Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin Mehmet beyi bulabildiniz mi iki katli bir dukkan ust kati servis alt kati satis , dukkanin ayni sirada casionun baska bir bayisi de var. Komple saatci bulundugu sira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben öğrenciyim max 200tlye saat arıyorum.14 yaş o yüzden iş adamı saati olmasın.Ayrıca body ile ilgileniyorum kronometresi olması saati gözümde 100 kat yükseltir

• Barış-111 B kullanıcısına yanıt
    Ustte fotosunu paylastigim saat modeli var o tarz da saatler size uygun olabilir , casio gshock farkli renk ve tiplerde bahsettiginiz fiyatlara bulabilirsiniz.

• Mesela 200tllik bir g shock bulabilir misin bana acaba abi? Baktıklarım hep 300 1300 arası

• Mehmet bey değil sanırım gittiğim yerin adı Sirkeci saat eviydi. En ucuz ordaydı ben de ordan aldım

• Mr.Deadplayer M kullanıcısına yanıt
    Anladim sizin icinize sindiyse fiyatta uygunsa a olmus b olmus onemi yok hayirli olsun tekrardan ;)

Dukkanlara da bakmaniz gerekir birde internet ortaminda firsatlari kacirmamaniz lazim. Hepsiburada da halihazirda indirimli olan bazi saatler var ara sira gshock iconde cok guzel indirimler oluyor takip edin.
     CASIO Kol Saati Fan Club

İki dklik arastirmam da bu iki saat gozume carpti mesela. Dah detayli bakarsaniz belki hosunuza giden bir saat ile karsilasabilirisniz.
  • Bir sorum olacak bu hız göstergesi gibi şey hız göstergesi mi? Eğer öyleyse nasıl kullanılıyor çünkü hareket etmiyor herhangi bir hızda

• Mr.Deadplayer M kullanıcısına yanıt
    Kronometre ile ilgili olmasi lazim belli mesafelerde siz ayarliyorsunuz bunu, kronometre ile o mesafelerde yapilan hizi olcuyor diye biliyorum ben.

Kullanim klavuzu vermediler mi yada bilgilendirme yapmadilar mi?

Ben kullanim klavuzunu paylasayim belki isinize yarar.

http://www.onlinesaatci.com/kullanim-klavuzlari-pdf.php?name=GA-100-1A2DR-kullanim-klavuzu&katalog_no=5081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 4 Eylül 2016; 19:38:30 >
  • Beyaz olanin icteki o beyaz deseni cok hosuma gidiyor ama benim siyaha zaafim var siyah daha güzel ;))

• Bu markaya bayilmam ;) kullandim hem malzeme kalitesi kötüydü hem de kisa zamanda telef oldu. Benim mesela en son aldigim saat su

http://www.hepsiburada.com/casio-efr-542bk-1a-erkek-kol-saati-p-SAKSVEFR542BK1A?magaza=modasaat.com

CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 5 Eylül 2016; 15:20:09 >

• Benim gshock haftaya geliyor :)

• Beyler casionun retro saatlerinden birini alıcam hepsiburada isviçre saatçilikten orjinal midir? 60-80 tl fiyatlılardan bakıyorum.. Acil biri yardım ederse iyi olur

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    İsvicre saatcilik hakkinda tek bildigim eyüp kir kardesler saatcilik onun haricinde ersanin yetkili bayileri arasinda kendilerini goremedim. Orjinal midir olabilir ama olmayabilir de, ben olsam oce ersa dan kontrol ederdim sizde oyle yapin ersa dan yetkili bayi listesini kontrol edin.

• Yok aslinda mesela bu saat suan da bayilerde yok olanalrda ise 1000 lira civarinda satiliyor ama yaklasik 5 ay bu saati kovaladim ve 375 liraya satin aldim orjinal saat, daha da 700 den asagi düştüğünü gormedim biraz yatırım yapmis gibi oldum yani surekli degil senede 2 3 kere saat aliyorum. Ama ince eleyip sık dokuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Yok aslinda mesela bu saat suan da bayilerde yok olanalrda ise 1000 lira civarinda satiliyor ama yaklasik 5 ay bu saati kovaladim ve 375 liraya satin aldim orjinal saat, daha da 700 den asagi düştüğünü gormedim biraz yatırım yapmis gibi oldum yani surekli degil senede 2 3 kere saat aliyorum. Ama ince eleyip sık dokuyorum.

Teşekkürler. Girişe yazmışlar çok indirim varsa sahte olabilir diye.. İsviçre saatin puanı 9,3 herkes memnun ve fiyat ucuz cidden dışarda soerdum 120-200 arası burda 60-80e var acaba alsam mı zaten orj olmasının önemi yok sanki 300-500 liraya almıyorum dışardan belli olmaz gibi geliyo haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum. Baktığım saatler retro modelleri

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    Aslinda bahsettiğiniz saatlerde dediginiz gibi fiyat farki cok oluyor sebebini bilmiyorum kiz arkadasima hediye olarak bir saat aldim skagen marka her dukkanda fiyat farkli idi biri 700 derken oteki 500 beriki 900 dedi halbuki ayni model ayni renk saat.
    Casio momentus gibi markalarin bu saatleri de ayni skagen gibi internette ucuz dukkanlarda fahis fiyat tan satiliyor.
    Zaten asagi yukari markasiz saatlere 30 40 liradan asagi vermiyoruz. Casio icin 80 lira gozden cikarilabilir .

• Tabiki ersa garantili damgali pullu ;) ersa bayisi oldugunu bildigim tanidik saatcimize de gosterdim o da onayladi hatta sitem etti cok uyguna almissin biz piyasada bulamiyoruz bu saati diye ;)) ben indirimli halini n11 de bulmustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 6 Eylül 2016; 20:45:41 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.