Şimdi Ara

CASİO EXILIM EX-Z110 MODEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum Ben PanaSonic 1Gb Sd Aldım HighSpeed Kart ALdım 140 Küsür Ytl Süper
    Ex110 Sd/MMc Leri destekler Örenek Resim Bugün Çektiğim Bir Resme Bir Bak İstersen Ben Alalı 3gün Oldu Ve Makinaya Hakim Değilim Bu Fotoğraf Seni Yanlış Yönlendirmesin
    www.exilim.co.uk Bir Sürü Var Ve Teknikleride Anlatıyor. Siteye Bir bak Süper
    Bu Remin Kalitesini Acdsee ile Dibe Kadar Düşürdüm Yoksa 2.5 Mb Orjinali Upload Edemiyorum

• çok sagol, ben de bir sd kart alcam. zaten card almadan hafıza yetmezliğinden makinayı kullanmak çok zor. 8mb hafıza var. resimlerde iyi. güle güle kullan.ben yine takılırsam sana danışırım.
  • http://world.casio.com/exilim/en/ex_z110_z120/images/sample/CIMG1691.jpg

http://world.casio.com/exilim/en/ex_z110_z120/images/sample/CIMG1735.jpg

bunlar profesyoneller tarafından çekilmiş ama yine de fikir verir diye yolluyorum.Sonuçta bunlare ışık ounları ve en iyi ayarlarla çekilmiş fotograf. tam kaliteyi görün diye dogrudan yolluyorum.

• buyrun arkadaşlar ben z110 foto örneği isteyen arkadaşlar için 128 tane buldum.daha fazla isterseniz makinanın kendisini alır çekerim. farklı tarzda çekilmiş fotoğraflar buldum.Ayrıca sitede bir çok başka fotograf makinasının örnek fotograflarını da bulabilirsiniz.

http://www.pbase.com/cameras/casio/ex_z110

saygılar...
  • Arkadaşlar Exz110 iso değeri 1600 e Nasıl Geliyor Bilen Varmı Acaba
  • belki safça olabilir ama şöyle bir ifade okudum.

*Anti Shake özelliği kullanılırken maksimum ISO hassasiyeti 1600’ dür.

yani sadece anti shake özelliği kullanılırken mi 1600 kullanılıyor. konuyla ilgili bir bilgim yok ama sadece bir alıntı vererek yardım etmek istedim. umarım bir işe yarar.
  • arkadaşlar merakıma mucip oldu bu z110 sadec 6 mp lik foto çekiyor. buna bilgisayar ekranında bakmaya kalkınca 600*800 boyutunda goruyorsunuz. bu goruntunun bozulmasına neden olmuyor mu ? sonuçta fotografın boyutu aşırı derecede küçülüyor.
  • casio z110 nereden ne kadara bulabilirim
  • mendini ankaraysan eğer 'nt mağzaları'nda var fiyatı da 470ytl civarında
  • alılveriş sitelerinde 430 civarı . istanbulda daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır ?
  • hızlı sitem magazalarındada bulabilirsin <512mb+casio ex z110= 460ytl> nakit fiyat
  • EX-Z110 yada üzerini alacak Arkadaşlar 1GB Dan Aşağı Kart Almayın Hi Speed Video Çekimi Çok Güzel Kart Anında Dolar
  • casio ex-z110u olan arkadaslar video çekerken, çekim sırasında zoom yapabiliyor musunuz ?
  • Evet
  • bilgi için saol egemen, bunu hp r818 de de görmüştüm. çok güzel bi özellik ...
  • Beyler bu makinadan 2 gün önce aldım fakat bir türlü makineyi bilgisayar görmüyor XP olmasina ragmen, eger gerekli bir ayar varsa ,yardımcı olursanız sevinirim..

• jr_alee
    her casio z110 alanın başına gelir ve takriben 3-5 güne kalmaz geçer ... bu hata paket içeriğinde standart donanim olarak bile yazılabilir. yukarıda da anlatılmış bayağı.forumda z110 la ilgili diğer başlıklar da bahsi geçmişti.okursan yada biraz uğraşırsan geçer.
    güle güle kullan...

bu arada video çekimi sırasında optik zoom mu yapabiliyor, dijital zoom mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booyaka -- 11 Mart 2006; 2:51:26 >

• Video Modunda Optik Zoom Ve Makro Özellikleri Var
    kimse z-120 almamışmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

Video Modunda Optik Zoom Ve Makro Özellikleri Var
    kimse z-120 almamışmı

senin fotolarda hep z110 yazıyor, z120 yi neden sordun ki ? hem pekte bir artısı yok ki z110 a göre ve z110 dan 100 milyon pahalı ...

bu arada ben de müjdeli haberi vereyim doğu banka z110 almaya giitttiğimde 2-3 yerde casio ya rastladım ve hepside internetteki fiyattan veriyordu. sonylerse garantisiz bayağı satılıyordu. adamlar t7 için 350 dolar diyorlar ki t7 s600 den bile iyi video çeker ki ; bu dehşet bir şeydir ve sadece alan olarak değil genişlik olarakta neredeyse kredi kartı kadardır.( bakınız:http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/t7.html ).burada ayrıca örnek videosu da vardır.ben pek manuel ayarı olmadığı ve zayıf flaşı yüzünden t7 den, indirim yapılmadığı içinse casiolardan vazgeçtim.sonylerdeyse bayağı bir indirim olduğu için sony w7 aldım.

330 dolar ( 440 milyon ) garanti belgesi yoktu.Ama mal çin yada tayvan malı değil japon malıydı.Ayrıca lenslerin çiplerinde hata oluyormuş dediler 2002 - 2004 arası üretimde. benim aldığım makina daha yeni üretim tarihi taşıyordu.casio alsaydım 370 dediler. sony w7 7mp idi, yanında sony nin şarj cihazını ve 2 adet pilini de veriyorlardı standart pakette.bu t7 içinde geçerliydi.böyle olunca sony daha cazip geldi. ayrıca magazanın sony ile anlaşması varmış ve bir sene için garanti formu doldurdu. tabii ne kadar geçerlidir onu bilemem.ama bana güvenilir geldi. hadi hayırlı olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booyaka -- 12 Mart 2006; 2:09:01 >

• Hayırlı olsun booyaka İyigünlerde Kullan Bizlere Çektiğin Fotolardan Örnekler Sunarsan Seviniriz Almak isteyen Arkadaşlarada Bir fikir Verir. Sony Özellikleri Çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.