Şimdi Ara

2499 TL Casio Edifice ECB-900GL-1BDR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
5.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam herkes aynı durumdaymış ama çözülecek gibi hafta içi öğreniriz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme başarılı olmuş2499 TL Casio Edifice ECB-900GL-1BDR 

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    bi dakka ya, biz niye beleş mesaj atıyoz, bize de verin 3-5 ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahsjashdhsa trollere gel :)))

• Maytap mi geçiyorsun hocam vip üye diye kullanıcı adı yazınca vip mi oluyor? İyiymiş biz de alak maaağyaş 😜

Edit: Sonradan gördüm adamın kullanıcı adı bile troll premium gold üyelik diye bizi sogusleyecek gerci oyle bir uygulama gelse çok iyi olur ölücülerden kurtuluruz onlar aidat ödemez çünkü 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 25 Mart 2023; 13:1:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Yeni üye olduğunuz o kadar belli ki konunun geyiğinden bir habersiniz dh premium yazın görürsünüz forma birde bizi soğüşleyecekler falan yazmışısınız sanki birisi sizden bir şey istendi eski tadı kalmadı bu forumun yenileri de sıkıntılı

• TrollSlayer kullanıcısına yanıt
    Yeni üye ben mi sen mi acaba? Boyle farklı hesaplardan girerek delikanlı olunmuyor varsa cesaretin asıl hesabınla giriş yapıp linç yemeye razı olacaksın
    Ayrica premium üyelik yok halen yazin görürsün diyorsun 😬

• hocam biraz iq problemleriniz var galiba yada ilgi istiyorsunuz hesabıma tıklarsanız görürsünüz 2014 senesinde açılmış sizin hesap 2020 onu geçtim asıl hesaba falan gir demişiniz galiba özel bir arkadaşımızsınız saygı duyarım neyse yormayın kendinizi rezil olmayın varsa bir sıkıntınız şikayet edin incelensin yöneticiler neden bahsettiğimi anlar zaten yormayın kendinizi

• @TrollSlayer yeni üye değil malesef, onu kabullendik artık, ya da kabullenmeyip bazen kızdığımız da oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VİP Üye olmak için şartlar neler acaba?...2499 TL Casio Edifice ECB-900GL-1BDR 

• ahahaha şakacı ya. profile gir de üyelik tarihi gör.

• sabbra kullanıcısına yanıt
    Bu rütbeler niye düşük kalıyor böyle uzun sure kullanmayıp sonra girildiği için mi mesela 2020 bu hesabim teğmen sizin 2007 teğmen 🙄

rütbeler atılan mesaj, açılan konu sayısı ile yükseliyor.

ilgimi çeken konuya yazıyorum.

bilgiye ihtiyaç duyuluyorsa ve biliyorsam cevaplıyorum.

paylaşılmamış fırsat görürsem paylaşıyorum.

geri kalan zamanda sadece okuyorum.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

öncelikle diğer üyelere yardımcı olmak,eski üye olmak,belli bir msg sayısına ulaşmak gerekiyor.

Her isteyen olamıyor.Yönetimin teklif etmesi lazım.

• 2018 cok eski değil ki benim 2009 aktif hesabim da vardi ama vip vs. hiç göremedik 😏

Eskiler hesaba katilirsa bu da benim eskilerden sadece 1 tanesi

https://forum.donanimhaber.com/profil/279169

357102 gün uzaklaştırılan birine mi vip veriyorlar dh yönetimi Tr yönetimine dönmüş sanki 😬🤭

O sayinin daha 2006 yilinda 'sınırsız' anlamina geldiğini dahi bilmeden gelmişsin burada yorum yapıyorsun birde birşey biliyormusun gibi.

Özel mesaj yerinde o nasil yapılıyor bu nasil yapılıyor diye 7/24 soru sorup gelmissin birde burda hala boş boş yorum yapıyorsun yazık...

2499 TL Casio Edifice ECB-900GL-1BDR

Madem çok biliyon zırt pırt soru soracağına forumda ne nedir onu kendin araştır.

İnsan utanır herseyden önce daha 3 gun once soru sorup bilgi aldığı kişiye saçma sapan yorum yapmaktan, gerci doğru sonunda 'teşekkür' edilme bile tenezzulunde bulunulmamis o yüzden birsey beklemem de saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 26 Mart 2023; 15:18:24 >

Espri yaptım hocam alınmışsın hemen ama burda biliyorsun herkesin dediğini cok önemsememek gerek art niyetle yazdığım bisey değildi kb.
    evet dmden sordum yardımcı oldun o an aceleyle islem bitene kadar geç olmuştu dönüş yapamadım sonra da unutmusum simdi burdan edeyim bilgilendirmen için cok teşekkürler 👍
    Ayrica evet o sayının anlamını bilmiyorum hatta vip üyelik vs yönetime dair kararları da bilmiyorum
    Eski uye sayılırım ama son 3 senedir pandemiyle sık kullanmaya başladım forumu daha öncesi uye bile olsam girmezdim fırsat vs bilmezdim
    simdi de sadece giriyorum, okuyorum, bildigimi yazıyorum bilmedigimi de soruyorum forumu amacına yönelik kullanmak bu değil mi? 🤔

Rica ederim hocam önemli değil ne zaman, ne soru olursa sorabilirsin yine zaten teşekkür edilmiş edilmemis onu simdi farkedipte gördüm aklimda kalan bir konu degildi. Demek istediğim - iletişim kurup muhabbet ettigi kişiye karşı genelde insanlar hakli olsa dahi - neyse deyip diyecegini demez onceden edilmis muhabbetten dolayı fakat durum böyle olunca sasirdim yani. Neyse iyi günler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.