Şimdi Ara

Casio siber saldırıya uğradı, yeni ürünlerin çıkışı gecikecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio siber saldırıya uğradı, yeni ürünlerin çıkışı gecikecek
    Dünyanın en önemli saat üreticileri arasında yer alan Casio talihsiz günlerden geçiyor. Japon elektronik devi siber saldırı neticesinde mağdur olurken ürün döngüsünde de sıkıntılar yaşıyor. 

Casio sıkıntılı günlerden geçiyor

Firmadan yapılan açıklamada 5 Ekim tarihinde şirket ağına bir siber saldırı gerçekleştirildiği belirtildi. Tanımlamayan şahısların veya grupların yaptığı saldırı sonrasında sistemler çöktü ve hizmetler kesintiye uğradı. 

Ayrıca Bkz.Casio bu sefer de “Black and White” koleksiyonuyla karşımıza çıktı

Henüz müşteri verilerinin çalınıp çalınmadığı bilinmiyor. Firma yöneticileri müşterilerden ve yatırımcılardan özür dileyen bir bildiri yayınladı. Güvenlik birimleri ile saldırının kapsamı konusunda iş birliği yapılmış durumda. 

Siber saldırı ürünlerin çıkışını da geciktirdi. Normalde 18 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek olan Casio GMC-B2100AD-2A ve GMC-B2100D-1A modellerinin daha ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. 50. yıla özel G-Shock GMC-B2100ZE-1A modelinin de çıkış tarihi gecikecek. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/09/casio-faces-cyberattack-g-shock-releases-delayed/

• Erkek adamın en iyi aksesuarları arasında klasik saatler ilk sırayı alır. Oyuncak saatlerden sıkılmak normaldir. Gerçek amacı için kullananlara saygı duyuyorum. Adımını sağlığını takip etmek isteyenler içindeki akıllı saatler gereklilik olabilir. Ama Bizim ülkede sonradan görme akıllı saat meraklılarını ayrı tutuyorum. Onlara bol bol saman verin.

• Ne istediler güzelim markadan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hala klasik saat alan kaç kişi var insanlar akıllı saatden bile bıktılar

• zdniz Z kullanıcısına yanıt

Erkek adamın en iyi aksesuarları arasında klasik saatler ilk sırayı alır. Oyuncak saatlerden sıkılmak normaldir. Gerçek amacı için kullananlara saygı duyuyorum. Adımını sağlığını takip etmek isteyenler içindeki akıllı saatler gereklilik olabilir. Ama Bizim ülkede sonradan görme akıllı saat meraklılarını ayrı tutuyorum. Onlara bol bol saman verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasiyo beyler sakin

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    6 tane klasik saatim var, saatsiz bakkala bile gitmem :)

• Casio yönetimi çok kötü, mesela edifice serisi full safir camlı olmalı, 500 dolar üzeri saatler safir camlı olmalı, hala mineral cam kullanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denorath kullanıcısına yanıt
    Saatsiz 1 saat bile gitmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.