerbahçe'nin savunmasına karşı ortaya kloydukları tek şey polis fezlekesi idi.

Ben gerekçeli kararı okudum ama duruşma ile ilgili notları da okudum. Dilersen Eskişehir-CAS duruşmasına ait notları da oku... Nelerin teklif edildiğini öğrenirsin.

Bugün yarın AYM kararı çıkar, yeniden yargılama ile gerçek şikeciler ortaya çıkacak, merak etme! Ex-başkanın da şakacı yardımcıları da hakettikleri cezaları alacak.

Eskişehir-CAS duruşma notlarını iletirsen çok memnun olurum. Bekliyorum.

Savcının verdiği, mahkemenin onayladığı yeniden yargılama konusu tam anlamıyla hukuk tarihine geçecek ucube bir karardır. Yeni bir delil, olay olmadan, yapılmış, bitmiş bir yargılamayı tekrar yapma kararından yakında tüm suç örgütleri, teröristler, tecavüzcüler, uyuşturucu mafyaları da emsal göstererek faydalanacak. Yargılama yapılıp, bitirilip, cezalar onandıktan sonra yapılan kanun değişikliği, yeni bir olay olarak değerlendirilmiştir. Bu durumda bundan sonra hiç kimseyi cezaevinde tutamazsınız. İşin doğası gereği kanunlar sürekli iyileştirilmekte, günümüze uyumlu hale getirilmekte, değişmekte, her kanun değişikliğinden sonra tüm suçluların kanun değişti, ben yeniden yargılanacağım demesini bir düşün, mantıklı mı değil mi? Böyle bir yükün altından mahkemeler kalkamaz. Toplumda huzur kalmaz.

AYM umarım, hukuk tarihine geçecek bir saçmalığa imza atmaz.

Gelelim Sadri Şener ve eski yöneticilerimizin olayına. Mehmet Yıldız çıkar adam gibi bana şu para teklif etti, şu kadar para teklif etti, şöyle olursa paramızı göndereceğini belirtti, işte deliller, kanıtlar der ben de derim ki bizim yöneticiler hata yapmış, cezamızı çekelim. Emin ol böyle bir durum olsa tüm Trabzonspor taraftarı bizi cezalandırın der, sizin gibi cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor, başkanımız helikopter ihalesine girdi, Barcelona gelişmemizi istemiyor, biz diğer klüplerle arayı çok açtık, devlet bizi aşağıya çekiyor, cumhuriyetin son kalesiyiz palavralarına sarılmaz. Ama Mehmet Yıldız, ben koridorda duydum, kimden duyduğumu hatırlamıyorum, TS bize şike teklif etti diye gelirse kusura bakma ne hukuksal anlamda ne mantıksal anlamda hiçbir inandırıcılığı olmaz ve olmadı da zaten. Mahkeme de, Yargıtay da bu konuda bize beraat verdi. Sizin derdiniz sürecin sonu yaklaştığından, küme düşme yaklaştığından bari biz düşüyoruz, şampiyonluk TS'a gitmesin, biz düşerken etrafımıza da zarar verelim zihniyetidir. Maalesef başarılı olamayacaksınız.

Arkadaşım...
    Tape tape diye delleniyorsunuz.
    Tarla dikim tapesinden bir önceki sayfasında bile Kahe'ye verdiğiniz para konuşuluyor. Ama hep hasıraltı, hep hasıraltı.
    Kim neden koruyor sizi hepimiz biliyoruz. 17 Aralık'da başkanını gözaltına nedne alındığı, neden herkesden bunun saklandığı da aşikar.
    Adalet ergeç yerini bulur diyorduk, bulacak.
    Bu haltı yiyen sizdiniz, cesaını 3 senedir biz çekiyoruz.
    Ama keser döner, sap döner, bir gün gelir hesap döner.
    Bundan sonrası için size kolay gelsin.

Kusura bakmayın da çok şey söylüyorsunuz ama söylediklerinizle ilgili bir kanıt yok, kafadan uydurma hikayeler. Hadi sizin dediğiniz olsun tapeleri bir kenara bırakalım da o zaman Ankaragücü forması giyen Uğur Uçar'ın savcıya verdiği ifadesini ne yapacağız?

Adam savcıya ifade verdi, bana menajerim aracılığıyla şike teklif edildi ben kabul etmedim diye. Buna da mı inanmayalım? O da mı yalan konuşuyor? Dünyaya bak, Mahkeme, Yargıtay, UEFA, UEFA Tahkim, CAS herkes yalan konuşuyor, bir tek Aziz Yıldırım doğru konuşuyor.....

Uğur Uçar menejerime geldi diyor, menejeri ne diyor?

Mehmet Yıldız'da şike teklif edildi diyor.
    Diyor ki bana teklif edenin adı soyadı şu, teklif edilen miktar bu, teklif edenin temsil ettiği takım şu. Uğur Uçar'ın böyle bir ifadesi olabilseydi, bu dava vu hale gelir miydi?

Melih Gökçek'e Aziz Yıldırım mı diyor, şunları yenerseniz, şu oyuncu sizin diye?

Artık sadece Aziz Yıldırım değil gerisi de geliyor bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Karabük ve Gençler de sıfır tolerans muhabbetinden gidemeyecekler bence. Kasımpaşa'nın lisansı yok. 10. sıradaki Akhisar mı gidiyor UEFA'ya.

Kasımpaşanın neden lisansı yok biliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de bu takımlar kendi başına mı şike yaptı kardeşim!!??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerbold

quote:

Karabük ve Gençler de sıfır tolerans muhabbetinden gidemeyecekler bence. Kasımpaşa'nın lisansı yok. 10. sıradaki Akhisar mı gidiyor UEFA'ya.

http://www.milliyet.com.tr/bir-sok-da-kasimpasa-ya-kasimpasa-a-s--1886571-skorerhaber/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tigerbold

quote:

http://www.milliyet.com.tr/bir-sok-da-kasimpasa-ya-kasimpasa-a-s--1886571-skorerhaber/

Tüh be üzüldüm Bi Eskişehirspor taraftarı olarak en azından bizim yerimize Kasımpaşa gitseydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.