Şimdi Ara

CASİO EXILIM EX-Z110 MODEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casio exilim ex-z110 model fotoğraf makinası ile çektiğim

fotoğrafları bilgisayara aktaramıyorum...

çektiğim video kaydı televizyonda oynatamamaktayım....

ne yapmam gerekir...

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1900 -- 10 Aralık 2005, 20:02:45 >

• kitapcıgı oku
  • sorun çözüldü ....
  • usta bu ürünü almyı ciddi şekilde düşünüyorum beni kararsız bırakan canon a520 .acaba hangisi iyidir sen üründen memnun musun prin out ları iyiy mi örnek foto koyabilirsen iyi olur
  • evet kullanan arkadaşlar fikirlerini ve birkaç adette örnek foto verirlerse biz yeni alacaklar için yardımcı olmuş olurlar.
    şimdiden teşekkürler
  • ya arkadaşlar makineyi bilgisayara bi türlü bağlayamıyorum. paso "check connections" diyo. acil yardıma ihtiyacım var...
  • gökhan 1900 bu casio z110 cihazında yaşadığın tv ve pc bağlantı problemini nasıl çözdünüz . yardımcı olursanız memnun olurum.tesekkürler.ayrıca kitapçığında herhangibir şeye rastlamadım.cd 'sini kullanıp yüklemelerinide yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfunu -- 28 Aralık 2005 19:26:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASIO PX-S6000 Dijital Piyano
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostlar bende aynı sorunu yaşıyorum.check connections hatası veriyor.nasıl çözebilirim sağolun şimdiden...
  • Akşam Aldım Dostlar gün içinde size gece çekimleri ve gündüz manzara fotoları gösterebilirim bilgisayara bağlanmıyor ve yetersiz kitapçığı var oysa makina çok teferruatlı kitapçık ise sadece basic yazıyor zaten
  • SERVİS PACK 2 BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ OLDUĞU İÇİNDİR

BİLGİSAYARIM SAĞ TUŞ.
    DONANIM,AYGIT YÖNETİCİSİ,EVRENSEL SERİ YOL DEĞİŞTİRİCİ,USB DEKİ YARLARI YAPINIZ.
    SORUN ÇÖZÜLECEKTİR
  • arkadaşlar gerçekten bu makina teferruatlı ancak kitapçıgı arkadaşında dediği gibi biraz basic.bu makina sahibi arkadaşlar çözebildikleri özellikleri zaman içinde yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.teşekkürler şimdiden.ayrıca service pack 2 'nin olup olmaması pek farketmiyor bağlantı için.sadece usb girişinin tam oturması gerekiyor.
  • arkadaşlar Merak edenler için çekmişolduğum iki adet aynı (mekanın iki adet resmi) 3x zoomlu ve zoom suz hali oldukça acele çektim elim titredi
    ve makinayı alalı 2 gün oldu ayarlarını bilmiyorum ve resimleri acdsee programında kalitesini dibe kadar düşürdüm yoks bir resim 2mb yer tutuyor

• Bu foto öncekinin 3xzoomlusu CASIO EXZ110 MANUEL AYARLARI BILMIYORUM
  • arkadaşlar sanırım hepiniz bağlantı sorunu yaşayıp ve bir şekilde atlatmışsınız.televizyon baglantısı rahatlıkla oluyor mu? eski yeni model farkeder mi ? benim merak ettigim bir konu daha var; hafıza kartı takılan bölme dar diye okudum. gerçekten takıp çıkarmada bir sorun var mı?
  • Casio exz110 bağlantı sorunu diye birşey yok.Arkadaşlar Bu Biz Kullanıncıların Hatası Usb Kablosunu taktığımızı sanıyormusuz meğer Yerine hafif bastırın yerine otursun anında kullanıma hazır driver falan istemez fullspeed usb 2.0 harika aynı şekilde tv bağlantısıda çok kolay
  • Arkadaşlar bu makine ile çektiğiniz resimlerden gösterebilirmisiniz gündüz, gece ve manzara gibi, ayrıca 1 gb lık karta nekadarlık video çekilebiliyo 640*480*30fps, 320*240*30 fps olarak ne kadarlık çekim yapabiliyo
  • çekim süreleri ve bazı başka veriler casio ve mersanet ( casio distrübitörü sanırım) in sitelerinde verilmiş.www.mersanet.com a göre 256 lık ile en kaliteli durumda 3dk 15 sn video çekiyosun yani 1 sn 1mb hesabı neredeyse... 1gb lık kartlada 1000 sn 16 dk çekersin sanırım. ama kameranın kendi hafızası berbat 8 mb... devamlı memory card yanında olacak. kalitlie 5 resim bile çekemezsin. video ise bir hayal olur. tabii ki bu diğer cam. ler içinde geçerli ama bun da biraz az kaçmış. öte tarftan ben önce sony s600 almayı düşünürken bu bayagı ağır basmaya başladı.

ben bir soru daha sorayım ; madem bu kartı devamlı takacagız. bu kartın tamamı makinanın içinde kalıyor mu. pil gibi takıp kapağını da takabiliyorsak çok hoş. kullanıcılarından cevaplarını esirgememelerini istiyorum.

• BAYOOKAYA CEVAP

ARKADAŞIM BEN KULLANIYORUM.TAK İÇİNE 1 GB KART KULLAN HİÇ PROBLEM OLMAZ.BEN 256 KULLANIYORUM.NO PROBLEM ASLA KAPAK KAPANMAMA GİBİ PROBLEM OLMAZ.BEN MAKİNADAN ÇOK MEMNUNUM.GERİSİ SANA KALMIŞ.
  • Sevgili arkadaşlarım Ben Exz110 "mu 1Gb Panasonic Marka Sd Kartla Alalı 3 gün oldu Kullanıyorum Süper Hızlı Takılma Kilitlenme! Gibi Vs Başka Hiç Bir Sounla Karşılaşmadım Çok Hafif Çok Sessiz İşlemcisi Çok Hızlı Anında kayıt Yapıyor Ve Tekrar Çek ardarda Video Çekimi Handycamleri Aratmayacak Kadar Kaliteli
    Hafıza Kartı Yuvası Pil Gibi İçeride Kartı Takıp Kapağı Çıt Kapatıyorsun Orjinal Verilerini Aynen yazayım
    yüksek Kalitede Video Çekeceksen 1dakika 74 Mb yer Tutuyor.Normal Kalitede İse 43Mb Falan
    ekonomide Çekersen 1dakika 17 Mb tutuyor ben ekonomide Çekiyorum HArika sonuçlar veriyor
    Exz110 Full Manuel Ayarlı Bİr Makina Ben Daha Başlangıç SEviyesindeyim Beklentilerimin Ötesine Geçti.herkese Saygılar sevgiler 6mPixelde Çektiği Fotolarde En Yüksek Kalitede 2.9 Mb tutuyor asa yukarı
  • çok sagolun arkadaslar gayet net cevaplar vermişiniz. olay kafamda netleşti. peki bu makinada kaliteli goruntu almak için hangi kartı kullanmak gerekir. multi media yada secure digital fark eder mi.kaliteli bir marka biliyor musunz.

bir de ben foto örneği bulamadım. internette foto orneği bulamadım eger bildiğiniz bir adres varsa orjinal boy da foto görebileceğim yada kullananlar bir iki kaliteli foto atabilirlerse sevinirim.son olarak hepsiburada sitesinde yorum köşesinde lensi pentax marka diye okudum bununla ilgi bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booyaka -- 18 Şubat 2006 19:05:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.