Şimdi Ara

* Cas gaming * (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
3
Favori
16.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dc olayı yaşayanlar ekran görüntüsünü Low'a ayarlasın . Bendede yaşanıyordu çözüldü.
  • Low yaptım devam ediyo malesef.
  • Sunucuya erişim sorunu nedeniyle dc sorununu tam olarak çözemedik. Şimdi çalışmalara başladık, çoğu oyuncu giriş yapamadığı için fw bugün iptal. Haftaya olacak, bu hafta içi bütün yenilikler gelecek ve bütün sorunlar giderilecek arkadaşlar. Bu sorun için herkesten özür diliyorum.
  • 83 nukesinin bugunu bi halleder misiniz?
  • Hayirli Olsun onderim sevindim server acmissiniz insallah beklediginiz seviyeye ulasir Allah kolaylik versin Kaan:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Galiba yolun sonu göründü..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

Galiba yolun sonu göründü..?

Aynen oyle :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırdır?
  • Oyunda neredeyse kimse yok. Çok sıkıcı oluyor bu nedenle düşman yok bişey yok hırs yapamıyoruz. Bu konu ile ilgili yaptığınız yada yapacağınız bir çalışma var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

Oyunda neredeyse kimse yok. Çok sıkıcı oluyor bu nedenle düşman yok bişey yok hırs yapamıyoruz. Bu konu ile ilgili yaptığınız yada yapacağınız bir çalışma var mı?

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Oyunda neredeyse kimse yok. Çok sıkıcı oluyor bu nedenle düşman yok bişey yok hırs yapamıyoruz. Bu konu ile ilgili yaptığınız yada yapacağınız bir çalışma var mı?

var

Var ama ne bunları öğrenmek isteriz hocam..

Oyundan resmen soğudum. Bugün şu saate kadar en fazla online oyuncu sayısı 41 oldu.. Bana sorarsanız 110cap gelmeli ve sox rateler ciddi şekilde düşürülmelidir. Bunu söyleme sebebim ise doğrudan playerlar arası rekabetin artmasını sağlamaktır. Ayrıca böyle bir alchemy sistemini ilk defa görüyorum çok saçma olmuş.

Kısaca 110 cap, birkaç düzeltme ve yenilikler ile sw kendine gelecektir..

Bunlar benim şahsi görüşümdür, sizi karalamak vs. gibi bir amacım yoktur. Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

var

Oyundan resmen soğudum. Bugün şu saate kadar en fazla online oyuncu sayısı 41 oldu.. Bana sorarsanız 110cap gelmeli ve sox rateler ciddi şekilde düşürülmelidir. Bunu söyleme sebebim ise doğrudan playerlar arası rekabetin artmasını sağlamaktır. Ayrıca böyle bir alchemy sistemini ilk defa görüyorum çok saçma olmuş.

Bunlar benim şahsi görüşümdür, sizi karalamak vs. gibi bir amacım yoktur. Kolay gelsin.

Biliyorum ancak, 110 gelemez bu db'ye 110 eklenemiyor maalesef. Yenilik derken, dc sorunu ve legend sistemini aktif edelim diyorum.

• Bu serverin ömrü pek sürmeyecek gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 11 Şubat 2013; 20:21:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

var

Biliyorum ancak, 110 gelemez bu db'ye 110 eklenemiyor maalesef. Yenilik derken, dc sorunu ve legend sistemini aktif edelim diyorum.

Hocam 110'u gördük novanın tadını aldık ve bununla birlikte 100cap sönük kaldı gerçekten. Legend yetersiz kalır, bir şekilde 110 olmadı ŞAHSEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Bu serverin ömrü pek sürmeyecek gibi..

Dimi..
  • Yahu birşeyimiz de rast gitsin şu sanalda
  • quote:

Yahu birşeyimiz de rast gitsin şu sanalda

tanıtım mı eksikti acaba :) gene iyi gidiyordu da birden oyuncular bırakmaya başladı,her sorduğum itemleri yakıp bırakmış.
  • quote:

Yahu birşeyimiz de rast gitsin şu sanalda

Server olarak güzeldi aslında sende baya gelişme var rahatsız edici bug falan yoktu ya da ben denk gelmedim..

Sadece oyunun kurulu olduğu zemin biraz kötüydü..Herhangi bir amaç yok,tanıtım reklam vs. yok..
  • boşuna uğraştınız sw elinizde patlayacak

demiştim. ee sw ne zaman kapanıyor. bu benden sana gelsin öndercim;

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi
    Yalvardım Allahıma duysun diye beni
    Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden
    Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden
    Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım
    ...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.