CASIO Kol Saati Fan Club (99. sayfa)
-
-
Casio'culara selamlar. Casio candır. Bir adet Edifice'ım var, yıllardır tık demeden çalışıyor maşallah. Asker saati diye geçen F91W'i ise zaten bilmeyen yoktur. Şimdi de şu modeli düşünüyorum:
-
-
Casio nun dijital saatlerinde rakamlar genelde ince ve küçük puntolu olur, ama bu nadir model güzelmiş, siyah zemin üzerine iri beyaz rakamlar bence çok şık görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Ekim 2022; 12:6:10 > -
İstanbul-Sirkeci' de Casio teknik servis (internet den bulursunuz) var. En güvenilir Casio nun kendi teknik servisi olsa gerek.
-
İnstagramda casio.doktoru hesabını ekleyin.
Mükemmel işçiliği var. Kartlardaki bozuk yolları dahi tamir ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam irtibata geçtim kendisiyle
Teşekkürler hocam
Muazzam kontrastı sayesinde her ışık seviyesinde saat rahatça okunabiliyor. İşim gereği sadece zamanı, ışıklandırma açmadan baktığımda görebilmek için aldım ama açık renk kıyafetlerle de günlük hayatta çok şık duruyor.
Diğer fonksiyonlarını hiç kullanmadım ama adım sayma ve fiziksel aktvitede çok başarılı olduğu söyleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, Casio da ilk defa böyle kontrast görüyorum, internet de inceledim ekran teknolojisi konusunda net bir bilgi bulamadım, böyle kontrast ve canlılık yalnızca led ve oled ler de olur diyeceğim ama led ler de 2 yıl pil ömrü olmaz. netice olarak Casio yine yapmış yapacağını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Ekim 2022; 22:11:46 > -
Eski, yeni kullandığım 6 adet Casio dijital saatim var. Değiş değiş kullanıyorum. Valla satmaya kıyamıyorum.
Şimdi gözüm Casio DBX-100, Casio CA-602, Casio CA-505 modellerde.
-
Merhaba,
İlk kez casio marka bir saat alacağım. Bu iki model arasında kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini alırsınız?
PRG-650YL-3
https://www.casio.com/tr/watches/protrek/product.PRG-650YL-3/
Ve
PRG-340-3
https://www.casio.com/tr/watches/protrek/product.PRG-340-3/
650 mağara özelliği var bu beni cezbediyor ancak 90 gr. 340 ise 40 gr ağırlığı var.
Cevap verecek arkadaşlara Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gw-m5610u satan var mı?
-
G-SHOCK GG-1000-1A3DR u severek beğenerek favori saatim olarak kullanırken bir baktım casio lüks premium diye bunu çıkarmış, solarlı safir cam bayağı da güzel, var mı alanınız aşağıdaki modelini düşünüyorum almayı:
-
Casio duro.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Eskiye özlem diyerek aşağıdaki saati listeme aldım. İnşallah sahip olacağım.
-
-
Merhaba, satıcısının n11 olduğu casio bir saat alınır mı? Garanti olsun orijinallik olsun bir sorun yaşar mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternette her halt oluyor. Ben Ersa Saat firmasından alıyorum. Casio'nun yıllardır Türkiye distribütörlüğünü yapıyorlar. Ürünler tamamen orijinal. Hologramlı ve faturalı.
www.ersasaat.com.trErkek Kol Saatleri ve Bayan Kol Saatleri - Ersa Saathttps://www.ersasaat.com.tr/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMImsnqsNGPhQMVN2WRBR2mkACLEAAYASAAEgJ1FfD_BwE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X