Şimdi Ara

##Casper 1TB 3.5' Harici HDD sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu aratmama rağmen birebiir benimkisiyle aynı problemde bir konu bulamadım. Vardır belki ama ben bulamadım..
    Neyse, Geçen sene yine dh nin uzun araştırma ve tavsiyelerden faydalanarak bir Casper 1 tb harici hdd almıştım. yaklaşık 5 ay önce arkadaşımın bilgisayarın üst kısmından yere düşürmesiyle bozulan makinem tamir edilip formatlanıp tekrar geri gönderilmişti tabi bu arada 688 gb veri de yok olup gitmişti..
    Ve yine bu alet sorun çıkarmaya devam ediyor ki en baştan beri yapmadığı şey değil. Şu an kuzenimin bilgisayarını kullanıyorum. ve bu bilgisayar casper hddyi görmüyor. kendi bilgisayarımda da görmüyordu ama benim pc'de formatlarken driver.cab dosyasını es geçmiştim cd kötü olduğundan. bu bilgisayarda ise daha düne kadar görüyordu aslında fakat donanım ilk takıldığında ben yoktum, nasıl çalıştırdılar bilemiyorum,nasıl kaldırdılar da bilemiyoırum. sabahtan beri uğraşıyorum donanım ekle imgesi sanırım sadece 1-2 defa çıktı ve yüklenemedi dedi. restart attım bikaç defa farklı usb lere takıp denedim, adaptörün yerini değiştirdim güç gidiyor mu diye kontrol ettim hepsi sağlam.. makineye güç geliyor ve sağlam gözüküyor. bios pilini çıkartıp biraz bekleyip tekrar denemeyi yapmadım, bununla düzeleceğini sanmıyorum ama öneren olursa deneyebilirim. bilgisayarım yönet sekmesinde gözükmüyor makine, bilgisayarımda simgesi zaten yok..
    Sorun bu arkadaşlar, gece gece benim bu naçizane sorunumla ilgilenebilecek veya ilgilenemeyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caredon -- 29 Haziran 2010; 1:53:05 >

• 21 kişi görüntülemiş de 1 Allah'ın kulu cevaplama kibarlığı göstermemiş mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.