Şimdi Ara

cas cezaları onadi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet biz ceza almadık hatta UEFA, ligi sonuncu bitirsek bile bizi şl de gruplara alacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerlilere de yazık,bugüne kadar CAS tan iyi haber gelicek diye umutlanıp beklediler.CAS'ta böyle yapınca ne diyeceklerini şaşırdılar.

17 Temmuz is Coming
  • Kesinlikle paralel yapının eseri bu.

• Anadolu kulüpleri kendi bünyelerinden Başkan ve yönetici seçmezlerse böyle olur işte malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Temiz kulup taraftari gelmis

Mahkeme kararı ile başkanı şikeden hüküm yemiş taraftar da gelmiş.
    Futbolcusu ırkçılıktan mahkeme kararı ile hüküm yemiş taraftar da gelmiş.
    Uefa tarafından turnuvalarından uzak tutulan, bu karar da cas tarafından onanan taraftar da gelmiş.

offf sıkıldım yazmayacam daha.

Oooo sese geldim

...

• Temmuz ayı adamlar için uğursuz oldu seneye bay geçseler bari :)
  • TFF gerekli cezayı zamanında verseydi FB şuan şampiyonlar liginde olurdu.
  • Aynı fezlekeler üzerinden yargılamalar devam ediyor. Buna göre normal sonuç.
    Bu arada tekliflere açığız diyen Eskişehirspor başkanı, biraz hayal kırıklığına uğramıştır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bu cezaların onanması Fenerbahçe'nin 17 temmuzda gidici olduğunun göstergesi bence.
    Küme düşürülme veya puan cezası kesin gibi.

Daha neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz .Uefa 17 Temmuz için Tff'den savunma istedi bizden değil.Trabzon siyaset Tff'ye karıştı diye uefa savunma istedi .Aslında korkunuzu anlıyorum bu ligde 4.yıldızı alamayacagınızın korkusu bu.Yoksa trabzonlulardan ziyade sizin bu kadar üstüne düşmeniz bunu gösteriyor

• Merak ediyorum şu 17 Temmuz meselesinden birşey çıkmadığında ne yapacaksınız ey gsliler,tsliler.
  • Kesin GS'nin fransız lobisinin eli var bu işte. UEFA başkanı da Fransız siz asıl 17 Temmuz'u bekleyin
  • Rem0te kullanıcısına yanıt
    şampiyonlar ligine gitmenizle dördüncü yıldızı takmanızın ne alakası var arkadaşım nasıl bir düşünce tarzı bu ? aksine sizin gitmemeniz bu sene olduğu gibi tekrar sizi 1 adım önde yapar. biraz düşünerek konuşun ya. Sinirden ne yazdığını bile bilmiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

Merak ediyorum şu 17 Temmuz meselesinden birşey çıkmadığında ne yapacaksınız ey gsliler,tsliler.

17 temmuzda uefa soruşturma açmaya karar verdiğinde sen ne yapacaksın ey fbli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Temiz kulup taraftari gelmis

Mahkeme kararı ile başkanı şikeden hüküm yemiş taraftar da gelmiş.
    Futbolcusu ırkçılıktan mahkeme kararı ile hüküm yemiş taraftar da gelmiş.
    Uefa tarafından turnuvalarından uzak tutulan, bu karar da cas tarafından onanan taraftar da gelmiş.

offf sıkıldım yazmayacam daha.

Oooo sese geldim derler simdi

rezil olmaktan sıkılmadın mı artık?

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Aynı fezlekeler üzerinden yargılamalar devam ediyor. Buna göre normal sonuç.
    Bu arada tekliflere açığız diyen Eskişehirspor başkanı, biraz hayal kırıklığına uğramıştır umarım.

CAS'ın fezlekeler üzerinden iş yapmadığı, kendi soruşturmasını yürüttüğü gerekçeli karar sızınca ortaya çıkmış oldu ama o kararı okumaya kalbi el vermiyor heralde çoğu Fenerlinin. CAS'ın Türkiye'den aldığı tek şey tapeler başka hiçbir şeyi dikkate almamışlar neredeyse.
  • Suç örgütünün bir yalanı olsa konu 5 sayfayı bulurdu ile gelmeyen konular ilgi görmüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: roomonecool

quote:

Bu cezaların onanması Fenerbahçe'nin 17 temmuzda gidici olduğunun göstergesi bence.
    Küme düşürülme veya puan cezası kesin gibi.

yav he he arkadaş

UEFA bu 2 kulübe neden ceza verdi ?
    Fenerbahçe ile şike yaptı diye.
    TFF ile anlaştı görüştü ne diye ? Gerekli cezaları versin diye.
    TFF ne yaptı ? HİÇBİRŞEY.
    UEFA NE YAPACAK ?
    Ülkeye karışacak ve gerekli kararları uygulayacak.
    Diyeceksin Aziz Yıldırım için yeniden yargılama verildi, ceza verilmez.
    O kişi için yeniden yargılama, takım bazında şike aklanmaz sadece Aziz Yıldırım hapise girmez cezasını 1 yıl yattı diye.

YANİ SİZE GÜLE GÜLE KARDEŞİM

Yaww heee heeeee

• Bu demek oluyor ki fb ye öyle bir ceza geliyor ki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Aynı fezlekeler üzerinden yargılamalar devam ediyor. Buna göre normal sonuç.

CAS gerekçeli kararında açıkça tüm delilleri yeniden incelediklerini, yeniden yargılama yaptıklarını, hiçbir kurumun iddianamesine, fezlekesine, kararına, raporuna göre karar vermediklerini açıkça belirtmişler.

CAS gerekçeli kararını okumadığın belli, yalnız küçük bir tavsiyem var, doktor kontrolünde okuman sağlığın açısından daha iyi olur. Okuduğunda üzüleceğin çok şey var. Özellikle körü körüne desteklediğin başkanın, yöneticilerinle ilgili.....
  • cas yeniden yargılama kararı alabilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.