Arkadaşlar, konu başlığında saydığım 3 model arasında kararsızım.
Lakin;
Casio yu şuan alabiliyorum. Samsung u alabilmem için $ ın düşmesini beklemem gerekiyor. Canon u İngiltere' den 300YTL civarında getirtebiliyorum.
Şimdi canon un üstünlüklerini tartışma taraftarı değilim ancak ingiltereden gelecek olması garanti konusunda tereddüte yol açıyor. Samsung un 13 sayfalık konusunu baştan sona okumuş birisi olarak güzel bir model olduğu kanısına vardım ancak $ ne zaman düşer allah bilir :( Casio yu ise son 1 saatte keşfettim.http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=34868 adresindeki fiyatı gerçekten çok uygun gözüküyor (369YTL Hediye olarak, varta 2500mah şarjlı piller ve şarj cihazı, 512mb DV RS MMC hafıza kartı ve 3 adet kupa)
Şimdi alacağım makineden beklediklerim:
1. Kaliteli bir fotoğraf çekmesi. 2. Video kalitesinin iyi olması 3. Pil tüketiminin orta değerlerde olabilmesi.
Siz olsanız hangi kararı alırdınız?
Yalnız değerlendirme yaparken klasik -canon dan vazgeçme- gibi tabirler yerine daha objektif ve şayet verebiliyorsanız teknik bilgiler ile yönlendirme yapabilirseniz çok memnun olurum.
Forumdaki konuların hepsini okudum bunu da ayrıca belirtmek isterim.
Objektif değerlendirmelerinizi önemle bekliyorum arkadaşlar zira 2 gün içerisinde karar vermeliyim
Koysepete promosyonunda yanılgıya düştüm sanırım. şimdi bir daha baktığımda belirttiğim ek promosyonlar ile fiyatının 455YTL olduğunu gördüm. bu durumda seçeneklerden casio yu eleyebilirim sanırım. ya da casio konusunda bilgili olan arkadaşlar diğer modellere göre artılarını belirtebilirse sevinirim.
Bunun dışında Samsung ile Canon açısından değerlendirme yapabilirseniz memnun olurum...