Bildirim
CASIO AE-1100W-1BVEF aldım ama gün ayarlayamıyoorum :(
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: googlEAmca
arkadaşlar bu gün saat aldım ama thursday(perşembe) olacağına tuesday(salı) oluyor nasıl yapacağım bilen varmı :(
kullanım kılavızuna baktım anlatmıyo :(
dünya saatine göre tam otomatik takvimmiş bu arada...
sayın Googleamca,
takvim tam otomatikse hiç kurcalamaya gerek yok aldığınız yere ya da yetkili servise verin oldukça komplike bir problemin içine sokabilirsiniz takviminizi. naçizane onerimdir. -
İlgilendiğin için teşekkür ederim sattciye sorucam ama aslınada gözükmesede yanlış olsada olur nasıl olsa günün numarası gibi atıyorum çarşamba gün:6 öyle..Tekrear sağol -
Saatinizi şu şekilde ayarlayabilirsiniz,
öncelikle saatinizin ekranın da saat ve takvim fonksiyonu'nu görebileceğiniz duruma getirin.Sol üst buton'a(adjust) üç saniye kadar basın,saat sinyal sesinden sonra saatin saniye göstergesi yanıp sönmeye başlayacaktır,sonra sol alt buton'a(mode) basarak,sırasıyla DST(Daylight saving time)(fabrika çıkışı kapalıdır),dijital ekran'ın sol üstünde dünya saatin de ülke seçeneği,dijital saatin saat bölümü,dilital saatin dakika bölümü,12/24 saat gösterge tercihi,yıl göstergesi,ay göstergesi ve gün göstergesi şeklinde sıralanmıştır.
Saatin de hangi fonksiyonu ayarlamak istiyorsan ekranı o seçeneğe getir sonra sağ butonlar yardımıyla(sağ üst buton dijital ekranı geriye sağ alt buton ekranı ileriye alır) saatin takvimini düzeltebilirsin,takvim girişini(yıl-ay-gün) doğru yaptıktan sonra sistem otomatik olarak hafta'nın gününü doğru gösterecektir,ayar işlemi tamamlandıktan sonra sol üst buton'a(adjust) basıp çıkış yaparsınız.
Umarım çok karışık anlatmamışımdır.
-
Saol valla yere geldim de şu an gün ismi yanıp sonerken yani değişme yerine geldi yanıp sönüyo değiştiriuorum tyo ADL SEL gibi yazılar çıkıyo hafta çıkmasıı gerkirken. O "ADL SEL TYO" üçünüde denedim adjt den çıktım hep wednesday gösteriyo ?
Sağol karışık anlatmamışsın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlEAmca -- 6 Nisan 2012; 21:17:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X