Şimdi Ara

Casper 320GB 2,5'' usb & e-sata İncelendi&Resimlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki maksadımız bu zaten şimdiden hayırlı olsun ben beğendim umarım sende beğenirsin ;)
  • Arkadaslar 320 GB almayı düşünüyorum bende.Anlayamadım yer. Bu harddiske birde ayrıca elektrik kablosu mu yani direkt prizden mi elektrik alarak calışıyor bu
  • kardeş bişi sorcam ama hızlı cevap almak zorundayım yardım edersen sevinirim...
    yukarıdaki açıklamalarında tek usb girişi yeterli olmadığı için iki usb girişinide takmak zorunda kaldım diyosunda bu herzamanmı böle. yani tek usb girişinden hiçmi çalışmıyor. çünkü benim bunu almamda ki en büyük amaç Sunny dvd player a takıp içindeki multimedyaları oynatmak. ve dvd playerda ise tek usb girişi var. eğer böle bir deneme yaptıysan bizi bilgilendirmen inan çok faydalı olacak. dvd player casper 320 gb lık harddiski görürmü ve içindeki filmleri seyredebilirmiyiz... yardımın için şimdiden teşekkürler... hızlı olursa sevinirim. çünkü sipariş verdim ama eğer böleyse iptal edeceğim...
  • Casper 3.5" 500gblık ürün az önce elime ulaştı. Kargolama hatası yok ancak dikkatimi çeken şey metal yüzeylerinde bazı çizikler olmasıydı. İçine harddisk takılırken olmuş olabileceğini düşünüyorum. Tanımlamadım henüz tanımladıktan sonra bir sorun yaşamazsam pek uğraşmayı düşünmüyorum, cihazı geri gönder belli bir süre bekle geri gelsin vs. boşuna ve hiç uğruna bir zaman kaybı olacak gibi. Tavsiyeniz var mıdır bu konuda ?
  • esata desteli notebook olsa alıcam ama hepsi 2000 ytl
    sas ında exterenalini yapsalar çok sağlam olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Casper 3.5" 500gblık ürün az önce elime ulaştı. Kargolama hatası yok ancak dikkatimi çeken şey metal yüzeylerinde bazı çizikler olmasıydı. İçine harddisk takılırken olmuş olabileceğini düşünüyorum. Tanımlamadım henüz tanımladıktan sonra bir sorun yaşamazsam pek uğraşmayı düşünmüyorum, cihazı geri gönder belli bir süre bekle geri gelsin vs. boşuna ve hiç uğruna bir zaman kaybı olacak gibi. Tavsiyeniz var mıdır bu konuda ?

aynen bende bugün yeni aldım ürünü ilk dikkatimi çeken şey senin dediğin gibi hafif hafif çizikler oldu disk kabı üzerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: janghood

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Casper 3.5" 500gblık ürün az önce elime ulaştı. Kargolama hatası yok ancak dikkatimi çeken şey metal yüzeylerinde bazı çizikler olmasıydı. İçine harddisk takılırken olmuş olabileceğini düşünüyorum. Tanımlamadım henüz tanımladıktan sonra bir sorun yaşamazsam pek uğraşmayı düşünmüyorum, cihazı geri gönder belli bir süre bekle geri gelsin vs. boşuna ve hiç uğruna bir zaman kaybı olacak gibi. Tavsiyeniz var mıdır bu konuda ?

aynen bende bugün yeni aldım ürünü ilk dikkatimi çeken şey senin dediğin gibi hafif hafif çizikler oldu disk kabı üzerinde

Hepsiburada'ya bu konuda mail yolladım. Üretici kaynaklı olduğunu düşündüğümü belirterek bu konuda bilgilendirmelerini istedim. Bakalım geri dönecekler mi..
    İlla çizilir oralar ancak insan yine de tertemiz kullanmak istiyor sonuç olarak :). Neyse en azından sadece bize verilenlerin böyle olmadığını anlamış olduk bu durumda heralde...

• arkadaşlar çizik varsa bence geri yollayın bu harddisk ikinci eli yada darbe görmüşünü tavsiye etmem
  • kardes dvd playera söz vermeyeyim niye diyeceksin çünkü onlar flash belleklere göre uyarlı yani elektriği sanırım yeterli alamaz bir usbli bi dvd player bulursam dener yazarım

ama laptop ve normal kasalarda tek usb başlığıyla çalışıyor yani elektrik usbden son model laptoplarda ve kasanın arka girişlerinde sorunsuz tek kabloyla çalışıyor
  • yani çizik derken böyle çok ufak tefek gözle dikkat etmeden görmekte güç ama yine de çizik var yani ve çok kolay çizilebilir gibi duruyo ayrıca dış kabı. disk ile ilk testi yaptım e sata ile senin verilerinle yakın değerler çıktı. acaba bu diski sürekli bağlı tutmam sakıncalı olurmu pc ye bu konuda kararsız kaldım 3,5'' lerde genelde tutmak çok sorun olmuyo ama yine de danışmak istiyorum sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janghood -- 12 Mart 2009; 23:27:52 >
  • Benim e-sata ile deneme fırsatım henüz olmadı, ancak pzt günü deneyebilecem umarım sorun yoktur.
    Ben pek uğraşmak istemiyorum açıkçası, e-sata ile de sağlıklı veri aktarabilirsem kullanmaya devam edebilirim. Yalnız kalite farkı bariz göze çarpıyor, 1 yıldır Packard Bell marka 500gb harici hdd kullanmaktaydım. Casper'ın kutusu falan onun yanında kesinlikle kalitesiz kaldı. On / Off düğmesini beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 13 Mart 2009; 16:10:12 >
  • Sanki kullananlar bu ürünü pek sevmedi gibi geldi bana. HepsiBuradan dün akşam siperiş verdim. İçime bi kararsızlık düştü.Siparışı iptal mi etsem acaba. Sizler ne diyorsunuz.Hala tedarik sürecinde diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirik_

Sanki kullananlar bu ürünü pek sevmedi gibi geldi bana. HepsiBuradan dün akşam siperiş verdim. İçime bi kararsızlık düştü.Siparışı iptal mi etsem acaba. Sizler ne diyorsunuz.Hala tedarik sürecinde diyor.

Casper'ı aramayı planlıyorum bugün, hepsiburada da bir yorumda kapak kısmında sorun olduğu falan belirtilmiş. Nasıl takıyorlarsa içine harddiski artık..
    E-Sata sizin için şart ise çok fazla da alternatifiniz yok ne yazık ki, 20-30 tl yukarısında e-satalı bir model bulabilirseniz onu almanız daha mantıklı olabilir.

Bu arada hepsiburada cevapladı :

quote:

Sitemizden verdiğiniz siparişinizde bulunan ve arızalı olduğunu belirttiğiniz yeni ürününüzü fatura fotokopisi, üründeki arızayı ve talebinizi belirten notunuz ile orijinal ambalajı ve tüm aksesuarları ile bize gönderebilirsiniz.

Ürününüzü Yurtiçi Kargo veya Aras Kargo ile karşı ödemeli olarak aşağıdaki adresimize gönderebilirsiniz.

Ürün takibini yapabilmeniz için size mail yoluyla bildirim numarası gönderilecektir. Bildirim numaranız ile ürünün takibini sitemizdeki müşteri hizmetleri sayfasından yapabilirsiniz.

Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.

İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul
    Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz..

Saygılarımızla...

Yollasam mı yollamasam mı bilemedim, pek yollamayı planlamıyorum zira tedarik etmeleri bile 1 haftaya yakın sürdü zaten. Göndermeleri, değerlendirilmesi ve tekrar gönderilmesi derken 20 günü rahat bulur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 13 Mart 2009; 11:13:39 >

• yani eğer bahsettiğin çizikler bendeki gibi ufak tefek çok sorun olmayacak nitelikteyse bence gönderme dediğin gibi en az 20 gün kalır orda ben kullanımında herhangi bir sorun yaşamadım e-sata kullanarak gerçekten çok hızlı veri aktarımları yapabiliyorum 8 gb veriyi 3 dakikada atıyo gayet güzel
  • quote:

yani eğer bahsettiğin çizikler bendeki gibi ufak tefek çok sorun olmayacak nitelikteyse bence gönderme dediğin gibi en az 20 gün kalır orda ben kullanımında herhangi bir sorun yaşamadım e-sata kullanarak gerçekten çok hızlı veri aktarımları yapabiliyorum 8 gb veriyi 3 dakikada atıyo gayet güzel

Pazartesi ancak e-sata sını deneme fırsatım olacak. Dediğiniz gibi ben de pek düşünmüyorum göndermeyi zaten illa çizilecek o bölgeler, iyi bari jelatinmiş. Çıkartmayacam jelatinleri kalsınlar bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 13 Mart 2009; 16:11:02 >
  • yani o yapılabilir en azından için rahat etmiş olur :) ancak bu hariciyi aldığın için memnun olabilirsin o kadarını söyleyebilirim fiyatı özellikle e_sata olan modellere göre oldukça hesaplı beklediğim performansı verdi bana yani. kaldıki sende mutlaka araştırmışsındır hepsiburada da tohsiba disk var 250 gb e-sata falan gibi ekstra özelikleri de yok ancak fiyatı casper 320 ile aynı ve casper ın içinde de toshiba disk var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janghood -- 13 Mart 2009; 11:53:11 >
  • quote:

yani o yapılabilir en azından için rahat etmiş olur :) ancak bu hariciyi aldığın için memnun olabilirsin o kadarını söyleyebilirim fiyatı özellikle e_sata olan modellere göre oldukça hesaplı beklediğim performansı verdi bana yani. kaldıki sende mutlaka araştırmışsındır hepsiburada da tohsiba disk var 250 gb e-sata falan gibi ekstra özelikleri de yok ancak fiyatı casper 320 ile aynı ve casper ın içinde de toshiba disk var :)

Aynen öyle :).
    Aslında 320gblık 2.5" lik model daha bir güzel görünüyordu gözüme ancak çok taşımayacağım için 3.5" tercih ettim. Şu 500lük 2.5" lerin fiyatı düşünce bakarız artık duruma bir de. Bu fiyata e-satalı başka model bulmak zaten çok zor. Umarım dediğiniz gibi e-sata performansından da memnun kalırım. Güle güle kullanmamız dileğiyle :).

• teşekkür ederim umarım sizde iyi günlerde kullanırsınız :)
  • arkadaşlar ben 2.5 320 i diski casperstore.net ti sanırım oradan aldım ve hiçbir çizikle falan gelmedi casperdan kaynaklı çizikler olduğu kesin mi belli değil ki bencedevhata büyük ihtimal casperdadır. hb danın paketi açacağını sanmıyorum direk yollarlar.

performansından gayet memnunum inş problem çıkmaz
  • Ürünü Bugün kargoya veriyor HB pazartesi elimde olur büyük ihtimal. Yeni Fotoğraflar ekler izlenimlerimi yazarım. İNŞ pişman olmam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.