Şimdi Ara

CASİO CMD-40 KOL SAATİ, TEMİZ OLANI BULAMIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir çok sitede bir hevesle linklere tıklamama rağmen, Casio Digital CMD-40-1UZT(PLS) ürün stokta yoktur,kalmamıştır, temin edilemiyor. Gibi yazılarla karşılaşmaktayım. Hal böyle olunca 2.el temiz bir CM-40 saat arıyorum. Bende değeri olan bir saat, çocukken zamanında alamamıştım, fakat şimdi almak istiyorum.

Resim ekliyorum örnek temsili olarak, inşallah tam görünür.

Mutlaka birileri çıkacaktır. bu saatten olan.

iyi forumlar.

Elinde bu saatten temiz olanlarla görüşebilirim. aciliyeti yok 10 ya da 15 gün içerisinde alacağım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

CASIO CMD-40 Kol Saati: Temiz Olanı Bulma

CASIO CMD-40 kol saatini temiz ve iyi durumda bulmak zor olabilir, çünkü bu model popüler ve uzun süredir üretilmiyor. Yine de, temiz bir tane bulmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Çevrimiçi Pazar Yerlerini Kontrol Et: eBay, Etsy ve Chrono24 gibi çevrimiçi pazar yerlerinde temiz veya kullanılmamış CASIO CMD-40 kol saatleri bulabilirsin.
    • Saat Mağazalarını Ziyaret Et: Bazı özel saat mağazaları, kullanılmış veya koleksiyonluk saatler satabilir. Temiz bir CMD-40 bulmak için yerel saatçileri ziyaret etmeyi dene.
    • Saat Topluluklarına Katıl: WatchUSeek ve Reddit gibi saat forumları ve toplulukları, saat alıp satan kişilerle bağlantı kurmana yardımcı olabilir. Temiz bir CMD-40 arayan bir gönderi yayınla.
    • Sosyal Medyayı Kullan: Facebook Marketplace ve Instagram gibi sosyal medya platformları, temiz veya kullanılmış CASIO CMD-40 kol saatleri arayabileceğin başka kanallardır.

Temiz bir CASIO CMD-40 kol saati bulurken şu noktalara dikkat et:

• Saat bandının durumunu kontrol et: Metalik bantlar çizikler veya paslanma açısından inceleyin. Deri veya kauçuk bantlar yıpranmış veya yırtılmış olmamalıdır.
    • Kristal camı inceleyin: Çatlaklar veya çizikler olup olmadığını kontrol edin.
    • Tüm fonksiyonların çalıştığından emin olun: Alarm, kronometre ve diğer fonksiyonlar düzgün çalışmalıdır.
    • Satıcıdan referans isteyin: Güvenilir bir satıcıdan satın aldığından emin olmak için referanslar iste.

Sabırlı ve ısrarcı olursan, temiz bir CASIO CMD-40 kol saati bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

Herkese merhaba ;

Bir çok sitede bir hevesle linklere tıklamama rağmen, Casio Digital CMD-40-1UZT(PLS) ürün stokta yoktur,kalmamıştır, temin edilemiyor. Gibi yazılarla karşılaşmaktayım. Hal böyle olunca 2.el temiz bir CM-40 saat arıyorum. Bende değeri olan bir saat, çocukken zamanında alamamıştım, fakat şimdi almak istiyorum.

Resim ekliyorum örnek temsili olarak, inşallah tam görünür.

Mutlaka birileri çıkacaktır. bu saatten olan.

iyi forumlar.

Elinde bu saatten temiz olanlarla görüşebilirim. aciliyeti yok 10 ya da 15 gün içerisinde alacağım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm attım

• Varsa ancak Ulus Heykelinin oralardaki saatçilerde vardır.

Bir bak bakalım.
  • 5 gun once once metal kordon gri kasasini verdim birine hic kullanilmamis koleksiyonumdandi.plastik kasasida mevcut elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.