Bildirim
CASIO Kol Saati Fan Club (100. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
merahbalar ürün kodu nedir GBD-200 aynısı değil maalesef
-
Selamlar. Ta kendisi. Casio Amerika sitesinin linkini bırakıyorum. Devamındaki kodu, eve gittiğimde de yazarım.
casio official websiteGBD200-1 | Digital Men's Watch G-SHOCK | CASIOhttps://www.casio.com/us/watches/gshock/product.GBD-200-1/?utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=17242161760&utm_content=g&utm_term=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw_-GxBhC1ARIsADGgDjuCD_OAFRcQKgbnno_5odlXeAvRbqemvYHooiQuRx2m2MHlVoEVbYIaAsEuEALw_wcB
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Selamlar bu ara termometre'li modellere bakınıyorum sgw100 modeli 2.el satan var mı?
-
Casio benim çocukluğumun saati idi. Yaklaşık 30 küsür senedir dijital versiyonlarını kullanırım. Casio'nun en büyük handikabı bana göre 40 mm üzeri saat çıkarması. Benim bilek ince bu yüzden 37-38 mm bandında saat kullanabiliyorum. Bir çok saat firması ne yazık ki 40 mm üzeri çıkartıyor. Aslında Tissot'un PRXde yaptığı gibi alternatif 38 mm olarak da çıkarmaları lazım.
-
Çok trend takip etmem ancak şu meşhur Tiffany blue rengi hoşuma gidiyor. Casio Tiffany blue kadran kullanan varsa foto atabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon usa'dan casio duro sipariş verdim. Daha önce hiç bezelyeli saat kullanmadım bakalım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bileğiniz 17 cm üstü ise şahane bir saat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Konu eskisi gibi aktif değil sanırım, Bunlarda benim Casio'lar yakın zamanda birde batman duro ekledim henüz kullanmadım onu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X