< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2499 TL Casio Edifice ECB-900GL-1BDR
-
-
Telefona bağlandığında ne oluyor? Akıllı saatlerin yapabildiklerini yapabiliyor mu?
-
Telefon saatini ayarlıyor sadece...
-
Yanındaki tuştan ayarlanmıyor mu hocam?
-
Tuşlar da yapar. Telefona uygulamasını kurunca saat, alarm, takvim ayarı yapılır başka bişey yok.
Yalnız güneş enerjisiyle sarj olması avantaj.
-
Hodjam gün ışığı mı yoksa güneş ışığı mı?
-
Işık yeterli evet.
Bende başka model var gölgede dursa bile yetiyor.
-
O saat modelinde bu güzel fakat edifice modelli kullandim suanda da var kullanmadigim kalite olarak memnunum fakat bu fiyatlar degmez eskiden ne civarda olduğunu biliyorum ne de olsa. O zamanlar Çocuk halimde suanin 10 bin tl uzeri saatini cok rahat aliyordum simdi dusunsem buyudugum halde 10 bin tl uzeri saate vermeyi cok ama cok düşünürüm. Memleket iyi ye gidi iyi yee..
https://shopcasio.ersasaat.com.tr/edifice-gunes-enerjili-ecb-900mp-1adf-kol-saati-d2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam birkaç aydır dh vip üyeliklerinin aylık maaşlar yatırılmadı o yüzden bende devam ettirmedim bu durum düzeldi mi size yatırmaya devam ediyorlar mı dh yöneticileri hep eksiksiz yatırırdı aksatmaya başladılar
Normalde sorun olmuyordu fakat deprem dolayisiyla biraz aksama oldu oraya yardim yapıldı. Tam düzeldi derken sel yerinede yardim gönderilince hesaplar biraz karisti yani
onca zamandır üyeyim heç vip üye diye bir hesabın varlığını duymadım...
-
safir cam yoksa çöp
-
Haciiii, ne maaşi sormasi ayip.
hocam dh vip üyeleri günde belirli bir süre forumda kaldıklarında , bu sürede zarfında insanlara destek olduklarında ve öne çıkan konular oluşturduklarında aylık maaş alıyorlar değişik bir hesabı var bu maaş belirli günlerde yatıyordu ancak bir süredir aksatmaya başladılar
Hocam hesabı tekrar aktif ettim ancak geçen ayların ücreti yanlış hesaplanmış bi kontrol eder misiniz
< Bu mesajı yalnızca DH Premium kullanıcıları görebilir. >
Merhaba, kontrol sağlanmıştır ve yönetime bildirildi. Şuanlık Premium Gold Üyelerinin yatmaya başladı yakın zamanda Standart Premium kullanicilari içinde hesabına kayıtlı bulunan iban numarasına gönderilecektir.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi forumlar
Gecikmeden dolayı Dh yönetimi olarak Gold / Standart Premium farketmezsizin Cuma gününe özel 'Yaz Kazan' oyunu üyeliğinize tanımlanmıştır. 1 yoruma X2, X3 ücret alabilme hakkıdır.
İyi forumlar dileriz...
bu fiyat seviyesinde çok zor.
-
Bana da 3 bin tl eksik yatıyor 2 aydır.
Deprem diye susuyoruz ama nereye kadar?
Benzer içerikler
- unify parfüm erkek yorum
- bim kokoreç fiyat
- deli2go ne demek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bebemoney nasil kullanilir
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X