Şimdi Ara

* Cas gaming * (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
3
Favori
16.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sincabın içinde bi sürü itemim kaldı gm bi sürü stone biriktirmiştim

açma imkanımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Yahu birşeyimiz de rast gitsin şu sanalda

Öndercim serverin açıldığı gunden beri oyuna pek girmedin yada ilgilenmedin event sayısı 3-4 ü geçmez.,birçok bug ortaya çıktı ama dc bug olayı cok kisinin bırakmasına sebep oldu kısa sürede çözüm sağlanamadığı için,okulların açılması da tuzu biberi oldu tabi,suan ben ve birkaç arkadasım hala devam ediyoruz ama sw nin düzelmesi için caba harcayamacaksan soyle bosa vakit öldürmeyelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurqaN91 -- 12 Şubat 2013; 10:28:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder'in server ile iglinememesinin sebebi yakında açıklancak.
    Duyunca, yok artık diyceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Önder'in server ile iglinememesinin sebebi yakında açıklancak.

Yeni server kokusu aldım bu lafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Önder'in server ile iglinememesinin sebebi yakında açıklancak.

Yeni server kokusu aldım bu lafından

iyi güzel diyosunda bi server acmıssın ondan baska birşeyle ugrasmaması lazımdı reklam verilmedi swnin 4-5 siteye reklam verilse sw bitmezdi bu kadar erken reklamsız iyi baslangıc yapmıstı
  • Özel server gibi 4-5 kişi pvp yapıyoruz
  • Şimdi kısacası, oyun ilk açıldığında hoştu güzeldi. Ama belirlediğimiz rateler oyunun sonunu getirdi. Hata bizden kaynaklanıyor, ama sonrasında rateleri değişmek de olmazdı.
    Ben defalarca bu oyunu kar amacı gütmemek ve zevk için (DH adına) açacağımı söylemiştim. Belki de ticari gözüyle baksaydım daha farklı yerlere gelebilirdi oyun.
    Sunucuya bağlanamadığımız anlar, çıkan sorunlar. Çözülemeyen buglarda bunun sebeplerinden biri. İnkar etmeyeceğim, yine her zamanki gibi işi batırdık diyebilirim.
    Belki bundan sonra bu tür işleri yapmam uğraşamam.
    Serveri bugün kapatmayı düşünüyorum. Herkesten çok ama çok özür dilerim arkadaşlar/yoldaşlar.
  • quote:

Şimdi kısacası, oyun ilk açıldığında hoştu güzeldi. Ama belirlediğimiz rateler oyunun sonunu getirdi. Hata bizden kaynaklanıyor, ama sonrasında rateleri değişmek de olmazdı.
    Ben defalarca bu oyunu kar amacı gütmemek ve zevk için (DH adına) açacağımı söylemiştim. Belki de ticari gözüyle baksaydım daha farklı yerlere gelebilirdi oyun.
    Sunucuya bağlanamadığımız anlar, çıkan sorunlar. Çözülemeyen buglarda bunun sebeplerinden biri. İnkar etmeyeceğim, yine her zamanki gibi işi batırdık diyebilirim.
    Serveri bugün kapatmayı düşünüyorum. Herkesten çok ama çok özür dilerim arkadaşlar/yoldaşlar.

açıkçası bugları bilmem ama oynayanlar hedefe çok hızlı ulaştı. Yani goldun işe yaramadığı bir server oldu açıkçası. Eğlenmedik mi eğlendik ama denildiği gibi reklamla biraz daha iyi olabilirdi server.

• quote:

Şimdi kısacası, oyun ilk açıldığında hoştu güzeldi. Ama belirlediğimiz rateler oyunun sonunu getirdi. Hata bizden kaynaklanıyor, ama sonrasında rateleri değişmek de olmazdı.

emeğine sağlık boşver hata yapmadan mükemmele ulaşamazsın.

şahsi fikrim sadece çin ırkı olmalı. hem eu nun yarattıgı buglar falan olmaz hemde eşitlik olur nostalji olur. 100-110 lvl cap arası full chin bi server açmanı tavsiye ediyorum.ratelerin fln gayet güzeldi aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

şahsi fikrim sadece çin ırkı olmalı. hem eu nun yarattıgı buglar falan olmaz hemde eşitlik olur nostalji olur. 100-110 lvl cap arası full chin bi server açmanı tavsiye ediyorum.ratelerin fln gayet güzeldi aslında

Alıntıları Göster

Tamamen katılıyorum sw de ch kastım seti benden kötu silahı kötü eu charlar ws de kesiyolardı oyunu bırakma sebebim acıkcası bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

quote:

Çok sağolun arkadaşlar, bende sadece CH taraftarıydım ama şartlar elvermedi :)

• Orijinalden alıntı: joeybane

Tamamen katılıyorum sw de ch kastım seti benden kötu silahı kötü eu charlar ws de kesiyolardı oyunu bırakma sebebim acıkcası bu

+10000

Sadece chinese her cap güzel olur. Rateler biraz daha düşük olursa server daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.
  • Önder'in ben de hatrı farklı..

Ben sroyu 6 aydır oynamıyordum sırf önder sw açtı diye geldim..Yine açsa yine oynarım..

Bi 80 cap ch server açarsa tadından yenmez bu da bnm şahsi görüşüm..Stackların yine çok olduğu sunların biraz daha az düştüğü,pill bugunun skillere eklenerek kaldırıldığı,gold ile en azından pet uzatma satılsa bile goldun bir değeri olur..Ya da bir coin sistemi gelse sun itemler öyle alınsa ve bu coinler hem npc den goldla hem de oyun içinden zor bir şekilde düşse hem oyunda goldun değeri olur hem silk itemler gold ile satılır..Hem de kolay yoldan item yapmak isteyenler silk çeker Önder de kazanır..

Benim görüşlerim bunlar..

Ekleme:Devil denen şey oyunun orjinalliğini bozuyor bence ve yok roc petmiş zartmış zurtmuş bunlar da öyle..Nerde o eski maymunlar sincaplar angel wingler..Eğer bir server yapılcaksa eski sro ruhu vermeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 12 Şubat 2013; 22:39:38 >

• Bundan sonra DH adına server açacaklara önerilerim; * Oyun 90 - 100 veya 110 cap olmalı.
    * 2 saat içinde maximum levele ulaşılıp 5. saat sonunda full farm bir char elde edilmemeli. 2-3 gün uğraşılsın maximum lvl için, 2-3 günde sp farm ile uğraşılsın. 1 hafta çok değil korkmayın boş oyuncular geleceğine sağlam oyuncular gelir. Çoluk çocukla uğraşmassınız
    * Sun drop isrodan çok farklı olmamalı. Sun'un anlamı olmayan bi serverda oynamanın anlamı yok.
    * Alchemy rateside çok farklı olmamalı. Yok +6 olursa +8 garantiymiş yok +12 garantiymiş. Bırak garanti falan olmasın +7 basınca sevinelim. +12 falan istemiyorum ben arkadaş oyunun orjinalliği kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bundan sonra DH adına server açacaklara önerilerim; * Oyun 90 - 100 veya 110 cap olmalı.
    * 2 saat içinde maximum levele ulaşılıp 5. saat sonunda full farm bir char elde edilmemeli. 2-3 gün uğraşılsın maximum lvl için, 2-3 günde sp farm ile uğraşılsın. 1 hafta çok değil korkmayın boş oyuncular geleceğine sağlam oyuncular gelir. Çoluk çocukla uğraşmassınız
    * Sun drop isrodan çok farklı olmamalı. Sun'un anlamı olmayan bi serverda oynamanın anlamı yok.
    * Alchemy rateside çok farklı olmamalı. Yok +6 olursa +8 garantiymiş yok +12 garantiymiş. Bırak garanti falan olmasın +7 basınca sevinelim. +12 falan istemiyorum ben arkadaş oyunun orjinalliği kaçıyor.

-80 capı da unutmayalım :)
    -Kasma 2 gün olabilir sıkıntı değil kasarız.
    -Sun drop az da olsa olmalı diye düşünüyorum kimse normal iteme alchmey yapmak istemiyor.
    -Alchemy konusunda haklısın bence tabletler dde direk kaldırılmalı sadece stone düşmeli yerden.

Bir de şu akademi sistemi denen saçma boşa zaman kaybı şey de olmamalı bence..Sonuçta eu ile beraber geldi bu akademi sistemi ve çin charların 70 sun alarak eu ile dengelenmesi amaçlanmıştı..Ben full ch bir serverda akademiyi saçma bulurum..

• Eyvalalh arkadaşlar. Bizim zaten planlarımızda 80 level açmak vardı. Ama bu db'yi görünce herhalde çok güzeldir herkes sever diye düşünmüştüm. Dünya kadar fark olacağını hiç zannetmiyordum. Pişman mıyım? Evet. Ama iş işten geçti artık. Neyse önümüze bakacağız artık.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bundan sonra DH adına server açacaklara önerilerim; * Oyun 90 - 100 veya 110 cap olmalı.

Ek olarak :

Adv olmasın.
    Lucky dress olmasın.

Gerçi bana kalsa dress, premium, devil spirit, damage-str-int scroll, reserve scroll, resurrection scroll, magic pop ve silkle alınan trans petlerin hiç biri olmasın.

Ama böyle server açan adam da parayı nerden kazanacak o var.

+ Eu kesinlikle olmasın

• Janganda 16 level sos bow un çok yüksek fiyatlara satıldığı (Amaç bandit kalesinde 3-5k farm yapmak o bow ile) ,
    Downhangda 3-4-5 Degree moblardan çıkan her türlü itemin stallarda satıldığı.Dw nin de stallardan geçilmediği ,
    3 Job giysisini de istediğimiz zaman takıp çıkarabildiğimiz
    Şehir önlerinde guild savaşları yaptığımız
    Sun düşürünce serverda kral olduğumuz
    Stable dan binbir zorlukla altın biriktirip aldığımız köpeğin 40 level olup da büyümesini beklediğimiz

zamanları özledim...
  • Önder abi hayirli olsun server.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WTS 100 lv Warior-rogue full farm + 20b sp. +10 Sun set +11 dagger +10 diğer silahlar. Charın içinde 20b hediye.

Satılırmı ki
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.