Uyarayım bu monitörde ciddi mitarda input lag testip etmiştim incelememde. Normalden 20 ms kadar. Oyun iin önermiyorum yani. Diğer işler için çok güzel. Parlak bir akranı var çokta ince çerçeve ve paneli. Gosting sorunu da görmedim. Bu çözünürlüğü bu paraya alamazsınız.
input lagı harici bir crt monitör yardımı ile mi test ettiniz? sonucunuz ne kadar güvenilir? ona göre ürünü iade edicem. Benim test etme imkanım yok şimdilik o yüzden sormam gerekiyor bunu.
IPS mi TN mi ?
Ürün bugün elime ulaştı TN panel idi, aldığım gibi iade etmem bir oldu. Renkler berbattı, bir iki ince ayarla biraz düzeltebiliyorsunuz ama doğallıktan uzaklaşıyosunuz.
OzWall
kullanıcısına yanıt
Elimde düşük input lag veren başka bir monitör de vardı. Birlikte anlık fotoğraflar üzerinden gözlemledim.
quote:
Orijinalden alıntı: OzWall
Ürün bugün elime ulaştı TN panel idi, aldığım gibi iade etmem bir oldu. Renkler berbattı, bir iki ince ayarla biraz düzeltebiliyorsunuz ama doğallıktan uzaklaşıyosunuz.
Nerden almıştınız iade kabul oluyorsa ben de sipariş verip denemek istyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz
Nerden almıştınız iade kabul oluyorsa ben de sipariş verip denemek istyorum
Alıntıları Göster
n11'den aldım. vallahi internetten alınan ürünler için 14 gün içinde cihaza ve ambalajına zarar vermediğin sürece iade hakkınız oluyor. tabii satıcı sorun çıkarmaz ise.
quote:
Orijinalden alıntı: OzWall
n11'den aldım. vallahi internetten alınan ürünler için 14 gün içinde cihaza ve ambalajına zarar vermediğin sürece iade hakkınız oluyor. tabii satıcı sorun çıkarmaz ise.
Alıntıları Göster
Alırım ondan sonra satıcı sen açtın şöyle olmuş böyle olmuş der iade almak istemezse problem olur.Keşke hepsiburada gibi yerlerden alıp deneme şansımız olsaydı
Sucre Maricruz
kullanıcısına yanıt
Ürün teknosa mağazalarında var. Gidip görüp test edebilirsiniz.
arkadaşlar bu panel hakkında ips denildi diye ben de denedim, 2. el birinden, bir de medya markttan cidden renkler soluk berbat idi anlayamıyorum ips deniliyor şehir efsanesi olabilir arada kaynamış bir panel mi acaba arkadaşınki :D
tn olmasına rağmen 3 ms zaten 1 standart oldu tn'de.
ikinci el için gittiğimde 3 ölü piksel vardı, çok ölü piksel sayısı ile karşılaşabilirsiniz, sonuçta çinden ithal bir panel geliyor üstüne casper yazdırırılıyor.
Bu monitör 75 hz mı teknosada baktım 60hz dı onboardan bağlı olduğu için olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme