Şimdi Ara

CASHFIESTA İnternette Surf Yaparak PARA KAZAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CashFiesta İzledikleri reklamlar için üyelerine para öder. Üye olduktan sonra bilgisayarınıza küçük bir reklam çubuğu kurmanız gerekir. Reklam çubuğunu her çalıştırdığınızda dönüşümlü olarak reklamlar gösterilmeye başlar. İzleyebileceğiniz reklamlar için süre kısıtlaması yoktur. CashFiesta'ya üye olmamak, zaten her gün yaptığınız bir iş için (internette sörf) alabileceğiniz parayı çöpe atmak olur. CashFiesta internet üzerinde uzun zamandır faaliyet göstermekte, ve üyelerine ödemeleri aksatmadan yapmaktadır.

İLETİŞİM:yunuas45@gmail.com

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

CASHFIESTA RESMİ KAR ORTAKLIGI KURULAN TEK KİŞİYİM.Diğer linklerden indirmeyin.Mediafire her indiren kişilerin Ip'sini kaydediyor.İndiren kişilerin IP bağlantıları referans oluyor.Programı kurdugunuzda sizde aynı sekilde mediafire'ye yükleyeceksiniz.Diğer kişilerden indirecek olursanız.O sizden sorumlu olur.Başka referanslı üyeye NİYE BEN YARDIM EDEYİM.Eğer benim alt üyelerimden indirilseniz yine ben yardım ederim.Başkaları LÜTFEN YARDIM diye gelmesin...

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

CASHFIESTA NASIL ÜYE OLUNUR

Programı indirin bilgisayarınıza yükleyin.Programı bilgisayarınıza kurun.Programı açtıgınızda üyelik işlemleriniz yapılacak...

>>>Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki;

>>>Ben CashFiesta’ya üye olalı daha 1 ay olmadı yani daha çek isteme talebinde bulunmadım.

>>>Şuan için 90.000 Puanım var ve istatistikler ay sonunda açıklanacağı için daha kaç dolarım olduğunu bilmiyorum.

>>>Sponsor sitelere kayıt yaptırdım ama kaç sponsor üyeliğim olduğunu da ay sonu göreceğim,

>>>En az 6 sponsor üyem olduğunu varsayarak yaklaşık 90 Dolarım vardır diye tahmin ediyorum,

>>>Çeki isteyip elime ulaşmadan önce kimseyi üyem yapmak istemedim ve ya girişimde bulunmadım çünkü Eğer ben asılsız bir şeyle uğraşıyorsam, sizleride boşuna uğraştırmak istemem,

>>>Bu yüzdendir ki sizleri üye yapabilmek adına bu konu hakkında çok iyi, süper gibi yorumlar yapamam,sizleri üye yapmak adına size vaadlerde bulunamam,

>>>Ama şunu da belirtmemde yarar var; CashFiesta’yı çok araştırdım ama olumsuz bir şeyle karşılaşmadım diyebilirim,

>>>Ama yinede insanın aklına, Acaba paramı alabilecek miyim? sorusu geliyor. Bu sorunun cevabını bizzat deneyerek sizi bilgilendireceğim.

>>>Bütün bu sipekülasyonlar bir yana fiestabar'ı indirip puan kazanmanızda bi sakınca yok ve ayrıca puan kazanmak çok kolay, ben üye olalı 25 gün olmasına rağmen şuan 90.000 puanım var, İsteyenler şimdiden puan kazanmaya başlayabilir, Paramızı alıp alamayacağımız nasılsa 1- 1 bucuk ay sonra (1 ay istatistiklerin açıklanması+ çekin gelmesi 2 hafta) belli olacak.

>>>CashFiesta ile ilgili açıklamalar aşağıda yapılmıştır.

>>>Nasıl daha çok kazanabilirim?

>>>CashFiesta’ya nasıl üye olunur?

>>>Fiestabar’ı nasıl indiririm, nasıl çalışır, çalışma prensibi nedir ve bilgisayarıma zarar verir mi?

>>>Sponsor sitelere nasıl üye olunur?

>>>1000 puan kaç dolardır? Gibi soruların cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

>>>Anlamadığınız yerleri ya da aklınıza takılan en küçük ayrıntıyı bile yunuas45@gmail.com adresine mail atarak sorabilirsiniz.

>>>Maillerinizin en kısa zamanda cevaplanacağından emin olabilirsiniz.

Saygılarımı sunuyor, iyi talep ve yorumlarınızı bekliyorum…Herşey gönlünüzce olsun.(SHS)

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

CashFiesta'nın tam 3.500.000 üyesi var. 2001 yılından beri hizmet veriyor. Ödemelerini çek yolu ile yapıyor.Türkiye ve Dünyanın her yerine ödeme yapıyorlar. Kredi kartı numarası vermeden ve üyelik için ücret ödemeden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey üye olmak ve bilgisayarınıza cashfiesta tarafından gönderilecek olan programı indirmek. Bazı antivirüs programları bunu virüs olarak algılayabilir ama program tamamen güvenlidir. Bu program bilgisayarınızın üst kısmında açılacak olan reklamlar ve kazandığınız point değerlerini gösteren bir programdır. Reklamların hemen yanında küçük bir adam göreceksiniz. Bu adam yürüdüğünde pointleriniz birikiyor olacak. Uyumaya başladığında ise mouse'la adama tıklayarak uyandırmanız gereklidir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Paranızı Nasıl Alacaksınız
    Paranızı çek olarak alacaksınız. Sizden istenen bilgileri doğru yazmanız gereklidir. En önemli bilgi adresiniz. Çünkü yanlış yazdığınız adres yüzünden çekiniz başka yere gidebilir. Çek, adresinize güvenli bir şekilde gelecektir. Siz bu çeki İş Bankası veya Ziraat Bankası' n da bozduracaksınız. Bu parayı katlamak sizin elinizde. Mesela üye yapacağınız her kişi için 1000 points kazanacaksınız.

Bu parayı verenlerin amacı

Amaç bir çeşit kar ortaklığı. Yani herkes birbirine para kazandırıyor. Cash fiesta aldığı reklamlardan kazanıyor ve bizlerde bu reklamlara tıklayarak Cash Fiestaya kazandırıyoruz ve cashfiesta da bize kazandırıyor. Yani herkes kazanıyor.

Çekiniz Nasıl Geliyor

Üye olurken 50$ bölümünü işaretli bırakacaksınız. Bunun anlamı; paranız 50$ olduğunda çekinizi isteyebileceksiniz ve çekiniz adresinize teslim edilecek. Yani sınır 50$ . İster alırsınız ister daha çok biriktirirsiniz.

İnanmayanlar bana E-Mail atabilirler.Ben aldım.Çekler Cashfiesta'nın resmi sitesinde yayınlanıyor.İnanmayanlar için....

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

CASHFIESTA RESMİ KAR ORTAKLIGI KURULAN TEK KİŞİYİM.Diğer linklerden indirmeyin.Mediafire her indiren kişilerin Ip'sini kaydediyor.İndiren kişilerin IP bağlantıları referans oluyor.Programı kurdugunuzda sizde aynı sekilde mediafire'ye yükleyeceksiniz.Diğer kişilerden indirecek olursanız.O sizden sorumlu olur.Başka referanslı üyeye NİYE BEN YARDIM EDEYİM.Eğer benim alt üyelerimden indirilseniz yine ben yardım ederim.Başkaları LÜTFEN YARDIM diye gelmesin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.